Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Na stai, prisipirkau siulu vakar zveryne (man labai patiko ir parduotuve ir kainos labai!) tai dabar megsiu, tikiuosi seksis smile.gif
Atsakyti
Freke, komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Parodysiu savo mėginimą "susidraugauti" su nauju savo pirkiniu - brother mašinike, kol kas tik tokia paprastu lygiu mezgimu bliuskutė iš moheros su šilku + akrilano plonas siūliukas. Kaspinas kiek kitaip atrodys, nes bus "permestas" per petį ax.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Jungiuosi ir aš į būrį. Mano pirmas rimtas darbas mezgimo mašina (prieš tai mezgiau šalikus nei platint nei siaurint lotuliukas.gif ). Liemenė mamai:
user posted image
Su klaidom ir šiokiais tokiais nesusipratimais, bet viskas mokslo labui ax.gif
Atsakyti
Laimuže, laibai krupštus mezginys, tik norėtųsi pamatyti ant modelio ax.gif . Kaip kaklą apdirbai? Gerosiomis akimis ar su riberiu?
Atsakyti
dailele: labai faina spalvyte ir rastelis nors ir paprastas, bet labai grazus. mama be abejo yra patenkinta smile.gif

L@imužė: kaip visada nepriekaistingai isbaigtas darbelis!

o as raglana kankinu. ir panasu, kad dar geras kelias dienas kankinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Dailele, kaip pirmas darbelis tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nežinau kada aš iki kiauraraščių "prieisiu", nes nebuvo nė vienos tinkamos perfokortos schmoll.gif
Merginos, gal kuri turit atliekamų perfokortų g.gif g.gif g.gif g.gif

Baboužiuke,
prižadėjo klientė atsiūst nuotrauką po savaitėlės, tai būtinai parodysiu jei tik gausiu bigsmile.gif Kaklui atskirai juostelę gerosiomis akimis numezgiau (mažindama per vidurį tankumą), su riberiu dar reik "susidraugaut" blush2.gif

Jautiena, ačiukas už gerą įvertinimą aciuks.gif 4u.gif

O kuo tas reglanas taip "nusikalto", kad tiek ilgai kankini g.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite, kam i diufa krutyk kaip nors reagavo?ir jeigu taip, tai kaip?
Atsakyti
liullie yu , nesupratau apie ką čia blush2.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 03 01, 14:55)
liullie yu , nesupratau apie ką čia  blush2.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

apie krutine biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nesupratau. ir vis dar nesuprantu...

o su raglanu tai jau ilga pasaka gaunasi. mezgu - ardau, ardau - mezgu, na man kaip visada is karto nesigauna. o geriausias 'prikolas' buvo, kai pastebejau, kad vienas is siulu nutrukes tik po 40 eiliu (mezgu is dvieju giju), tai ardziau pasikeiksnodama, ir taip du kartus, tik antra karta 10eiliu tebuvau numezgus.
Atsakyti
Dėkui už palaikymą. Dabar pradėjau kelnes dukrai. Žiūrėsim kas iš to gausis.
Jautiena, ardymas irgi darbas, taigi priskaičiuosim už du etatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 03 01, 15:21)
apie krutine  biggrin.gif

OJ, ne i ta tema parashiau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SORRY!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti