su rankovem vargo neturejau, bet kiek as iki ju ardziau, tai oj oj. pradejau nuo nugaros, tai aisku akis blogai pasiskaiciavus buvau, tai isejo per trumpa. ardau. mezgu is naujo. si karta ok ir ilgis ir plotis. numezgu prieki. hmz kaklas per gilus. nuardau ir primezgu maziau iskirpta. tada mezgu rankove, prisisiuvu paziuret kaip atrodo. hmz na ne... pradinis variantas buvo nestatytinem rankovem. nesiziuri ir tiek. tai ardau. ardau rankove ir prieki ir nugara iki rankoviu nuleidimo. vel permezgineju. susiuvu - ok viskas. dabar su ta apykakle. pirma mezgiau atskirai ir bandziau siuti. nesigauna kaip norisi, tai ardau. surinkineju akis aplink ir mezgu. nuimu, na nepatinka, kaip jungiasi su pagrindiniu mezginu. vel ardau, dar karta surinkineju ir mezgu. hm gal per laisva, bet velniop jau viskas uzkniso.
o apykakles as tokios ir norejau, na ne visai tokios, bet kad butu zema ir krastelis, kad toks uzsiraites butu norejosi. dabar pagalvojau, kad reikejo pora akiu sumazint baigiant stulpelius, gal geriau guletu. bandysiu gumike ivert, gal pageres, aisku jei nesunesiosiu pirma tokio (labai tiketina)
daug laiko issvaisciau su situ savo mezginiu, bet uztat kiek patirties igijau! dabar taip jauciuosi, kad kita toki per diena iskepciau be jokios dramos.
Laimuze: spalvyte ne mano megstamiausia, bet darbelis tikrai grazus ir puikiai isbaigtas! o ten ties krutine isiuvai? vau!
QUOTE(jautiena @ 2011 02 14, 13:06)
Diinna: tamsi nuotraukyte, ar ten palei kakliuka paraukta ar tik taip kamera suzaide? labai grazu man tokie paraukimai, turiu keleta marskineliu tokiu, bet megztu dar ne.
Ne neparaukta cia jau fotikas seseliu primete, kadangi akrils blizgio duoda taip ir gavosi
Aciu, Laimuze grazus megztinelis. O ka ten ties krutine darei?
Jautiena, Diina - ačiukas, megztukas megztas pagal užsakymą, tai ir spalvą rinkosi pati klientė. O kadangi per krūtinę ne iš smulkiųjų, tai padariau nedidelius "įsiuvus", pamezgiau nepilnom eilėm vis po 3-4 adatas išstumdama į nedarbinę padėtį.
O čia kai ką radau, manau ne vienai "pasitarnaus" Lobynas
O čia kai ką radau, manau ne vienai "pasitarnaus" Lobynas
Labukas.
Labai senai lankiausi pas Jus. Nu bet jau kokių grožybių prigaminusios , visų nevardinsiu, bet vienaip ar kitaip visi darbai . Bet atėjau pasikonsultuti. Mano draugė užsinorėjo megstuko iš Kid Moherio, gal kas bandėt? Man įdomu ant kokio tankumo mezgėt ir kiek siūlų reikėjo? L@imuže, čia gal Jums labiau adresuoju klausimuką, nes žadu megsti su Neva. Jei nesunku prašau mane pakonsultuoti
Labai senai lankiausi pas Jus. Nu bet jau kokių grožybių prigaminusios , visų nevardinsiu, bet vienaip ar kitaip visi darbai . Bet atėjau pasikonsultuti. Mano draugė užsinorėjo megstuko iš Kid Moherio, gal kas bandėt? Man įdomu ant kokio tankumo mezgėt ir kiek siūlų reikėjo? L@imuže, čia gal Jums labiau adresuoju klausimuką, nes žadu megsti su Neva. Jei nesunku prašau mane pakonsultuoti
Une, nėr už ką, kad tik mačytų
Dusiukas, senai matyta, rodyk ką per tiek laiko primezgei . Esu mezgus ir iš vienos moheros mašina, ir dadėjus ploną pusvilnės ar akrilo siūliuką - viskas liuks. Tankumas priklauso gal nuo tai, kokio retumo nori megztuko, bet moheros juk nereik labai tankaus. Šalius mezgu ant pačio didžiausio, o megztukus gal ant 8 - neužsirašiau, tai nelabai beatmenu. O siūlų kiekis priklauso nuo dydžio, va šitam S dydžio megztukui sumezgiau 4 su biškiu po 25 g moheros su šilku
Dusiukas, senai matyta, rodyk ką per tiek laiko primezgei . Esu mezgus ir iš vienos moheros mašina, ir dadėjus ploną pusvilnės ar akrilo siūliuką - viskas liuks. Tankumas priklauso gal nuo tai, kokio retumo nori megztuko, bet moheros juk nereik labai tankaus. Šalius mezgu ant pačio didžiausio, o megztukus gal ant 8 - neužsirašiau, tai nelabai beatmenu. O siūlų kiekis priklauso nuo dydžio, va šitam S dydžio megztukui sumezgiau 4 su biškiu po 25 g moheros su šilku
QUOTE(L@imužė @ 2011 02 16, 18:31)
Une, nėr už ką, kad tik mačytų
Gėda prisipažint, bet nieko nemezgiau, tai dabar vėl žadu imtis to reikalo.
Kažin, o jei aš nieko nedadėsiu prie tos macheros (nieko panašaus neturiu) gal nieko blogo? Man atnešė 4 kamuoliukus po 220 metrų, tada neužteks, rei sakyt, kad dar viena pirktų, ten išmiera tar S ir M. Ir dar, kažin kokį kraštelį reikia daryt, kad nesiriesų?
Na prie to raudono irgi nieko nedėta papildomai , taip kad visai gerai ir iš vienos moheros. Apačią arba vąšeliu galima apnert arba šito aš iškart pradėjau megzt raštą, o paskui patį kraštą permezgiau vąšeliu net ne žemais stulpeliais, o tokia kaip pynute per kraštine eilę (nemoku tiklsiai paaiškint).
Esu mezgus ir taip
O dėl siūlų kiekio, tai manau gal ir neužteks 4 - na nebent visai kiauras koks raštas būtų
Esu mezgus ir taip
O dėl siūlų kiekio, tai manau gal ir neužteks 4 - na nebent visai kiauras koks raštas būtų
QUOTE(L@imužė @ 2011 02 16, 18:46)
Na prie to raudono irgi nieko nedėta papildomai , taip kad visai gerai ir iš vienos moheros. Apačią arba vąšeliu galima apnert arba šito aš iškart pradėjau megzt raštą, o paskui patį kraštą permezgiau vąšeliu net ne žemais stulpeliais, o tokia kaip pynute per kraštine eilę (nemoku tiklsiai paaiškint).
Esu mezgus ir taip
Esu mezgus ir taip
Oi kaip esu dėkinga už pakonsultavimą.
Turbūt ju lyginti negalima?
Aš tai lyginu, ir pvz pagal tai skaičiuojuos prasimezgus ir išlyginus, tik nelabai karštu lygintuvu ir su garu
QUOTE(L@imužė @ 2011 02 16, 19:27)
Aš tai lyginu, ir pvz pagal tai skaičiuojuos prasimezgus ir išlyginus, tik nelabai karštu lygintuvu ir su garu
Laimuze, perziurinejau Jusu darbu nuotraukas. 17 nuotraukoje yra toks bolero, apie kuri svajoja mano dukryte, bet niekaip nesuprantu jo chemos (iskarpos). Gal galetumet pasidalinti informacija
Jusu darbai nuostabus. Tiesiog aukstasis pilotazas.