Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Diinna @ 2011 02 05, 11:04)
As tai mezgu is vernito medvilnes, labai gerai atrodo ir gerai nesiojasi, ir spalvu pasirinkimas didelis. Megzti reiktu ant 10 itempimo. Siaip kiek esu pirkus megztinuku sunui tai visi pirktinukai pas mane is medvilniniu siulu megzti  mirksiukas.gif

Dekui uz patarima 4u.gif Belieka susirasti, kur tokie randasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 04, 22:23)

Aciukas 4u.gif
reikia man paieskoti eiliu skaiciuotuvo, nes nebuvo unsure.gif
Kaip sekiojasi mokintis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 02 05, 16:40)
Aciukas  4u.gif 
reikia man paieskoti eiliu skaiciuotuvo, nes nebuvo   unsure.gif
Kaip sekiojasi mokintis?  rolleyes.gif

radau toki isorini:

http://shop.ebay.co....86.c0.m14.l1514

O cia toks integruojamas:
http://shop.ebay.co....86.c0.m14.l1514

Kol kas nelabai besimokau, ismokau krasteli be riberio ismegzsti, tai dabar noriu nusipirkti siulu ir jau bandyti realu darbeli mirksiukas.gif Su konkreciais siulais pasidarysiu pvyzduka, pasiskaiciuosiu, kiek reikia akiu ir pirmyn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 05 vasario 2011 - 18:29
QUOTE(Gusha @ 2011 02 05, 20:27)
radau toki isorini:

Kol kas nelabai besimokau, ismokau krasteli be riberio ismegzsti, tai dabar noriu nusipirkti siulu ir jau bandyti realu darbeli  mirksiukas.gif Su konkreciais siulais pasidarysiu pvyzduka, pasiskaiciuosiu, kiek reikia akiu ir pirmyn  ax.gif

Pas mane masinka paprasta mirksiukas.gif tokie netinka, kazka radau, tik bus matyt kaip aukcionas pasiseks rolleyes.gif
Tai sekmes mokymuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Liutuke tai rusisku ir nerasi ebay.... nebent kokiam ebay.ru jei toks egzistuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 02 05, 22:37)
Liutuke tai rusisku ir nerasi ebay.... nebent kokiam ebay.ru jei toks egzistuoja g.gif

O kas sake kad pas mane rusiska rolleyes.gif
Pas mane knitmaster mirksiukas.gif is UK vyriokas parveze (is populiariuju carbootu ) o ebay yra ju daliu ir priedu smile.gif Tik kad as pati negaliu nusipirkti, per paprasta banko kortele,o ir nesu ten prisiregistravus. Jei pazystamas sutiks sudalyvaut tai butu super, o vyras niekur nedings, tures parvezt iki namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 02 05, 20:44)
O kas sake kad pas mane rusiska  rolleyes.gif
Pas mane knitmaster  mirksiukas.gif  is UK vyriokas parveze (is populiariuju carbootu ) o ebay yra ju daliu ir priedu  smile.gif  Tik kad as pati negaliu nusipirkti, per paprasta banko kortele,o ir nesu ten prisiregistravus. Jei pazystamas sutiks sudalyvaut tai butu super, o vyras niekur nedings, tures parvezt iki namu  biggrin.gif

Kai cia dauguma su Brother, tai net nepaklausiau, kokia masinka blush2.gif Radau toki skaitliuka:

http://cgi.ebay.co.u...d#ht_500wt_1156

Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 05, 23:14)
Kai cia dauguma su Brother, tai net nepaklausiau, kokia masinka  blush2.gif  Radau toki skaitliuka:

http://cgi.ebay.co.u...d#ht_500wt_1156

Aciu uz rupestely 4u.gif As irgi toky radau, tik reikia stebeti.Sake vyras paziures gal iseis paimt bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane knitmaster  mirksiukas.gif  is UK vyriokas parveze (is populiariuju carbootu ) o ebay yra ju daliu ir priedu  smile.gif  Tik kad as pati negaliu nusipirkti, per paprasta banko kortele,o ir nesu ten prisiregistravus. Jei pazystamas sutiks sudalyvaut tai butu super, o vyras niekur nedings, tures parvezt iki namu  biggrin.gif

pas mane irgi knitmaster drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 02 06, 11:30)
pas mane irgi knitmaster  drinks_cheers.gif

O as galvojau vienisauju su knitmaster bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Bet tu turbut jau susidraugavusi su ja, o as tik po truputy bandau prisipratinti ax.gif
Atsakyti

nu tai nereik akiu cia vartyt.. o iskart parasyt kokiam modeliui to skaitliuko reikia... o tai buvo cia ieskanciu ir severiankom ir nevom. atspek zmogau kas per masina. doh.gif ekstrasensoriniu savybiu dar neturim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 02 06, 12:07)
nu tai nereik akiu cia vartyt.. o iskart parasyt kokiam modeliui to skaitliuko reikia... o tai buvo cia ieskanciu ir severiankom ir nevom. atspek zmogau kas per masina. doh.gif ekstrasensoriniu savybiu dar neturim rolleyes.gif

Nereikia nuo pat ryto pykt, o ypac kai uz lango saulyte sviecia 4u.gif
Atsakyti