Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 02 23, 22:53)
Pagaliau radau laiko pasirodyti su savo paskutiniu "sedevru", o tiksliau butu - antruoju tokio dydzio ir rimtumo mezginiu.

Dėkui už aprašymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Išsisaugojau ateičiau thumbup.gif Liemenė LIUKS drinks_cheers.gif

QUOTE(jautiena @ 2011 02 24, 00:20)
tas daikciukas su langeliu yra kiaurarascio karieta.
vaskas palengvina mezgima pukuotais ar siurksciais siulais. jis tvirtinasi prie siulo itempejo ir siului per ji begant jis yra pavaskuojamas ir masinyte mezga linksmiau.

O tas važkas lengvai išsiskalbia paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 02 23, 19:20)
na as kazkaip ''is galvos'' dariau hihihi.gif ..taip kaip isivaizdavau biggrin.gif ...pasimatavau ilgi reikiama ir mezgiau 4 eiles...(apacia uzbaigiau trikotazine siule adata,toje vietoje paskui ir prisiuvau prie tunikutes mirksiukas.gif )...kas antra akyte sukeliau ant soniniu adatu ax.gif ..(nuotraukytej matyti toje vietoje melynas siuliukas persiutas mirksiukas.gif )..gavome dvigubai maziau akyciu ir AKIS ANT KAS ANTROS ADATOS...na sumazinau tankuma ir mezgiau taip tiek,kiek reikia kakliuko...nuemiau ir uzlenkiau iki lygiuju 4 eiliu blush2.gif ...gavome tampru kr blush2.gif stuka.susiuvau ir prisiuvau blush2.gif ...as pirma kat mezgiau kazka masina unsure.gif ,tai dar unsure.gif iau kaip supratau ir isivaizdavau unsure.gif ...nezinau ar tai teisingas kakliuko darymo budas,bet mano gavosi toks unsure.gif

mano naujokes sioje srityje akimis tai labai geras kakliukas. as priesh gera savaite irgi nunarpliojau pirma gyvenime darbeli su mashina, tai buvo ish panashiu kaip tavo siulu, tik be pieshinio smile.gif tik su kaklu ishsprendziau klausima kitaip, tiesiog lygu i virshu golfa padariau tokio pat ilgio kaip ir lemenele smile.gif gavosi liemene su dydziuliu golfu smile.gif

o antras mano darbelis tai vat shtai tiks mielumelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 24 vasario 2011 - 10:25
Sveikutes, ir as jungsiuos i jusu buri, nusipirkau masinyte, tai dabar laukiu, kol parves. Tada jau bandysiu ka nors narplioti. Labai noriu, tai mokinsiuos ir jus paklausinesiu, jei kas blush2.gif
Atsakyti
Jautiena, Fairisle yra žakardas 4u.gif .
Atsakyti
dabar mastau... sau tyliai tyliai... esu maciusi tas vasko tubeles bet tik ant originalaus siulvedzio. o jei jo ner pas mani yra originalus spalvu keitiklis. gi tas pats strypas tik ne du o keturi usai ziogio bet ten ner net kur to vasko ikisti g.gif ale mezga viska padoriai....

mano naujausias

user posted image

user posted image

user posted image
cia dar siulai nesukaisioti blush2.gif

grazus darbeliai 4u.gif 4u.gif liemenes aprasyma reik issisaugot geri tokia tutorial gaunas smile.gif as sau apsirasineju ir didesniu darbus ale veliau tingiu is sasiuvinio perkelinet i kompa....
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 02 23, 11:44)
Pabandysiu paaiskinti, nors aiskintoja nekokia is manes  lotuliukas.gif
Jei neklystu pirmas ziedas Vilijampolej ir reikia nusukti is pagrindines gatves link Cento paruotuves. Ir ta parduotuve yra grynai virs cento parduotuves. Paklausiu drauges kurioj gatvej, gal bus aiskiau  ax.gif

Gera aiskintoja is taves, imk balioncika uz tai 4u.gif , tik ten ne cento parduotuve, o expresmarket. Buvau siandien nuvaziavusi, nusipirkau labai labai sokoladiniu siulu babina, 0.8 kg. uz 11lt, tai dabar turiu beda ka is ju nusimegzti.

QUOTE(jautiena @ 2011 02 23, 13:40)
Tai stai mano pirkinys:

jei ne paslaptis kiek kainavo blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?

QUOTE(jautiena @ 2011 02 23, 21:53)

Liemene staciu kaklu, spalvyte tamsiai zalia, nesutariu su fotoaparatu tai tikrai:

thumbup.gif

QUOTE(liullie yu @ 2011 02 24, 09:23)

o antras mano darbelis tai vat shtai tiks mielumelis smile.gif

Koks mielas
QUOTE(Frekė @ 2011 02 24, 11:11)

mano naujausias

Man iki tokiu drabu su savo senute masina toli toli, uoj kaip toli
Atsakyti
mano masina irgi ne jaunikle per savo gyvenimeli ohoho kiek maciusi ax.gif ... vienspalvius darykit jei spalvotu rastu masina nemezga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 02 24, 10:48)
Sveikutes, ir as jungsiuos i jusu buri, nusipirkau masinyte, tai dabar laukiu, kol parves. Tada jau bandysiu ka nors narplioti. Labai noriu, tai mokinsiuos ir jus paklausinesiu, jei kas  blush2.gif

Sveika, kokia masinyte nusipirkai? Domiuosi, nes irgi noriu isigyti..
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 02 24, 17:43)
Gera aiskintoja is taves, imk balioncika uz tai  4u.gif , tik ten ne cento parduotuve, o expresmarket. Buvau siandien nuvaziavusi, nusipirkau labai labai sokoladiniu siulu babina, 0.8 kg. uz 11lt, tai dabar turiu beda ka is ju nusimegzti.

Tai smagu kad radai, tik va parde tai jau tirai pavadiima sumaisiau blush2.gif

O kokia masinyte pas jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 02 24, 10:26)
Jautiena, Fairisle yra žakardas  4u.gif .

hmm tai ko gero taip ir yra... tik as vieno niuanso nesugaudau - angliskai uztinku 'double bed jacquard' - dvipusis margarastis, bet 'double bed fairlisle' dar neteko matyti... tai man ir kirba mintis, kad kazkoks skirtumas gali tarp ju buti...

Freke, ziuriu jau kepkos mezgimo technika ivaldziusi. saunuole!

mamkaa: juk rasiau, kad uz 50eur visa ta geri apturejau. na galima dar prideti 10eur uz benzina, nes teko i pati Dublino centra vaziuot.

liullie yu: uhu mielas pelius ar meskis kas ten smile.gif
Atsakyti
aciu jautien tu kaip mokytoja tai smagu girdet atsiliepimus, bet kad viskas taip pat kaip ir anoj pirmojoj tik ana modeliui per maza buvo ax.gif blush2.gif

as manau kad zakard tai kai darai su colorchanger kai mezgi ir nelieka tu siulu palaidu kitoj pusej. su riberiu ir normalia adatine. o tie feirisle jau kai siulai lieka g.gif bet bet kokiu atveju sena mezgeja sakys zakardiniai rastai. bent jau maniske kur masina pirkau net lace karieta dekeriu vadino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 02 24, 17:59)
Tai smagu kad radai, tik va parde tai jau tirai pavadiima sumaisiau  blush2.gif

O kokia masinyte pas jus?  ax.gif

Turiu dvi "senutes", severenka ir neva5 . Noriu naujos, su visais pribumbasais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 vasario 2011 - 08:36