QUOTE(Gusha @ 2011 02 03, 11:17)
Diina,
Kaip gaila, sake dabar nepamokys ir nemegsta to daryti, sake bet jei nerasiu nieko, tada kada nors veliau nebent
Gal kas zinote dar kokia mokytoja Vilniuje ?
Kaip gaila, sake dabar nepamokys ir nemegsta to daryti, sake bet jei nerasiu nieko, tada kada nors veliau nebent
Gal kas zinote dar kokia mokytoja Vilniuje ?
Oi, kaip gaila man pas ja labai patiko. Ir dabar noreciau pas ja nuvaziuot bet is Kauno man labai sudetinga kai du mazi kleckiukai pas mane. Ji daug labai zino visokiu navarotu, tikrai labai naudinga pas ja apsilankyt ech butu faina kad kas profesionalius mokykus darytu, nes tos masinikes tikrai daug gali.
Olaiva, jautiena aciu
O dantytas krastukas paciu lengviausiu budu pasidaro taip: istumi kas antra adata ir uzmeti akis. Tada ismezgi tiek eiliu kokio plocio krasciuko noretusi. tada pristumi likusias adatas ir ismezgi tiek pat eiliu, tada nuimi svorius ir krasteli prikabini ant adatu. gaunasi labai grazus dantytas krastelis, ir isvirkscios puses labai dailiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 27, 21:55)
šiaip tai aš ją drožiu tik lygiam mezgimui,kitka rankom daduriu.vyras burbuliuoja,kad geriau su neva būčiau apsiėjusi,ir pigiau,jei tik lygiai mezgu po paskutinio mokėjimo vilniečiui mašinų meistrui,bijau ir lace karieta paliesti
Olaiva, o kas buvo nutike? kiek jam mokejai?