Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 02 07, 20:00)
oj oj tongue.gif as savo mocui grandines keiciuosi pati, tai mezgimo masinos grandine sakyciau yra vienas juokas tongue.gif
o jeigu rimtai, tai labai puiku, kad nesibaidai ir pati emesi technikos. sumanios ir drasios mergickos yra jega!
Diinna: net specialiai pasilenkus paziurejau kaip ten tos adatos eina mezgant stulpelius. kad kabintusi adatos turi but pakilusios, tai galbut bus sponge bar'as susidevejes...

na as ir taip sumasciau vakar trecia nakties i lovoj guledama doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 07, 20:00)
oj oj tongue.gif as savo mocui grandines keiciuosi pati, tai mezgimo masinos grandine sakyciau yra vienas juokas tongue.gif
o jeigu rimtai, tai labai puiku, kad nesibaidai ir pati emesi technikos. sumanios ir drasios mergickos yra jega!

technikos niekad nesibaidziau ir muset nesibaidysiu augau be tevo tai buvau ta kuri ir rozetes keite ir pjukla rankose laike ir kirvi ir visus vyriskus darbus dirbo tongue.gif
o mocu grandinems vyra turiu pati nerealiausia mechanika pasaulyje tongue.gif vo tep vot lotuliukas.gif tiek kad del masinos jau nebelaukiau gryztancio lotuliukas.gif

kam pakeisti reik kreipkites lotuliukas.gif meistras ne tik Vilniuj lotuliukas.gif pirmu keitimu puse masinos isardziau bet surinkau biggrin.gif buvo proga kandziu lizdus issivalyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka kepure isbandyta. tik biski lempinis variantas nes neskaiciavau o aprasymu tik uzvedimui ant kelio vadovavaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
o mums neparodysi? na ir kas, kad lempinis variantas. tai nors pazvengtume biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Bandau megzti su NEVA-3, bet nelabai suprantu pagal knygutėje esantį aprašymą kas tai yra " učastok polotna dvoinoi širini". Pačioje mezginio pradžioje, kai numezgu vieną skiriamąją eilę (razdelitelnij riad), tada ir reikia šitai megzti..gal gali kas paaiškinti?
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituana: 08 vasario 2011 - 16:16
nu rodau biggrin.gif

pirma gavosi taip biggrin.gif
user posted image

veliau jau modifikavau i toki

user posted image

user posted image

siaip kai dariau aprasyma tik del gairiu pasidejus tai ir lempa gavos.... nes neskaiciavau nieko is lempos blush2.gif
Atsakyti
FREKE, labai graži kepurytė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
hahahaha aha, tobulinti yra ka biggrin.gif
gaila as savo pirmosios nenufotkinau, o tai gavos man tooookia nemaaaza, galejom kartu su MB dvi galvas sukisti ir dar treciam butu vietos like biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 08, 20:48)
gaila as savo pirmosios nenufotkinau, o tai gavos man tooookia nemaaaza, galejom kartu su MB dvi galvas sukisti ir dar treciam butu vietos like biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 02 08, 20:48)

tai as ir nesakau kad tobula tongue.gif pati matau kas man nepatinka. nors realiai gal jam tiesiog ji per siaura g.gif ryt pamatuosiu ant mazesnes galvos ir bus matyt kaip cia kas.
toliau ausys nepatiko labai nusiaureja man noretusi apvalesniu na kad ne iki 3 akiu megzti o iki kokiu 7-8. nugaroj isemimas per aukstai. kazi ar imanoma padaryt kaip sitam paveiksliuke http://i85.photobuck...iai/Picture.jpg ikeliu tik nuoroda paveiksleli emiau is temos kepuryte - salmas. virsaus is vis nesiauriniau. surinkau akis ir sutraukiau tai nori nenori reik kutoso kad skyle uzdengtu biggrin.gif bet kaip sakoma pirmas blynas toks pusetinas..... o dar su uzrasais patiuninguotais biggrin.gif printerio nejungiau visteik neprintina tai nusirasinejau trumpindama arba ai ta prisiminsiu ana prisiminsiu biggrin.gif

aciu jautiena uz aprasyma toliau jau praktikos reik bet nors aiskiau kas prieko 4u.gif 4u.gif

jei dar kojines aprasytum ax.gif butum auksas platinos apvalkale lotuliukas.gif atsakyt negalima jei bijai peliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kojiniauju biggrin.gif visai idomu.tik mistinis klausimas,kaip antra identiska numegzti? lotuliukas.gif o gal lengviau bus rasti zmogu su 2 skirtingom kojom? labai skirtingom biggrin.gif
Atsakyti

Šios temutės įkvėpta ,irgi pamėginau kojines megzti, užsikabinau - vienu prisėdimu 3 poras numezgiau...Tai , kai mezgu pirmąją, viską viską rašausi, ką darau, tai antroji lengvai mezgasi,klonas- tik veidrodinis variantas. Lyg ir vienodos gaunasi...
Atsakyti