Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Ismokau masina megzti kojines. Aciu Laimuzei uz puikia nuoroda 4u.gif

Dabar noreciau ismokti megzti pedkelnes. Gal kuri esat meginusi? Gal zinote kokia nuorodele, ar turit brezinuka, kaip reikia megzti? Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 16, 15:03)
Numezgiau štai tokią palaidinę

grazu 4u.gif bigsmile.gif O sakykit is kokiu siulu mezget? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 03 16, 20:38)
grazu  4u.gif  bigsmile.gif  O sakykit is kokiu siulu mezget? cool.gif

Ši palaidinė megzta iš merino vilnos,bet galima megzti ir iš medvilnės,pvz.: vasarai biggrin.gif
Atsakyti
zuzana kaip darai apskaiciavimus su programa ar tiesiog jau praktika tokia, kad nereikia nieko skaiciuoti smile.gif
Atsakyti
gal zinot kodel mezgant perfokortine mezgimo masina rasta 50 akiu mezga pagal renkama perfokorta, bet jeigu tik atrenkam 70,80 ir daugiau akiu mezgimo masina visai kita rasta daro,ne pagal perfokorta, kame gali buti beda??
Atsakyti
Zuzana: Laaabai gražu thumbup.gif

Šiuo metu kažkaip mano kūryba kažkur išėjo.... unsure.gif

Nieko nesigalvoja nieko nenoriu verysad.gif

Numezgu tik ką reikia laaabai

Dėl siūlų vyniotuvo tai aš turiu vyro gamybos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zuzana labai grazu 4u.gif
Mezgėjyte vyniotuvas thumbup.gif reiks saviskiui parodyti, ad ir man toki sukonstruotu blush2.gif

Aš praeita savaitgali galu gale gavau savo išsvajota broliuka, tai mano darbelis smile.gif

user posted image

Dabar jau dažnai pas jus lankysiuos ir klausimų turėsiu ir pasigirti norėsis smile.gif Ech vėl rankos knieti, eisiu vėl ką nors brūžinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 03 17, 18:37)

Dėl siūlų vyniotuvo tai aš turiu vyro gamybos  ax.gif

Va cia tai mintis thumbup.gif
Ir as skubesiu rodyt vyrui kai grys bigsmile.gif
Atsakyti
Neturiu geros mašinos, o ir nelabai sugebu, bet retkarčiais kažką nusibrūžinu su savo NEVA1 ax.gif Po jūsų grožių, nelabai ir gražu lįsti su savo menkniekiais.
Siūlai viscose Alize puffy fine, suėjo lygiai 300 gr, kaklą mezgiau tol, kol eilei užteko siūlų blush2.gif Ačiū Laimužei už įdėją megzti apačią, rankogalius ir kaklą rankomis-būčiau nuvarius dvigubu krašteliu blush2.gif Fotogratuot nemokam-natūroje ir spalva gražesnė, ir pats megztukas atrodo gražiau ir aš jaunesnė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Bangeleee neieskokit slieku ant asfalto wink.gif kad ir su neva1 ar vaikiska mezgimo masinele nesvarbu bet mielas daiktas gavosi ir labai grazus. juk esme detalese t.y. apacioje ir kaklo apdailoje wink.gif man grazu as nesiociau 4u.gif ir nedrysciau to grozio pavadinti menkniekiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, rodausi ir as savo kelis darbususer posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar viena
user posted image
Atsakyti
As galvojau, kad niekas nebemezga nes tema apmirusi, o pasirodo uzsislaptinusios mezga. Ne karta buvo kad kai pamatai darbus ant manekeno pagalvoji grzu, bet kai pamatai ant zmogaus pagalvoji labai grazu.
Atsakyti