Sveikos, mezgėjėlės
Gal galite pagelbėti vienu klausimu.. Kur gauti siūlų sukimo mašinėlę? Ar yra jų pirkti ir Lietuvoje, ar tik internetu galima iš kur nors parsisiųsti? Kiek maždaug toks daikčiukas gąlėtų kainuoti? Google beveik nieko nerandu, gal dėl to, kad nemoku tinkamai šio daikto pavadinti.. Būčiau labai dėkinga už pagalbą
ebay bandyk ieskoti net pirk iskart gaunaspigiau nei Lt wool winder prie mezgimo masinu.
as turiu lietuviska za tri rublia i sorok kapeik beveik niekuom nesiskiria nuo tu uzsieniniu o ir mokejau daug maziau nei tos kad kainuoja... pabandyk dar pasiklausinet kas anksciau mezginiais uzsiime mazum gal turetu
as turiu lietuviska za tri rublia i sorok kapeik beveik niekuom nesiskiria nuo tu uzsieniniu o ir mokejau daug maziau nei tos kad kainuoja... pabandyk dar pasiklausinet kas anksciau mezginiais uzsiime mazum gal turetu
Merginos reikia jusu konsultacijos... ilgai nemezgiau ir savaitgali paemiau megzti... pamezgiau kazkike ir pradejo strigti man.... kai vaziuoji su karieta pradeda strigti keliose vietose adateles...turi ranka jas pastumt kad pervaziuotu per jas karieta... kame gali buti problema? gal kas zinote? mano masina Singer LK 150. Gal kas koki meistra rekomenduotumete?
QUOTE(sanskritas @ 2011 03 14, 17:22)
Sveikos, mezgėjėlės
Gal galite pagelbėti vienu klausimu.. Kur gauti siūlų sukimo mašinėlę? Ar yra jų pirkti ir Lietuvoje, ar tik internetu galima iš kur nors parsisiųsti? Kiek maždaug toks daikčiukas gąlėtų kainuoti? Google beveik nieko nerandu, gal dėl to, kad nemoku tinkamai šio daikto pavadinti.. Būčiau labai dėkinga už pagalbą
Cia maciau pigiau http://mezgimomasinos.lt/page15.html
QUOTE(Frekė @ 2011 03 14, 18:58)
ebay bandyk ieskoti net pirk iskart gaunaspigiau nei Lt wool winder prie mezgimo masinu.
Aš irgi turiu tokį iš sovietmečio. O Tau jis nelinkęs kamuoliuko numest? Aš kai sukdavau iš sruogos, t. y. nuo tokio besisukančio lanksto, o nuo jo dar tekdavo siūlą pernert ir į sekcijos rankenėles (kad būtų kaip papildomi siūlvedžiai), tai dažnai numesdavo arba sutraukdavo tą sukamą kamuoliuką...
O tu turbūt suki iš babinos? Ar ją statai ant žemės ar šalia vytuvo ant stalo?
Labas,
aš irgi suku sūlus su tuo rusišku aparačiuku už 3 su kapeikom O, kad kamuoliukas nenukristų, uždedu gumutę iš dviračio šliaukos (lietuviškai reiktų sakyti padangos kameros).Tada gražiai prisisuka kamuoliukas kiek tik telpa.Paskui pirma tą gumutę nuimi, o paskui ir kamuoliuką.Jei dar ta gumute pradžios siūlą prispausi, tai iš karto bus lengvai siūlo pradžią rasti Čia mano liaudiški pastebėjimai
aš irgi suku sūlus su tuo rusišku aparačiuku už 3 su kapeikom O, kad kamuoliukas nenukristų, uždedu gumutę iš dviračio šliaukos (lietuviškai reiktų sakyti padangos kameros).Tada gražiai prisisuka kamuoliukas kiek tik telpa.Paskui pirma tą gumutę nuimi, o paskui ir kamuoliuką.Jei dar ta gumute pradžios siūlą prispausi, tai iš karto bus lengvai siūlo pradžią rasti Čia mano liaudiški pastebėjimai
QUOTE(bangelee @ 2011 03 15, 16:00)
Labas,
Oi, ačiū bangelee reikės būtinai Tavo išradimu pasinaudoti, nes jau buvau nukišusi tą daiktą toli, kaip nepatogų.
QUOTE(Letune @ 2011 03 15, 12:01)
Aš irgi turiu tokį iš sovietmečio. O Tau jis nelinkęs kamuoliuko numest? Aš kai sukdavau iš sruogos, t. y. nuo tokio besisukančio lanksto, o nuo jo dar tekdavo siūlą pernert ir į sekcijos rankenėles (kad būtų kaip papildomi siūlvedžiai), tai dažnai numesdavo arba sutraukdavo tą sukamą kamuoliuką...
as persivynioju matkelius ten daugiau nei 100g ner tai nenukrenta. bet kai sukau is giju kur viena apie 200g buvo tai oi kaip lakste jie man..... man atrodo kad tiek vyniotuvai max iki 150g padaryti . kai suku is babinos ja statau ant zemes tada ir normaliai sukasi tik siula tarp pirstu visada laikau kad itempimas butu ir kamuoliukas tvirciau susisuktu... nu arba trecias variantas as laikau siula o mano keturmetis suka rankenele kad rasciau siulo gala uzrisu mazgeli ir ikisu siula i ta ipjova. ir nuiminejant kamuoliuka stengiuosi kad siulas butu islindes tada ir randu gerai pradzia.... vienintelis minusas kas man nepatinka tai buna kad nukrenta apvija siulo. gulasi ne ant kamuoliuko o nuslenka i apacia tada kamuolys nebesiardo taip graziai
o cia radau suktuku ebay angliskam daug pasirinkimo vienas net is honkongo siunca 25svarai apie 100lt siuntimas uz dyka. http://crafts.shop.e...6.c0.m270.l1313
ankstesniuose postuose uzrodyti suktuka net 100 nekainuoja siuntimas free taip kad rinkites i sveikata