Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Akirera, vajej, kokios suknios wub.gif gražu wub.gif

Kaip sijoninę dalį platinat?
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors turite apatinio rasto perfokorta? Foto matyciau, tai pasidaryciau perfokorta. Buciau labai dekinga.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2011 03 22, 13:20)
Akirera, vajej, kokios suknios  wub.gif gražu  wub.gif

Kaip sijoninę dalį platinat?

Ačiū labai smile.gif , raštuotą dalį mezgu iš dviejų dalių, po to abidvi dalis kabinu ant mašinos ir sujungusi mezgu toliau.Esu mezgusi iš trijų dalių, tai gaunasi beveik saulės kliošas, turiu tos suknios foto, įkelsiu kurią nors dieną smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stora meska @ 2011 03 22, 12:44)
As galvojau, kad niekas nebemezga nes tema apmirusi, o pasirodo uzsislaptinusios mezga. Ne karta buvo kad kai pamatai darbus ant manekeno pagalvoji grzu, bet kai pamatai ant zmogaus pagalvoji labai grazu.

Turiu foto tik ant manekeno, nes darbai iškeliauja savininkėms. Turiu aš jų daugiau, įmesiu foto kurią dieną. Taip pat esu numezgusi kelis šalius. Jau anksčiau norėjau parodyti ką padariusi, bet per tą mezgimą prie kompo nėra kada pritūpti biggrin.gif
Atsakyti
akirera: labai grazus darbeliai, ypac ta tunika staciu kakliuku.
o tu tikra, kad ta melynoji ten masina megzta?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 03 22, 19:52)

masininis rastelis tas pagrindinis,va is mezgimo masinos knygos wink.gif nr 161
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 03 22, 20:52)

Ačiū, Jautiena. Taip, ta mėlynoji megzta mašina, nes aš ją radau Kladez žurnale, elektroninėj versijoj dar tik parodyta kas yra numeryje, o schemos nėra. Gal kuri turi šitą numerį. Berods 2007 metų jis.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 23, 10:10)
masininis rastelis tas pagrindinis,va is mezgimo masinos knygos wink.gif nr 161
user posted image

Olaiva, gal tu galėtum to raštelio perfokortą nufotkinti, gal ir apatinis raštelis yra? Bet čia turbūt broliuko knyga, o aš mezgu su silveriu
Atsakyti
apatinio rastelio neturiu schmoll.gif
cia 161 ,jei tiksis knygos
user posted image
Atsakyti
Olaiva, ačiū tau labai smile.gif
Papildyta:
Kaip ir žadėjau įmetu dar kelias foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

visos suknelės moherinės
Atsakyti
kokios sukneles bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o tai cia gaunas jei is dvieju triju daliu tai jas siuti reik? galit biski placiau paiskint? nes tikrai labai graziai gaunas bigsmile.gif

mano galerija biggrin.gif sita ruda jau gal rodyta g.gif

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Turiu as visa sita zurnala ikeliu foto tik nezinau ar matysis, nes man su foto ikelimais dar reikia mokytis.
user posted image
user posted image

Papildyta:
ten 16 perfokorta, kiek ziurejau daugiau neradau nieko apie sita suknele jokiu perfokortu g.gif
Atsakyti
Stora meška, ačiū labai. Kokios jūs merginos draugiškos, tik paprašai ko nors ir gauni thumbup.gif
Papildyta:
Bet ten ta perfokorta turbūt pagrindinio rašto, o apačios...? verysad.gif
Atsakyti
tai va as irgi taip supratau ziurejau ziurejau. Paskaiciau aprasyme ir ten raso, kad 9 modelio 3 shema. Tai iseina, kad ta perfokorta kur yra salia tos 16 modelio.
Atsakyti
Modelis 16, schema 2 - taip parašyta, tai turėtų būti ir schema 1 blush2.gif
Freke, ne visos suknelės iš kelių dalių. Ta šviesi, sijonas iš trijų dalių, ta prasme jei ir nugara, ir priekis, tai iš šešių dalių, paskui tuo pačiu siūlu jas tarpusavyje susiuvu, kad kuo mažiau matytųsi siūlė. O mėlyna, elektrinė megztos iš keturių dalių (raštuota dalis). Paskui dalis uždedu ant mašinos ir mezgu toliau siaurindama, platindama pagal figūrą
Papildyta:
Taip parašyta, kad 9 modelio 3 schema? bigsmile.gif
Atsakyti