Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(vince0405 @ 2011 02 08, 21:56)
Šios temutės įkvėpta ,irgi pamėginau kojines megzti, užsikabinau - vienu prisėdimu 3 poras numezgiau...Tai , kai mezgu pirmąją, viską viską rašausi, ką darau, tai antroji lengvai mezgasi,klonas- tik veidrodinis variantas. Lyg ir vienodos gaunasi...

netikiu biggrin.gif parodyk wink.gif idomu gi.papasakok,kaip mezgi,parasyk cia wink.gif as ziuriu kiek tu kojiniu mezgimo variantu yra blink.gif
Atsakyti
Frekė: geras tavo kepures planas, dabar tik reik pabandyti megzti biggrin.gif jau beveik isivaizduoju kaip, tik reik ta prakeikta megztini nuo masinos nuimti ir bus galima bandyti.

kojiniu aprasymo norite? stai mano uzrasai:
user posted image
neaisku? kas neaisku? lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 08, 22:33)
Frekė: geras tavo kepures planas, dabar tik reik pabandyti megzti biggrin.gif jau beveik isivaizduoju kaip, tik reik ta prakeikta megztini nuo masinos nuimti ir bus galima bandyti.

kojiniu aprasymo norite? stai mano uzrasai:
neaisku? kas neaisku?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

viskas aisku,klausimu nebus pioneer.gif
biggrin.gif pas mane irgi buna geri uzrasai,tik man vienai aiskus biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, rodausi blush2.gif :
user posted image

Mezgiau pagal Nevos instrukciją, gumytę dariau su dekeriuku, raštelį stumdydama adatas į priekį... Tiesa, trečios poros nespėjau nufotkint, vyras pagavo ir į darbą išėjo blink.gif , taip ir pasiliko neįamžinta...

user posted image

čia schemutė, o mano užrašai irgi tik man suprantami blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 08 vasario 2011 - 22:46
antroji pora man labiau patinka thumbup.gif nes atnara iki kulno daug aukstesne ax.gif

kiek laiko mezgei kojine? ne pirmaja,bet jau kai atkalei sistema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 vasario 2011 - 22:42
kokios fainulkos! mielai viena pora nugriebciau ir as!
Atsakyti
vince,o tai cia su siule? parodyk,kaip atrodo ta siule wink.gif
Atsakyti
nematau as ten jokios siules! butu juk is abieju pusiu, nepaslepsi. o instrukcija tai as suprantu, nes zinau kas ten pavaizduota biggrin.gif
Atsakyti
Porą "mučinau" gerą pusdienį, nes gumutę su dekeriuku darau, o kai ji baikta tai kai pasileidžiu megzti ..., paskui dar susiuvimas nelabai aiškus g.gif , kažkaip nelabai jis man gaunasi...
Papildyta:
Dabar nebesigaus jau siūlės nufotkint doh.gif , paleistos į apivartą blush2.gif ... Sekančias jau nufotografuosiu iš visų pusių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 08, 22:51)
nematau as ten jokios siules! butu juk is abieju pusiu, nepaslepsi. o instrukcija tai as suprantu, nes zinau kas ten pavaizduota biggrin.gif

nu kad is brezinuko tai su siule mirksiukas.gif
Atsakyti

Va radau, dar savo pačių pirmųjų kojinių nuotraukytę :
user posted image

Čia šalikas dukrytei:
user posted image

Čia dovana :
user posted image

O čia komplektėlis draugei:
user posted image
Atsakyti
Olaiva: oj na taip, su siule, tik mano smegenys sunkiai 2D brezinuka i 3D vercia. siule bus tik vienoj pusej biggrin.gif

vince0405: pirmos kojinytes tokios siek tiek trumpokos, bet uztat rastuotos! faina liemene, man irgi reiktu tokia nusimegzti.
Atsakyti