Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sicilija, nieko tu nebepadarysi. Aš buvau panašiai papuolus, bet ne taip skaudžiai. Esmė yra viena ir pagrindinė: atvykus kurjeriui, visada prie jo išpakuoji prekes ir žiūri ar viskas vietoj, ar niekas nesudaužyta. Jeigu netvarkoj, nepriimi prekės ir viskas. Tada kurjeriai aiškinasi su siuntėju, o tau dzin. Eini į Paypalą tada ir prašai pinigų gražinimo, nes prekės negavai už kurią mokėjai.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 03 25, 15:14)
Sicilija, nieko tu nebepadarysi. Aš buvau panašiai papuolus, bet ne taip skaudžiai. Esmė yra viena ir pagrindinė: atvykus kurjeriui, visada prie jo išpakuoji prekes ir žiūri ar viskas vietoj, ar niekas nesudaužyta. Jeigu netvarkoj, nepriimi prekės ir viskas. Tada kurjeriai aiškinasi su siuntėju, o tau dzin. Eini į Paypalą tada ir prašai pinigų gražinimo, nes prekės negavai už kurią mokėjai.

zodziu....gera pamoka visam likusiam gyvenimui... o ateinanciam metams bus linksmiausia kai kas menesi kiekviena imoka man primins apie daikta kurio as neturiu, zodziu linksma... zinai bet kas juokingiausia pirma kart per visa laika nepagailejau pinigeliu ir nusipirkau brangesne masina grynai sau... anksciau pigesnes pirkdavausi ir is anglijos ir vokietijos, ir kai ateidavo pilnai nesukomplektuota ar su mazais defektais, tai dasipirkdavau ir susiremontuodavau ir abidna nebuvo, nes masinos nebrangiai pirktos buvo...o cia...nors atsisesk ir zliumk, isardziau as ta masina paziurejau kad ji vel pradetu veikt reikia visa perinkt dasipirkt daugybe detaliu, o tam reiktu dar puses tiek ir tai butu tik pagrindine masina, o kur riberis kurio isvis nera...
Atsakyti
sicilija gal galetum parasyti kas ten per pardavejas, kad neuzsisokti netycia, nes papirkineju ebay.
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 03 25, 15:55)
sicilija gal galetum parasyti kas ten per pardavejas, kad neuzsisokti netycia, nes papirkineju ebay.

zinoma:
Member ID 2011dave4321 - cia dabar kuris apgavo,
o zemiau nurodziau kurie taip pat nurode kad masinos idealios bukles bet atejo pusiau sukomplektuotos, su defektais ir pan.

Seller: Member ID shelley21-29 ( Feedback score of 109)
Member ID artist02_2008 ( Feedback score of 1918)
Member ID philandvicky36 ( Feedback score of 27)
Atsakyti
user posted image
user posted image

Cia pirmoji da nesutvarkyta iki galo buvo blush2.gif
Tam kartui tiek cool.gif
Atsakyti
pavasarinis sarafanas mažai panelei smile.gif
user posted image
Atsakyti
olaiva kaip visada thumbup.gif man ta zalia spalva labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 26, 13:29)

bigsmile.gif noriu savo panelei kazka tokio, gal kokia scemute yra rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 26, 11:29)
user posted image

Alpstu koks grozis 4u.gif
Įdomu su savo Neva5 numegzčiau kažką panašaus blush2.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
su neva nzn kaip pavyktu,turbut,kad viskas imanoma,jei labai pasistengus.pas mane elektroninis brother,tai nr 19 rastelis smile.gif

meskute,man irgi ta zalia grazi.ji gan ryskoka,tokia salotine.cia vernito akrilanas tas zalias,o ta tamsi-pusvilne
turiu dar medvilnes,reikia vyrukui megztuka numegzti,nes turbut jau pavasareja bigsmile.gif
Papildyta:
Liutuke,o kaip virsutine liemene dar padailinsi? apatine tai thumbup.gif ,o virsutines man ta dekolte tokia didoka.kazin apneriant susitrauks?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 26, 14:48)

Liutuke,o kaip virsutine liemene dar padailinsi? apatine tai  thumbup.gif ,o virsutines man ta dekolte tokia didoka.kazin apneriant susitrauks?

apnerta turetu virsutine but, seses vaikui mezgiau tai susitvarkys sake.Man ir didoka dekolte, bet sake per pecius biskiuka suims kad sumazint mirksiukas.gif
Tai kaip ten del shemutes ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 03 26, 13:34)
apnerta turetu virsutine but, seses vaikui mezgiau tai susitvarkys sake.Man ir didoka dekolte, bet sake per pecius biskiuka suims kad sumazint  mirksiukas.gif
Tai kaip ten del shemutes  ax.gif ?

kad as neturiu schemu...pas mane masinoj visos ir knygoj spalvoti paveiksliukai,is kur pasirenku rasta wink.gif
Atsakyti