taip ir maniau. mes apie ratus, o tu apie papus
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 02, 17:17)
grazhus rashtas! as kaiptik mezgu savishkiai suknyte, bet jau nuo savaites pradzios kariauju su tom skylem kur rankoves isistato (nezinau kaip taisiklingai vadinasi) tai man per didele, tai vel netokia! gal gali trumpai papasakoti kaip dariai? nes man dar priesh akis ir rankoves, su kuriom itariu bus kovos nemaziau
ir dar, man apacia suknes sijono uzhsisuka ir niekaip neina su ja susidoroti ir vasheliu apneriau ir dabar pabandziau palenkti, bet ji kaip uzhsisuka, taip uzhsisuka!!! patarkite kaip padaryti kad neuzhsisuktu!
Čia megzta su mašina, tai apačią darau dvigubu rašteliu 4 eiles. Pažatims nuimu 2 kartus po 3 akis ir toliau mezgu tiesiai 70-80 eilių
Sveikutes Mergaites numezgiau suknute ir noreciau pasirodyti kas gavosi, bet nesuprantu kaip foto ikelti. Jei nesunku gal kuri galetu keliais zodziais parasyti kaip tai daroma
QUOTE(jurgitakk @ 2011 03 03, 10:49)
Sveikutes Mergaites numezgiau suknute ir noreciau pasirodyti kas gavosi, bet nesuprantu kaip foto ikelti. Jei nesunku gal kuri galetu keliais zodziais parasyti kaip tai daroma
as keliu per cia http://www.radikal.ru/ ikrauni foto, tada kopijuosi antra adresa i zinute ir viskas.
QUOTE(jurgitakk @ 2011 03 03, 12:48)
aciu mamkaa
nu va mano darbelis (pirmas)
nu va mano darbelis (pirmas)
Niu labai grazu
Ech, kad man toki lieknuma kas duotu, nuoga rura vaiksciociau, ka dvisi matytu, kokia as liekna
jurgitakk: labai labai grazu! modeliukas toks naujas, man dar cia nematytas. butent tokie darbeliai suteikia to ikvepimo ir begalinio noro pasitempti ir sukurti ka nors originalaus ir nematyto ir to ko parduotuvese tikrai nerastum! saunuole! laukiam daugiau graziu ir isimintinu darbeliu!
QUOTE(mamkaa @ 2011 03 03, 16:48)
Niu labai grazu
Ech, kad man toki lieknuma kas duotu, nuoga rura vaiksciociau, ka dvisi matytu, kokia as liekna
noreciau pamatyt ta vaizdeli
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2011 03 03, 16:54)
jurgitakk: labai labai grazu! modeliukas toks naujas, man dar cia nematytas. butent tokie darbeliai suteikia to ikvepimo ir begalinio noro pasitempti ir sukurti ka nors originalaus ir nematyto ir to ko parduotuvese tikrai nerastum! saunuole! laukiam daugiau graziu ir isimintinu darbeliu!
Didelis ACIU, tokie ivertinimai taip pat labai skatina pasitempti ir stengtis dar labiau