Na stai, prisipirkau siulu vakar zveryne (man labai patiko ir parduotuve ir kainos labai!) tai dabar megsiu, tikiuosi seksis
Freke, komplektukas
Parodysiu savo mėginimą "susidraugauti" su nauju savo pirkiniu - brother mašinike, kol kas tik tokia paprastu lygiu mezgimu bliuskutė iš moheros su šilku + akrilano plonas siūliukas. Kaspinas kiek kitaip atrodys, nes bus "permestas" per petį
Parodysiu savo mėginimą "susidraugauti" su nauju savo pirkiniu - brother mašinike, kol kas tik tokia paprastu lygiu mezgimu bliuskutė iš moheros su šilku + akrilano plonas siūliukas. Kaspinas kiek kitaip atrodys, nes bus "permestas" per petį
Laimuže, laibai krupštus mezginys, tik norėtųsi pamatyti ant modelio . Kaip kaklą apdirbai? Gerosiomis akimis ar su riberiu?
dailele: labai faina spalvyte ir rastelis nors ir paprastas, bet labai grazus. mama be abejo yra patenkinta
L@imužė: kaip visada nepriekaistingai isbaigtas darbelis!
o as raglana kankinu. ir panasu, kad dar geras kelias dienas kankinsiu
L@imužė: kaip visada nepriekaistingai isbaigtas darbelis!
o as raglana kankinu. ir panasu, kad dar geras kelias dienas kankinsiu
Dailele, kaip pirmas darbelis tai superinis
Nežinau kada aš iki kiauraraščių "prieisiu", nes nebuvo nė vienos tinkamos perfokortos
Merginos, gal kuri turit atliekamų perfokortų
Baboužiuke, prižadėjo klientė atsiūst nuotrauką po savaitėlės, tai būtinai parodysiu jei tik gausiu Kaklui atskirai juostelę gerosiomis akimis numezgiau (mažindama per vidurį tankumą), su riberiu dar reik "susidraugaut"
Jautiena, ačiukas už gerą įvertinimą
O kuo tas reglanas taip "nusikalto", kad tiek ilgai kankini
Nežinau kada aš iki kiauraraščių "prieisiu", nes nebuvo nė vienos tinkamos perfokortos
Merginos, gal kuri turit atliekamų perfokortų
Baboužiuke, prižadėjo klientė atsiūst nuotrauką po savaitėlės, tai būtinai parodysiu jei tik gausiu Kaklui atskirai juostelę gerosiomis akimis numezgiau (mažindama per vidurį tankumą), su riberiu dar reik "susidraugaut"
Jautiena, ačiukas už gerą įvertinimą
O kuo tas reglanas taip "nusikalto", kad tiek ilgai kankini
Sveikos, sakykite, kam i diufa krutyk kaip nors reagavo?ir jeigu taip, tai kaip?
liullie yu , nesupratau apie ką čia
QUOTE(L@imužė @ 2011 03 01, 14:55)
liullie yu , nesupratau apie ką čia
apie krutine
as irgi nesupratau. ir vis dar nesuprantu...
o su raglanu tai jau ilga pasaka gaunasi. mezgu - ardau, ardau - mezgu, na man kaip visada is karto nesigauna. o geriausias 'prikolas' buvo, kai pastebejau, kad vienas is siulu nutrukes tik po 40 eiliu (mezgu is dvieju giju), tai ardziau pasikeiksnodama, ir taip du kartus, tik antra karta 10eiliu tebuvau numezgus.
o su raglanu tai jau ilga pasaka gaunasi. mezgu - ardau, ardau - mezgu, na man kaip visada is karto nesigauna. o geriausias 'prikolas' buvo, kai pastebejau, kad vienas is siulu nutrukes tik po 40 eiliu (mezgu is dvieju giju), tai ardziau pasikeiksnodama, ir taip du kartus, tik antra karta 10eiliu tebuvau numezgus.
Dėkui už palaikymą. Dabar pradėjau kelnes dukrai. Žiūrėsim kas iš to gausis.
Jautiena, ardymas irgi darbas, taigi priskaičiuosim už du etatus
Jautiena, ardymas irgi darbas, taigi priskaičiuosim už du etatus
QUOTE(liullie yu @ 2011 03 01, 15:21)
apie krutine
OJ, ne i ta tema parashiau
SORRY!!!!!!!!!!!!!