Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(une @ 2011 02 11, 15:35)
aha, bet nesigauna man imegzti tos dalies rankomis. tarsi buvo elementaru, paprasta ir aisku, bet nesigauna  doh.gif
einu papaisysiu, gal jus patarsit  4u.gif
Papildyta:
nu va kas gavosi  lotuliukas.gif 
isivaizduokit kad zali tai du atskiri salikai. man juos reikai sujungti imezgant va toki trikampi (melynas), kurio viduryje kiekvienoje eileje suimamos trys akys.
kaip ten surinkti tas akis ir megzti  doh.gif  nu atrodo elementarno, no man neisiena ir viskas  cool.gif  gal patarsit ka?  4u.gif
user posted image

ta melyna detale irgi masina nori daryt?
jei masina,tai ant 0 adatos uzdedi is vienos puse 1 aki,ir is kitos,o kitas perkeli artyn nulio.pravaziuoji pora kartu ir vel taip pat sukilnoji.na jei as supratau ko klausi,tai taip daryciau wink.gif
Atsakyti
ne ne, rankom noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 02 11, 15:48)
ne ne, rankom noriu  rolleyes.gif

aaa,tai paprasciau dar
per viduri 3 akis sumegzk i viena taip,kad vidurine butu virsuje,tada graziai atrodys wink.gif
user posted image

tiks taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 vasario 2011 - 15:55
nieko nesuprantu ka jus cia mezgate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 11, 15:57)
nieko nesuprantu ka jus cia mezgate biggrin.gif

mezga une,as tik laukiu rezultato biggrin.gif
une,su tokios dviem palom as linines bliuskeles mezgiau,tik vidury ne trikampis,o kitokia detale buvo
linine
linine dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 vasario 2011 - 16:02
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 11, 15:54)
aaa,tai paprasciau dar
per viduri 3 akis sumegzk i viena taip,kad vidurine butu virsuje,tada graziai atrodys wink.gif

aciu tau labai , kad stengiesi padet 4u.gif
bet nesurantu vistiek as sad.gif visai dun dun esu...
kaip ta grazia "siule" padaryti aisku 4u.gif bet kaip vis uzkabinti akis is tu dvieju saliku, kad platetu tas trikampis? ar pradzioje visas akis susirinkt? unsure.gif doh.gif
(cia kaip su emami suknele man buvo galva lauziau belekiek savaiciu, paskui tik sast ir prasviesejo viena sekunde blink.gif ir is karto pasisiuvau ...)
jauciu gal reiketu nusimegzt ta trikampi, o paskui prisiut, jei nedaeis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 11 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(une @ 2011 02 11, 16:06)
aciu tau labai , kad stengiesi padet  4u.gif
bet nesurantu vistiek as sad.gif visai dun dun esu...
kaip ta grazia "siule" padaryti aisku  4u.gif  bet kaip vis uzkabinti akis is tu dvieju saliku, kad platetu tas trikampis? ar pradzioje visas akis susirinkt?  unsure.gif  doh.gif
(cia kaip su emami suknele man buvo galva lauziau belekiek savaiciu, paskui tik sast ir prasviesejo viena sekunde  blink.gif  ir is karto pasisiuvau ...)
jauciu gal reiketu nusimegzt ta trikampi, o paskui prisiut, jei nedaeis  unsure.gif

as turbut trikampi nusimezgusi graziai prisiuciau.nes siaip gali ir nuo pacio smaigalio KAZKAIP suimant tas sonines akis ,turint tik centrine aki vis po 1 aki is kiekvieno sono uzdeti.bet uzdeti taip,akd skylutes nebutu
va

dar

Atsakyti
une paprasciau numegzti trikampi ir prisiuti nes nu yra galimybiu bet ka zinau g.gif

dirbau siandien bet dar ne pabaiga...
tai pasirodyt kaip ir ner ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2011 02 09, 14:51)
  Noriu pasigirti, išmokau gražų ir labai paprastą mezginio kraštelį, gal jau žinot jį, bet man naujiena. Štai kas gavosi:
  user posted image

labai fainas krastelis thumbup.gif reiks isbandyt

O cia mano suknyte is vernito siuliuku: medvilne 50%, akrilas 50%.
Tik neturiu ant ko apvilkt tai ant pakabos tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Diinna: tamsi nuotraukyte, ar ten palei kakliuka paraukta ar tik taip kamera suzaide? labai grazu man tokie paraukimai, turiu keleta marskineliu tokiu, bet megztu dar ne.

o stai mano pirmas blynas, megztas permegztas n-kartu, kaklas taip ir nesigavo kaip issivaizdavau, bet jau sedziu apsivilkusi, bus gerai ir taip, uztat dziaugiuosi, koks jis siltas, visgi 75% vilna:
user posted image
megzta brother kh881 + riberis kr830, siuliukai 75%/25% vilna/polyamid, apie 350m/100g, nenurodyta, bet storesni uz tuos kur 420m/100g, plotis 144 akys, ilgis 228 eiluciu.
Atsakyti
rankoves kaip graziai padarytos rolleyes.gif man jei ne reglanas, tai su rankovem juodas reikalas schmoll.gif
Atsakyti
Jautiena, kaip pirmas blynas visai normaliai, tik kalnierius per laisvas matyt - reikėjo gal rankoms užbaigt arba kiek aukštesnį pamegzt g.gif , bet viską išmoksi su laiku ir dirbdama drinks_cheers.gif

Diina, suknelė kaip ir visi kiti mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš rodau paskutinį mezginuką su NEVA, tikiuosi, kad sekantis jau bus su brotheriu g.gif ax.gif , atnarai ir kalnierius megzti rankomis smile.gif

user posted image
Atsakyti