Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Llaume, na ir man dar mokintis ir mokintis doh.gif , bet smagu, kad patiko mano darbai aciuks.gif
Bolero mezgiau pagal viršutinį brėžinuką mirksiukas.gif
Papildyta:
O čia kaip megzti kojines mašina smile.gif
Atsakyti

user posted image
intensyviai ieškau šio megztuko raštelio, pradedu mastyti gal čia megzta mašina? gal kuriai nors iš jūsų matytas šis raštelis? blush2.gif
Atsakyti
Laimuze, jusu darbai tikrai nuostabus wub.gif 4u.gif
gal galetumet isduoti rasteli zalios kepurytes, ten dar tokiu pat rasteliu atrodo yra ir megztos dar pora tik spalvytes skirias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2011 02 16, 20:17)
user posted image
intensyviai ieškau šio megztuko raštelio, pradedu mastyti gal čia megzta mašina? gal kuriai nors iš jūsų matytas šis raštelis? blush2.gif

masininis tai taip, bet manyciau, kad ne namudine masina megztas visgi, nes eina geros akys, blogos akys ir dar kiararastis, oj daug kilojimo nuo adatos ant adatos butu...
Atsakyti
Remda, pritariu Jautienai dėl rašto drinks_cheers.gif

Ingauk,
smagu skaityt, kad patinka mano mezginiai, bet tikrai dar daug reik dirbt ax.gif
o kepurytės megztos labai paprastu rašteliu - išstumiant kas ketvirtą adatą į nedarbinę priekinė padėtį, pramezgus 4 eiles,viena eilė mezgasi visos adatos, taip keičiam šachmatų tvarka. Iš blogos mezginio pusės atrodo taip
user posted image
Atsakyti
Sveikutes merginos! Na jus ir saunuoles thumbup.gif Net pavydu. As siandien liudna, nes mokytoja Dalia sake vistik pagalvojo ir neapsiims mokyti verysad.gif Ka gi, teks paciai kazkaip pradeti... Bet taip gaila, kad negaliu, o taip laukiau tu pamokeliu unsure.gif
Atsakyti
nainainai Laimuzes darbukai visi grazus visi isbaigti wub.gif

tas zydrasis su masina megztas ale ne tokia kur visos turim ta kur 9mm tarpas tarp adatu. su riberiu krastas nuvarytas paskui jau su lace karieta rastas deliotas kh 260 arba kh 270 arba zinoma made i china o ten va paslaptis ar su virbalais chaice mezge ar su masina koks fabrikas pavare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 28, 12:26)
laukiam foto wink.gif

Sveikos. Na va prisiruosiau pagaliau nufotkinti siulus, tuoj bus menuo kai suku galva ka is ju man nusimezgus. Mano masina paprasta NEVA 5, ne tokia pasustrinta kaip jusu visu.
Realiai nera jie tokie skaisciai raudoni, kaip kad gavosi nuotraukoj, jie tokie daugiau i tamsiai raudona spalva. Vienas sveria 210 gramu., o lyg ir sudeti radau babinos viduje priklijuota. Guli tie siulai jau koki 10 metu pas mane.
user posted image

O sitie irgi guli dezeje nuo caro ruriko laiku, tik tiek kad jie susukti i kamuoliukus, norint megzti is ju tureciau persivynioti. Siu turiu 2 kg. Jie labai labai ploni, pasibandziau is ju bandymuka pamegzti, mezgiau is dvigubo siulo, todel tada ir klausiau ar masina netraukios, bet mezga puikiai, netraukioja.
user posted image
user posted image
Galvojau is siu nusimegzti sali plonyti pavasarui lygiu rastu su nertais galais, bet kad man kazkaip nelabai atrodo.
Norejau kazko panasaus
user posted image
Atsakyti
bus grazus salis, tik megzkit ant retesnio tankumo t.y. didesnio nes dabar pagal apnerima norisi skystesnio salio... manu kuklia nuomone nebutina net rasta deliot, nes apnerimas puosnus ax.gif

jei mezga is kamuoliuku sumeskit i aukstesni inda juos ir megzkit nebutinai ir persisukti. tik daug kamuoliuku i viena inda nepridekit smile.gif
Atsakyti
Laimuze, labai aciu uz kojiniu nuorodele. Labai gera. Tikrai ismeginsiu.

Ir Jus ne tik auksaranke, bet ir puiki mokytoja thumbup.gif . Viska taip paprastai ir gerai paaiskinat, kad net ir man is karto tampa aisku. Aciu Jums, ir toliau mus konsultuokite 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau prisiruosiau siulu nusipirkti, tad galesiu jau nusimegzti pavyzduka ir pradeti megztuka bigsmile.gif

Ten Ditekse kiek daug visokiu su mochera doh.gif Bus is ko rinktis thumbup.gif Reikia tik issiaiskinti, kaip graziai rankoviu akis nuimineti, nes as darydavau parastai, o jus matau kazkaip idomiai darot ir taip graziai fabricnai gaunasi ax.gif
Atsakyti
as stai nustveriau brotheriuka kh-800 uz 50eur is ebajaus, su riberiu biggrin.gif
Atsakyti