Akirera, vajej, kokios suknios gražu
Kaip sijoninę dalį platinat?
Merginos, gal kuri nors turite apatinio rasto perfokorta? Foto matyciau, tai pasidaryciau perfokorta. Buciau labai dekinga.
Papildyta:
Ačiū labai , raštuotą dalį mezgu iš dviejų dalių, po to abidvi dalis kabinu ant mašinos ir sujungusi mezgu toliau.Esu mezgusi iš trijų dalių, tai gaunasi beveik saulės kliošas, turiu tos suknios foto, įkelsiu kurią nors dieną
Papildyta:
Turiu foto tik ant manekeno, nes darbai iškeliauja savininkėms. Turiu aš jų daugiau, įmesiu foto kurią dieną. Taip pat esu numezgusi kelis šalius. Jau anksčiau norėjau parodyti ką padariusi, bet per tą mezgimą prie kompo nėra kada pritūpti
Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2011 03 22, 13:20)
Ačiū labai , raštuotą dalį mezgu iš dviejų dalių, po to abidvi dalis kabinu ant mašinos ir sujungusi mezgu toliau.Esu mezgusi iš trijų dalių, tai gaunasi beveik saulės kliošas, turiu tos suknios foto, įkelsiu kurią nors dieną
Papildyta:
QUOTE(stora meska @ 2011 03 22, 12:44)
As galvojau, kad niekas nebemezga nes tema apmirusi, o pasirodo uzsislaptinusios mezga. Ne karta buvo kad kai pamatai darbus ant manekeno pagalvoji grzu, bet kai pamatai ant zmogaus pagalvoji labai grazu.
Turiu foto tik ant manekeno, nes darbai iškeliauja savininkėms. Turiu aš jų daugiau, įmesiu foto kurią dieną. Taip pat esu numezgusi kelis šalius. Jau anksčiau norėjau parodyti ką padariusi, bet per tą mezgimą prie kompo nėra kada pritūpti
akirera: labai grazus darbeliai, ypac ta tunika staciu kakliuku.
o tu tikra, kad ta melynoji ten masina megzta?
QUOTE(jautiena @ 2011 03 22, 20:52)
akirera: labai grazus darbeliai, ypac ta tunika staciu kakliuku.
Ačiū, Jautiena. Taip, ta mėlynoji megzta mašina, nes aš ją radau Kladez žurnale, elektroninėj versijoj dar tik parodyta kas yra numeryje, o schemos nėra. Gal kuri turi šitą numerį. Berods 2007 metų jis.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 23, 10:10)
Olaiva, gal tu galėtum to raštelio perfokortą nufotkinti, gal ir apatinis raštelis yra? Bet čia turbūt broliuko knyga, o aš mezgu su silveriu
Stora meška, ačiū labai. Kokios jūs merginos draugiškos, tik paprašai ko nors ir gauni
Papildyta:
Bet ten ta perfokorta turbūt pagrindinio rašto, o apačios...?
Papildyta:
Bet ten ta perfokorta turbūt pagrindinio rašto, o apačios...?
Modelis 16, schema 2 - taip parašyta, tai turėtų būti ir schema 1
Freke, ne visos suknelės iš kelių dalių. Ta šviesi, sijonas iš trijų dalių, ta prasme jei ir nugara, ir priekis, tai iš šešių dalių, paskui tuo pačiu siūlu jas tarpusavyje susiuvu, kad kuo mažiau matytųsi siūlė. O mėlyna, elektrinė megztos iš keturių dalių (raštuota dalis). Paskui dalis uždedu ant mašinos ir mezgu toliau siaurindama, platindama pagal figūrą
Papildyta:
Taip parašyta, kad 9 modelio 3 schema?
Freke, ne visos suknelės iš kelių dalių. Ta šviesi, sijonas iš trijų dalių, ta prasme jei ir nugara, ir priekis, tai iš šešių dalių, paskui tuo pačiu siūlu jas tarpusavyje susiuvu, kad kuo mažiau matytųsi siūlė. O mėlyna, elektrinė megztos iš keturių dalių (raštuota dalis). Paskui dalis uždedu ant mašinos ir mezgu toliau siaurindama, platindama pagal figūrą
Papildyta:
Taip parašyta, kad 9 modelio 3 schema?