Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(pra @ 2011 02 02, 20:24)
as krasteli darau labai paprastai: viska kaip olaiva, tik ta eilute sulenkimui sukabinu rankomis: po 2 akis ant vienos.(nezinau, ar kas supras...)

as irgi taip darau drinks_cheers.gif

Gusha, nieko nuiminet nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 02 02, 21:45)
as irgi taip darau  drinks_cheers.gif

Gusha, nieko nuiminet nereikia  schmoll.gif

Tada nelabai suprantu reiskia doh.gif Na palauksiu pamokeliu geriau ax.gif
Atsakyti
pakartoju Frekes paveiksliukus,kur visi krasteliai numegzti be riberio wink.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
o jei mezgat tuck rasteliu ir reikia isimineti kakla, ar reikalingi kokie specialus veiksmai, ar paprastai toliau mezgti kaip lygu rasta? negi korta nepasiklysta?.. g.gif
Atsakyti
pra: korta visada rasta kartoja nuo "0" pozicijos link krastu. pasiklyst rastelis gali tik tuo atveju jeigu perkelinesi akis nuo vienu adatu ant kitu.
Papildyta:

Diinna: busiu paskutine pagirti, bet tikrai labai labai grazios suknytes!
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 02 02, 22:20)
o jei mezgat tuck rasteliu ir reikia isimineti kakla, ar reikalingi kokie specialus veiksmai, ar paprastai toliau mezgti kaip lygu rasta? negi korta nepasiklysta?.. g.gif

na elektroninej tai vel pradedi nuo tos pat vietos mezgant antra peti,kur baigei pries pradedant pirma isimineti.tai turbut ir perfokortose galima atsukti norima eile g.gif
as siandien dariau,man pavyko is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
aciu, Olaiva uz atsakyma...reikia bandyti praktiskai... g.gif nes akis juk reikes perkelineti...(turiu omeny krastines, nes kaip kitaip islaidysi?) doh.gif
Atsakyti
Diina,

Kaip gaila, sake dabar nepamokys ir nemegsta to daryti, sake bet jei nerasiu nieko, tada kada nors veliau nebent cry.gif

Gal kas zinote dar kokia mokytoja Vilniuje unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 03, 11:17)
Diina,

Kaip gaila, sake dabar nepamokys ir nemegsta to daryti, sake bet jei nerasiu nieko, tada kada nors veliau nebent  cry.gif

Gal kas zinote dar kokia mokytoja Vilniuje  unsure.gif ?

oj,net neisivaizduoju...o paciai nesigauna ziurint i multikus?

as pasikuiciau ir radau va ka pas save: colour changer KHC 820, pattern programing device PPD110 ir intarsia carriage bigsmile.gif taigi reik bandyt,nagai niezti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 11:35)
oj,net neisivaizduoju...o paciai nesigauna ziurint i multikus?

Gal ir iseitu, bet gaila laiko ir siulu rolleyes.gif Norisi ismokti teisingai ir greitai, o tada tik atidirbineti technika, tada vel kazko naujo ismokti ir taip po truputi eiti i prieki. Kol kas noreciu ismokti graziai lygiu rastu megzti viena spalva, padaryti krastelius mezginiu ir gal koki savo rasteli ant Mylar sheeto uzsikelti bei ismegzti doh.gif To man ilgam pakaktu. Po to jau noreciau is uzprogramuotu kiaurarasciu ka nors ismokti, kad nusimegzti mocherini lengva ilga megztuka-paltuka blush2.gif
Atsakyti
zinai, Gusha, is patirties jau galiu sakyti.... geriausia mokytoja - praktika, kol pati atsisedusi neissiaiskinsi kiekvieno judesiuko, nieko nebus... Kadangi man striuka su laisvu laiku, tai sitaip mokausi jau gera pusmeti...Aisku, su situ merginu pagalba...Ir ka - rezultatas jau po truputi matosi....
beje, Olaiva, nusipirkau ir as intarijos karieta...bandysiu kurti stebuklus...Gaila, kad mano masina kitokia - galetume pasidalinti patirtim... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 02 03, 11:41)
Gal ir iseitu, bet gaila laiko ir siulu  rolleyes.gif Norisi ismokti teisingai ir greitai, o tada tik atidirbineti technika, tada vel kazko naujo ismokti ir taip po truputi eiti i prieki. Kol kas noreciu ismokti graziai lygiu rastu megzti viena spalva, padaryti krastelius mezginiu ir gal koki savo rasteli ant Mylar sheeto uzsikelti bei ismegzti  doh.gif To man ilgam pakaktu. Po to jau noreciau is uzprogramuotu kiaurarasciu ka nors ismokti, kad nusimegzti mocherini lengva ilga megztuka-paltuka  blush2.gif

na cia jau nesuderinami norai smile.gif kai mokins,parodys,bus viskas aisq,baika,o paciai bandant vel laikas gi gaisis ir siulai naudosis.kokiu pigiu babina isigyk ir bandyk.geriausia pavyksta bandant paciai wink.gif tik kantrybes daugiau reikia biggrin.gif

QUOTE(pra @ 2011 02 03, 11:45)
zinai, Gusha, is patirties jau galiu sakyti.... geriausia mokytoja - praktika, kol pati atsisedusi neissiaiskinsi kiekvieno judesiuko, nieko nebus... Kadangi man striuka su laisvu laiku, tai sitaip mokausi jau gera pusmeti...Aisku, su situ merginu pagalba...Ir ka - rezultatas jau po truputi matosi....
beje, Olaiva, nusipirkau ir as intarijos karieta...bandysiu kurti stebuklus...Gaila, kad mano masina kitokia - galetume pasidalinti patirtim... bigsmile.gif

na vis tiek galesim praktikuotis,gi ne baisiai jos ten skiriasi,principas panasus,o rezultata manau toki pat imanoma isgauti bigsmile.gif

as vakar numezgiau pirmaji megztuka,viskas tik masina.anksciau gi apdaila rankom darydavau,kai su riberiu buvau susipykusi.bet pora dienu ir as ji iveikiau,perpratau biggrin.gif
Atsakyti