Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 02 04, 00:10)
mezgu savo pirmaji megztuka. toki balta melynom juostytem ala jureiviska tema. sh gaunas, jau pora kartu i kampa as ji trenkiau, bet vis einu pasiimti.

su kiaurarasciu?
Atsakyti
Gal kas susiduret, ar siulus labiau apsimoka Ditekse pirkti ar KaSiulai?
Atsakyti
kad labai skirtingi jie. ziurint ko nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 02 04, 09:19)
kad labai skirtingi jie. ziurint ko nori smile.gif

Tai va, kad nezinau ko noreti, kas tiktu megztukui, vidutinio storumo, berniukui blush2.gif Kazko naturalesnio noretusi, bet kad ir gerai nesiotusi... Gal kokia vilna su kuom nors?
Atsakyti
Jei nesunku, gal gali kuri imest Ebay nuoroda masiniukiu ir ju daliu smile.gif
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Mergaites, gal zinote, ar yra koks budas apdoroti mezginio krasta tam kad neirtu perkirpus. Mezgu suknyte, gavosi gerokai per plati per liemeni ir kadangi jau islyginau su garu lygintuvu, tai isardzius pati mezgini siulai bus nebelygus ir turbut nebegraziai mezginys atrodys jei is naujo is ju megsiu.
Kaip jus manot??? Labai prasau patarkit ka daryti??
Atsakyti
Siandien man padovanojo mezgimo masina, tad jungiuosi i Jusu gretas. Mano masina "severenka''. Jeigu kas nors is Jusu tokia turi ir gerai ismanot kaip su ja elgtis, tai busiu labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 02 04, 19:33)
Jei nesunku, gal gali kuri imest Ebay nuoroda masiniukiu ir ju daliu smile.gif
Is anksto dekoju.

Stai cia mirksiukas.gif

http://shop.ebay.co....5...sop=1&_sc=1
Atsakyti
atsiprasau kad cia ne visai i tema, bet gal yra mamyciu kursios mezga pagal uzsakyma? butu gerai i az .. lauksiu
Atsakyti
QUOTE(jurgitakk @ 2011 02 04, 20:49)
Mergaites, gal zinote, ar yra koks budas apdoroti mezginio krasta tam kad neirtu perkirpus. Mezgu suknyte, gavosi gerokai per plati per liemeni ir kadangi jau islyginau su garu lygintuvu, tai isardzius pati mezgini siulai bus nebelygus ir turbut nebegraziai mezginys atrodys jei is naujo is ju megsiu.
Kaip jus manot??? Labai prasau patarkit ka daryti??

kiek zinau, galima apmetyti su overloku... pvz siuvykloje , jei savo neturi.
Atsakyti
Merginos, o kaip su tuo spalvų keitėju yra? Jei nori pagrindinei adatinei tai reikia vieno, o jei nori pagr. adatine + riberis, tai kito reik?
Ar išeina su tuo double bed vien tik pagrindine adatine megzt, be riberio?

Nu gal supratot ką čia sumaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 04, 10:33)
Tai va, kad nezinau ko noreti, kas tiktu megztukui, vidutinio storumo, berniukui  blush2.gif  Kazko naturalesnio noretusi, bet kad ir gerai nesiotusi... Gal kokia vilna su kuom nors?

As tai mezgu is vernito medvilnes, labai gerai atrodo ir gerai nesiojasi, ir spalvu pasirinkimas didelis. Megzti reiktu ant 10 itempimo. Siaip kiek esu pirkus megztinuku sunui tai visi pirktinukai pas mane is medvilniniu siulu megzti mirksiukas.gif
Atsakyti