Ismokau masina megzti kojines. Aciu Laimuzei uz puikia nuoroda
Dabar noreciau ismokti megzti pedkelnes. Gal kuri esat meginusi? Gal zinote kokia nuorodele, ar turit brezinuka, kaip reikia megzti? Buciau labai dekinga
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 16, 15:03)
grazu O sakykit is kokiu siulu mezget?
QUOTE(Liutuke! @ 2011 03 16, 20:38)
grazu O sakykit is kokiu siulu mezget?
Ši palaidinė megzta iš merino vilnos,bet galima megzti ir iš medvilnės,pvz.: vasarai
Zuzana: Laaabai gražu
Šiuo metu kažkaip mano kūryba kažkur išėjo....
Nieko nesigalvoja nieko nenoriu
Numezgu tik ką reikia laaabai
Dėl siūlų vyniotuvo tai aš turiu vyro gamybos
Šiuo metu kažkaip mano kūryba kažkur išėjo....
Nieko nesigalvoja nieko nenoriu
Numezgu tik ką reikia laaabai
Dėl siūlų vyniotuvo tai aš turiu vyro gamybos
Zuzana labai grazu
Mezgėjyte vyniotuvas reiks saviskiui parodyti, ad ir man toki sukonstruotu
Aš praeita savaitgali galu gale gavau savo išsvajota broliuka, tai mano darbelis
Dabar jau dažnai pas jus lankysiuos ir klausimų turėsiu ir pasigirti norėsis Ech vėl rankos knieti, eisiu vėl ką nors brūžinti
Mezgėjyte vyniotuvas reiks saviskiui parodyti, ad ir man toki sukonstruotu
Aš praeita savaitgali galu gale gavau savo išsvajota broliuka, tai mano darbelis
Dabar jau dažnai pas jus lankysiuos ir klausimų turėsiu ir pasigirti norėsis Ech vėl rankos knieti, eisiu vėl ką nors brūžinti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 03 17, 18:37)
Va cia tai mintis
Ir as skubesiu rodyt vyrui kai grys
Neturiu geros mašinos, o ir nelabai sugebu, bet retkarčiais kažką nusibrūžinu su savo NEVA1 Po jūsų grožių, nelabai ir gražu lįsti su savo menkniekiais.
Siūlai viscose Alize puffy fine, suėjo lygiai 300 gr, kaklą mezgiau tol, kol eilei užteko siūlų Ačiū Laimužei už įdėją megzti apačią, rankogalius ir kaklą rankomis-būčiau nuvarius dvigubu krašteliu Fotogratuot nemokam-natūroje ir spalva gražesnė, ir pats megztukas atrodo gražiau ir aš jaunesnė
Siūlai viscose Alize puffy fine, suėjo lygiai 300 gr, kaklą mezgiau tol, kol eilei užteko siūlų Ačiū Laimužei už įdėją megzti apačią, rankogalius ir kaklą rankomis-būčiau nuvarius dvigubu krašteliu Fotogratuot nemokam-natūroje ir spalva gražesnė, ir pats megztukas atrodo gražiau ir aš jaunesnė
Bangeleee neieskokit slieku ant asfalto kad ir su neva1 ar vaikiska mezgimo masinele nesvarbu bet mielas daiktas gavosi ir labai grazus. juk esme detalese t.y. apacioje ir kaklo apdailoje man grazu as nesiociau ir nedrysciau to grozio pavadinti menkniekiu