niekas ir nepyksta tiesiog koks klausimas toks ir atsakymas
Mergaites, padekit Siandien pirma karta mezgu su riberiu tai net nezinau ar cia mano riberis belekoks ar cia viskas gerai tik iprocio reikia, ar cia ji prasimankstint turi... na esme gaunasi, kazkaip daznokai akis pameta, bet ziuriu kuo daugiau pamezgu tuo geriau mezga, bet kazkodel daznai riberio karieta atsijungia nuo pagrindines turi vis su ranka abi prilaikyti - cia normalu ar kazkas negerai?
Diina, kad nepamestų akių, reikia kad būtų geras įtempimas apačioje su svoriais ir aš dar visada ant kraštinių akių dedau tuos svoriukus - nagelius. Dar būtų gerai ir visas riberio adatas susitepti ir karietą. Dėl to, kad karietos atsiskiria, tai tikrai taip neturi būti. Prašyk vyro, kad pažiūrėtų arba jau pas meistą reikės .
Diinna: as nelabai issivaizduoju kaip ten gali atsiskirti karietos viena nuo kitos???
QUOTE(jautiena @ 2011 02 06, 17:58)
Diinna: as nelabai issivaizduoju kaip ten gali atsiskirti karietos viena nuo kitos???
tai virsutine karieta vaziuoji ant tos apatines riberio ir ji automatiskai fiksuojasi, ar ne? Ar pakankamai giliai i ta tarpeli tas pagaliukas isistato? Pas mane taip tiesiai ziurint tai puse pagaliuko i tarpa ilenda
Ir dar kokiu itempimu mezgat? Manuale raso pradzioj 0, antra, trecia, ketvirta 1, o po to 2. Kaip reiktu megzti jei be riberio tuo siulu mezgi 6 itempimu?
kiek pastebejau aprasymuose, tai itempimas minus 2.
tas pagaliukas ant riberio karietos ilenda iki pat virsaus ir uzsifiksuoja. gal tavo riberis per zemai pakabintas?
tas pagaliukas ant riberio karietos ilenda iki pat virsaus ir uzsifiksuoja. gal tavo riberis per zemai pakabintas?
QUOTE(jautiena @ 2011 02 06, 18:18)
kiek pastebejau aprasymuose, tai itempimas minus 2.
turbut per zemai kabo ir nesueina abi karietos.man irig buvo pradzioj taip
ryt kojiniu mezgimas masina prasides
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 06, 19:52)
turbut per zemai kabo ir nesueina abi karietos.man irig buvo pradzioj taip
Aga, vyras pataise dabar lyg gerai neisbandziau mezgant, o kaip su tuo itempimu darot????
Ir dar klausimelis kaip ten sutept reiketu tas adatas?? Reikia atsukti tuos varztus ant riberio, kad atsidengtu adatos?
Karieta pakankamai paprastai taip suprantu, is vidines puses su kokiu tamponeliu, ar ne? Na visiskai zalia as technikoj
Vai, vai, vai su tuo riberiu.... Zodziu isbandziau 1x1 puikiausiai graziausiai isejo, po to mezgiau plain riber kazkaip sunkiai karieta vaiksciojo bet po poros bandymu irgi gavosi graziai. Po to sunkesnio vazinejimo pasiimiau kita siula - storesni (gal visgi jis ir neturejo jokios itakos) ir kazkas nutiko: virsutine karieta neuzmeta akiu ant adatu ir jos kazkodel pradejo kabintis uz virsutines karietos, strigti ties tuo daiktu kur laiko siula, kazkodel tos adatos mezgant nenuslysta atgal o kabinasi uz siulvedzio gelzgalio desinej pusej ir siulo visai neuzkabina. Atrodytu lyg jos turetu zemiau eiti. Karieta pravaziuoja tik kai ja keliu siek tiek aukciau tada nestringa, bet siulo neuzkabina. Kas cia galetu buti?? Gal del spogne bar tos juostos? Cia jau tikriausiai reikes apsilankyti pas meistrus, ar ne? Siaip be riberio, nuemus nuo pagrindines karietos riberio siulvedi ir uzdejus ta pagrindini viskas puikiausiai veikia nieko nesuprantu kas cia galetu buti O ta aptine riberio karietos dalis puikiausiai veikia
negaliu nepasigirti
Gavau grandine ir pasikeiciau ja PATI as laiminga kaip livaras isbandziau color mezga kitas bandymas bus ar atitaikiau su kiaurarasciais, bet mano kuklia nuomone jei spalvotus mezga tai ir kiaurus megs.
nainainai
Gavau grandine ir pasikeiciau ja PATI as laiminga kaip livaras isbandziau color mezga kitas bandymas bus ar atitaikiau su kiaurarasciais, bet mano kuklia nuomone jei spalvotus mezga tai ir kiaurus megs.
nainainai
oj oj as savo mocui grandines keiciuosi pati, tai mezgimo masinos grandine sakyciau yra vienas juokas
o jeigu rimtai, tai labai puiku, kad nesibaidai ir pati emesi technikos. sumanios ir drasios mergickos yra jega!
Diinna: net specialiai pasilenkus paziurejau kaip ten tos adatos eina mezgant stulpelius. kad kabintusi adatos turi but pakilusios, tai galbut bus sponge bar'as susidevejes...
o jeigu rimtai, tai labai puiku, kad nesibaidai ir pati emesi technikos. sumanios ir drasios mergickos yra jega!
Diinna: net specialiai pasilenkus paziurejau kaip ten tos adatos eina mezgant stulpelius. kad kabintusi adatos turi but pakilusios, tai galbut bus sponge bar'as susidevejes...