Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jurgitakk @ 2011 03 03, 15:48)
aciu mamkaa  4u.gif  4u.gif
nu va mano darbelis (pirmas)

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitakk @ 2011 03 03, 13:48)
nu va mano darbelis (pirmas)

Tikrai labai grazu thumbup.gif

Ale kaip jus sugebat taip atrodyti g.gif ? Grait paslapti kloji...
Atsakyti
vis kariauju su tom rankovem, nu niekaip man nesigauna normaliai padaryti, tai ishkirpte perdidele, tai petis kyso, tai dar kai! gal yra kokia universali formule kaip daryti rankoves? proporcijos ir t.t.?! kas kam turi buti lygu ir kur kiek ko nuimta?
Atsakyti
Ką tuk pabaigiau komplektuką mergaitei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 03 03, 20:55)
Tikrai labai grazu  thumbup.gif

Ale kaip jus sugebat taip atrodyti  g.gif ? Grait paslapti kloji...

manyciau paslaptis yra labai paprasta ir visai nepaslaptis juk - tereikia maziau est tongue.gif
Atsakyti
grazus darbeliai 4u.gif

turiu problema. isardyti mezginio nebegaliu o kai nuemiau nuo masinos pasirodo per trumpas.... blogai kazka susiskaiciavau... sakau dabar apsuksiu ir primegsiu zemyn bet gi matysis g.gif ..... ku patartumet daryt tokiu atveju? ar visgi rizikuot ir zemyn primegzti?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 13, 17:45)
grazus darbeliai 4u.gif

turiu problema. isardyti mezginio nebegaliu o kai nuemiau nuo masinos pasirodo per trumpas.... blogai kazka susiskaiciavau... sakau dabar apsuksiu ir primegsiu zemyn bet gi matysis g.gif ..... ku patartumet daryt tokiu atveju? ar visgi rizikuot ir zemyn primegzti?

As masina nemezgu ziurint kokiu rastu mezget gal neblogai atrodytu kiaurarasti primezgus nelabai kiaura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 13, 17:45)
grazus darbeliai 4u.gif

nu sakau gal koki krasta daryt atlenkiama nuo tos vietos g.gif ...ar koki rasciuka tiksliai idek-tada gi net nesimatys to nelygumo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 13, 16:45)
ku patartumet daryt tokiu atveju? ar visgi rizikuot ir zemyn primegzti?

Frekiuk smile.gif as mezgus masina zemyn 4u.gif kaip cia pasakyt. tiesiog truko ilgio ir damezginejau, aisku lygiu rastu, nieko nesiskiria, bent jau pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 14, 08:48)
Frekiuk  smile.gif as mezgus masina zemyn  4u.gif kaip cia pasakyt. tiesiog truko ilgio ir damezginejau, aisku lygiu rastu, nieko nesiskiria, bent jau pas mane  ax.gif

man lygiu ir reik... jauciu man matosi nes as ant kitos mezgiau ir akis ne taip surinkau... cia gi galiu graziau susirinkti. nu teks bandyti nes net 15 cm truksta doh.gif blush2.gif

beda tame kad ne vienspalvis tai kiaurarastis nelabai.... na rizikuosiu gal nesimatys... vakarop nufotkinsiu savo viena mezginuka kur matosi tas perejimas

dekui visoms uz pasiulymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 14, 08:54)
man lygiu ir reik... jauciu man matosi nes as ant kitos mezgiau ir akis ne taip surinkau... cia gi galiu graziau susirinkti. nu teks bandyti nes net 15 cm truksta doh.gif  blush2.gif

Dar jei tankumas skirsis tada matysis, bet pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
tankumas nesiskirs... nes dabar dar mezgu kitas detales tai zinau koks buvo smile.gif gerai kad laiku pastebejau....

naujiena 100% lietuviška medvilnė

user posted image

user posted image

user posted image

modeliukui truputi didoka.... bet gi tie spokeliai labai greit auga wub.gif

ir kita ruda. pati pirmoji pagal kitoki receptuka smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti