Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

taip foto, kur yra sukneles iskarpa ir aprasymas. Antram punkte sklaisuteliuose parasyta. Ten viskas aprasyta
Atsakyti
mergytes gal zinot kokiu nuorodeliu, kur daugiau kiaurarasciu butu? su foto ir kortom
Atsakyti
Valioooooo. Stora meška, ačiūūūūūūū , labai pagelbėjai man. Taip , viską perskaičiau, viską radau thumbup.gif
Atsakyti
Labas visom mezgejom, as cia busiu naujoke jusu tarpe, dziaugiuosi kad radau jusu foruma, tikrai sauniai mezgat su mezgimo masinomis, as irgi ja turiu. nusipirkau pries kokius beveik 4 metus, labai jau norejau megzti ir pagalvojau kad ir sau ir gal dar uzdirbsiu, bet isejo taip kad dukryte buvo maziuke ir reikejo daug laiko jai skirti, o kai turejau laisva minutele prisesdavau ir nagrinedavau kaip ir kas, nes visai zalia buvau, negalejau net atsiplesti, paskui vyras pradejo zirsti, kad mazai laiko skiriu seimai, vaikam, vien mezgimas galvoj, pradzioj perdaug nekreipiau demesio, o paskui atsibodo jo zirzimas ir nustojau mezgus, po metu sedau vel teko biski pavartyti knygutes kad prisiminciau, ir vel pradejo mano vyrelis zirsti. tai jau kokius 2 metus, gal biski daugiau kaip nieko nenuveikiau. Jau nagai vel niezti ka nors nuveikti, noriu koki megztinuka sau nusimegzti. nu nepagalvokit kad as gerai mezgu, bet biski gaudaus.
Noriu paklausti gal kas nors turit SILVER REED SK 860
Atsakyti
As blink.gif Kaip tik vyrai turetu dziaugtis savo moterim o ypac jei hobi turi, o ne kur nors pardese laika svaisto, ar dar kur nors. Negaliu nepasakyti savo nuomones, nors gal niekam ir neidomu. O idomu ar vyrai palieka savo hobi del seimos? Na kiekvienam savo situacija. Na gal geriau sia tema pasilaikysiu nuomone sau, nes cia apie mezgimo masinas
Sekmes visom mezgant

Papildyta:
akirera nera uz ka jei galesiu ir kita karta padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik pabaigiau tokį pončą
user posted image
Atsakyti
Kokie grazus visu darbeliai.
O man kakzokia pavasarine depresija, nieko nenoriu, tik va paziuriu i jusu darbus ir pavarvinu seile, o pati nieko nebemezgu.

zuzana*, kokiu principu cia megzta? be siules?
Atsakyti
Ne, mezgiau du kvadratus ir dariau per pečius siūles
Atsakyti
Sveikos,
Pagaliau ir as ismokau ikelt nuotraukas thumbup.gif (teisingiau drauge pamokino )

user posted image
Stai ir mano vienas is pirmuju darbeliu, paprastas, bet man mielas wub.gif
Tik niekaip neprisiruosiu sagu nusipirkt ir isiut rolleyes.gif
Atsakyti
perspejimas visoms perkancioms prekes is ebay'jaus. Ipatingai didesnemis sumomis.
Daznai naudoju ebay'ju , kai pirkdavau mazom sumom ir prekes neateidavo Pay Pall'as man pinigelius grazindavo be jokiu problemu, taciau dabar buvau uzsakiusi sau Brother kh 260 su riberiu ir iskarpu skaitikliu sumokejau 350 svaru, prekes atejo, kai ispakavau radau visiskai neveikiancia masina, riberio adatines isvis nebuvo ideta tik karietele nuo riberio,zodziu mezgimo masina tinkama tik dalims, nors pries perkant preke pardavejas mane uztikrino kad i komplektacija viskas ieina o masina yra devetos bet idealios bukles. Taigi tik gavus toki s.... iskart susisiekiau su pardaveju, bandziau susitarti geruoju, bet jis tvirtino iki paskutinio kad masina buvo pilnos komplektacijos ir puikiai veikianti, zodziu apkaltino kurjerius vagyste ir liepe kreiptis i juos. Supratus kad nieko gero is to nebus parasiau pretenzija i Pay pall, atidariau byla kaip yra iprasta tokiom situacijom, ilgai aiskinausi su Pay pal'u, nekalbu kad praskambinau apie 200 lt, maza to, po menesiu aiskinimosi Pay pall man patare kreiptis i policija ir nieks man nei cento uz sita metalo lauza negrazino, zodziu net sistema kuria as labiausiai pasitikejau mane nuvyle, likau su paskola bankui ir be prekes... Gal kas nors is jusu yra susidure su panasia apgavyste noreciau suzinoti kaip jus sprendete siuos gincus
Atsakyti
QUOTE(sicillija @ 2011 03 25, 13:28)

Tikrai labai gaila kad taip atsitiko. bet cia juk ne Pay pal kalte,(jug Pay pal tai tik pervedimai) cia nesaziningas pardavejas kaltas ir reiktu labai neigiama atsiliepima ebay palikti. pries perkant reikia pasitikrintipardavejo patikimuma, paskaityti komentarus. Va ir as ruosiuos pirkti mezgimo masina ir jei jau investuot i daikta tai investuot , pirksiu nauja ir su 3 metu garantija. Aisku kainuos 2 kartus daugiau nei padeveta, bet busiu tikra kad veiks.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 03 25, 14:56)
Tikrai labai gaila kad taip atsitiko. bet cia juk ne Pay pal kalte,(jug Pay pal tai tik pervedimai) cia nesaziningas pardavejas  kaltas ir reiktu labai neigiama atsiliepima ebay palikti. pries perkant reikia pasitikrintipardavejo patikimuma, paskaityti komentarus. Va ir as ruosiuos pirkti mezgimo masina ir jei jau investuot i daikta tai investuot , pirksiu nauja ir su 3 metu garantija. Aisku kainuos 2 kartus daugiau nei padeveta, bet busiu tikra kad veiks.

na as kiek supratau pay pall turetu reguliuoti nesaziningus pervedimus, juk jie uz tai nemazus procentus nuskaiciuoja, na sitam svolaciui tikrai gero atsiliepimo nesiruosiu palikti bet abejoju ar jam tas atsiliepimas labai rupetu juk taip lengva siais laikais nauja banko saskaita atsidaryt ir per naujo uzsuregistruoti pay pale ir ebajuje....
o klausyk kur tu ruosiesi nauja pirktis?kokia firma suteikia garantija 3 metam??pas mus lietuvoje perkant nauja mezgimo masina suteikia 12 men garantija, ir jos kainuoja tikrai ne dvigubai o keturgubai brangiau nei devetos, beto jei ruosiesi pirkti uzsieni ar sugedus masinai jie apmokes siuntimo islaidas??nes ne tiek tos prekes brangios ant kiek tas siuntimas nesvietiskai brangus
Atsakyti