Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2011 02 03, 11:17)
Diina,

Kaip gaila, sake dabar nepamokys ir nemegsta to daryti, sake bet jei nerasiu nieko, tada kada nors veliau nebent  cry.gif

Gal kas zinote dar kokia mokytoja Vilniuje  unsure.gif ?

Oi, kaip gaila man pas ja labai patiko. Ir dabar noreciau pas ja nuvaziuot bet is Kauno man labai sudetinga kai du mazi kleckiukai pas mane. Ji daug labai zino visokiu navarotu, tikrai labai naudinga pas ja apsilankyt mirksiukas.gif ech butu faina kad kas profesionalius mokykus darytu, nes tos masinikes tikrai daug gali.

Olaiva, jautiena aciu smile.gif

O dantytas krastukas paciu lengviausiu budu pasidaro taip: istumi kas antra adata ir uzmeti akis. Tada ismezgi tiek eiliu kokio plocio krasciuko noretusi. tada pristumi likusias adatas ir ismezgi tiek pat eiliu, tada nuimi svorius ir krasteli prikabini ant adatu. gaunasi labai grazus dantytas krastelis, ir isvirkscios puses labai dailiai atrodo.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 27, 21:55)
šiaip tai aš ją drožiu tik lygiam mezgimui,kitka rankom daduriu.vyras burbuliuoja,kad geriau su neva būčiau apsiėjusi,ir pigiau,jei tik lygiai mezgu  biggrin.gif po paskutinio mokėjimo vilniečiui mašinų meistrui,bijau ir lace karieta paliesti unsure.gif

Olaiva, o kas buvo nutike? kiek jam mokejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 03 vasario 2011 - 12:08
QUOTE(pra @ 2011 02 03, 11:45)
zinai, Gusha, is patirties jau galiu sakyti.... geriausia mokytoja - praktika, kol pati atsisedusi neissiaiskinsi kiekvieno judesiuko, nieko nebus... Kadangi man striuka su laisvu laiku, tai sitaip mokausi jau gera pusmeti...Aisku, su situ merginu pagalba...Ir ka - rezultatas jau po truputi matosi...

Taip, sutinku - praktika visagale, bet as taip ir noriu mokytis, kad mokytoja salia butu ir man sakytu kaip ir ka daryti. Tada juk pati darai ir atsimeni po to kas ir kaip. Norisi, kad kazkas uzvestu ant teisingo kelio, o tada jau daug lengviau paciai toliau aiskintis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Diinna @ 2011 02 03, 12:12)
Oi, kaip gaila man pas ja labai patiko. Ir dabar noreciau pas ja nuvaziuot bet is Kauno man labai sudetinga kai du mazi kleckiukai pas mane. Ji daug labai zino visokiu navarotu, tikrai labai naudinga pas ja apsilankyt  mirksiukas.gif ech butu faina kad kas profesionalius mokymus darytu, nes tos masinikes tikrai daug gali.

O dantytas krastukas paciu lengviausiu budu pasidaro taip: istumi kas antra adata ir uzmeti akis. Tada ismezgi tiek eiliu kokio plocio krasciuko noretusi. tada pristumi likusias adatas ir ismezgi tiek pat eiliu, tada nuimi svorius ir krasteli prikabini ant adatu. gaunasi labai grazus dantytas krastelis, ir isvirkscios puses labai dailiai atrodo.
user posted image

Na jei nerasiu kitu mokytoju, tai ko gero kol kas teks paciai bandytis, o paskui vistiek kreipsiuosi vel ax.gif Tik nesmagu zmogu apkrauti, kai pasake, kad jai tai nelabai patinka unsure.gif

Dekui uz pamokyma, bandysiu ta dantyta padaryti, tik kazi berniuko megztukui gal nelabai toks tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 03, 12:20)
Dekui uz pamokyma, bandysiu ta dantyta padaryti, tik kazi berniuko megztukui gal nelabai toks tiktu?

Netinka, be riberio berniukui gali toki daryti http://www.youtube.c...feature=related

Pataisiau nuoroda, pirma buvau bloga idejus. Tik tikrai nebutina megzti dviem siulais gali iskarto megzti reikiamu siulu ir uzlenkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 03 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(Diinna @ 2011 02 03, 12:12)

Olaiva, o kas buvo nutike? kiek jam mokejai?

lace karieta numete namuose,tik niekas neprisipazino smile.gif ir vyras jau jos niekaip nesutvarke.tai apie 150 berods mokejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 02 03, 12:27)
Netinka, be riberio berniukui gali toki daryti http://www.youtube.c...feature=related

Pataisiau nuoroda, pirma buvau bloga idejus. Tik tikrai nebutina megzti dviem siulais gali iskarto megzti reikiamu siulu ir uzlenkti.

Liuks thumbup.gif Kai video, tai tikrai aiskiau, aciu labai, tik reiks dar issiaiskinti kaiptas akis uzdeti po to, nes ten kazkaip ant tuscios adatos ir po to ant kaires, tai cia biski nesupratau. Gaila, kad is arti neparodo g.gif Paziuresiu dar kelis kartus ir kitus video, gal tada dasus lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip siuvat mezginius? rankom,siuvimo masina ar tuo spec aparaciuku? bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai super tos pamokeles. Jau sauniai gavosi krastelis ir zinau kodel man krastinese pasidarydavo kazkokios kilpos: nes siulas netolygiai ejo blush2.gif

Na jau sunui megztuka galiu bandyti megzti, tik dar reikes susiziureti kiek kur akiu reiks g.gif
Atsakyti
tikiuosi jautiena nesuoyks.atnesu cia is ankstesnes temos jos kepuriuka.neatsigroziu as juo thumbup.gif thumbup.gif bandysiu ir as tongue.gif tik man is to aprasymo jau dabar aisq,kad niekas neaisku biggrin.gif sesiu ir meginsiu,dar paieskosiu gal kur placiau aprasytos
user posted image
ir kojiniu noriu...jautiena,nebandei be siules megzti? imanoma turbut su riberiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 vasario 2011 - 16:29
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 17:28)
tikiuosi jautiena nesuoyks.atnesu cia is ankstesnes temos jos kepuriuka.neatsigroziu as juo  thumbup.gif  thumbup.gif bandysiu ir as tongue.gif tik man is to aprasymo jau dabar aisq,kad niekas neaisku  biggrin.gif sesiu ir meginsiu,dar paieskosiu gal kur placiau aprasytos
user posted image
ir kojiniu noriu...jautiena,nebandei be siules megzti? imanoma turbut su riberiu

o ta kepuryte su riberiu megzta - apvaliai? jei be, tai, Olaiva, dalinkis schemos paieskos rezultatais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 02 03, 17:04)
o ta kepuryte su riberiu megzta - apvaliai? jei be, tai, Olaiva, dalinkis schemos paieskos rezultatais... blush2.gif

http://marzipanknits...lap-hat-on.html

va cia aprasymas biggrin.gif
dar rusiskam ziuriu,gal yra kazkas panasaus,kad ir su 1 siule nugaroj
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 18:05)
http://marzipanknits...lap-hat-on.html

va cia aprasymas biggrin.gif
dar rusiskam ziuriu,gal yra kazkas panasaus,kad ir su 1 siule nugaroj

na, taip....su verteju paskaicius darosi linksma... o kokiam rusiskam radai?
Atsakyti
as galiu paiaiskinti, jeigu norit. megzta taip, su siule, su riberiu nepamarginsi juk, bent jau ant brotherio. nors vienspalve mezgant tai butu galima issivartyti ir be siules.

o kojines yra mano megstamiausias mezginys, per valanda pora iskepu, riberiu aisku. visi giminaiciai apdalinti ir visi tas kojines labai myli, nes is vilnoniu siuliuku, nekaista ir neslampa kojos.
Atsakyti