Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

nušalau rankas ir ant plaštakos atsirado tokios šiurkščios raudonos dėmės, kartais naktį dar ir niežti siaubingai doh.gif koks aliejus tiktų g.gif
Atsakyti
Nusipirkau jojobą aliejuką ir abrikosų kaulikų. Su jojoba tepiau plaukus, labai švelnus plaukučiai pasidarė. Kaži kaip dažnai galima tepti?
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 27, 15:52)
Nusipirkau jojobą aliejuką ir abrikosų kaulikų. Su jojoba tepiau plaukus, labai švelnus plaukučiai pasidarė. Kaži kaip dažnai galima tepti?

O paskui plaukus perplauni ar galima juos palikti įtrinus?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 12 28, 21:46)
O paskui plaukus perplauni ar galima juos palikti įtrinus?

Ištepiau plaukus, pavaikščiojau kelias valandas ir išploviau galvą. Aliejukas plaukų neriebaluoja tai labai trinti nereikejo. Manau, kad išplovus galvą galima galiukus patepti.
Ši tema vadinasi eteriniai aliejai. Bet aš pirkau jojoba bei abrikosų kauliukų augalinius.
Abrikosų kauliukų aliejukų aliejuku tepu nakčiai veidą. Labai faina. thumbup.gif
Atsakyti
Nu bliamba sugundet jus mane su tais aliejukais smile.gif begsiu jobobos pirkt tongue.gif
Atsakyti
Gal kas is jusu kada naudojo "Eco Meta" aliejukus? Be rods kazkokie lietuviski. Maciau maximose prikrautos lentynos, ir nebrangus jie - apie 8-10 Lt. Tik kazin ar verta jais susigundyti? g.gif
Atsakyti
Kokius geriausia naudoti eterinius aliejus esant persalimo ligoms ar ju profilaktikai?
Kiek domejausi tai tiktu eukalipto, metu, pusu. Gal dar koks nors? Ir ka geriau daryti ar inhaliacijas ar kvepinti kambarius? Beje man reiktu kad tiktu ir vaikams (4 men.). Kazkur buvau radusi, kad eukalipto negalima naudoti vaikams iki 2 m. Gal vaikams is viso negalima naudoti jokiu eteriniu alieju?
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 09 13, 22:24)
Kokius geriausia naudoti eterinius aliejus esant persalimo ligoms ar ju profilaktikai?
Kiek domejausi tai tiktu eukalipto, metu, pusu. Gal dar koks nors? Ir ka geriau daryti ar inhaliacijas ar kvepinti kambarius? Beje man reiktu kad tiktu ir vaikams (4 men.). Kazkur buvau radusi, kad eukalipto negalima naudoti vaikams iki 2 m. Gal vaikams is viso negalima naudoti jokiu eteriniu alieju?

Aš mažiems vaikams nenaudočiau jokių eterinių aliejų, nes jie gali dirginti kvėpavimo takus. Kai buvau maža, darydavom inhaliacijas iš pušų ūglių, bet kad kažkas labai ten padėtų, tai nepamenu ax.gif Juo labiau, kad ir pačios procedūros labai nemėgau blush2.gif

O peršalimo ligų geriausia profilaktika - pilnavertė mityba, grūdinimasis, o atšalus orams - tinkama apranga (nei per šilta, nei per šalta) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 14 rugsėjo 2007 - 08:07
o kaip jus eterini alieju naudojate vonioje??? ar jauciate koki efekta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kursinis apie aromaterapija buvo... wink.gif
tad ko gero taip greičiausiai ir apsišviečiau apie juos.Tad lentynėlė įvairiausių pristatyta,pradedant nuotaiką keliančiais apelsinais sodriais kvepiančiais katik nuluptu jų kvapų,baigiant cinamonu,stimuoliuojančiu kraujotaką,reguliuojančiu spaudimą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 27, 14:52)

Galima porą kartelių savaitėje tai tikrai smile.gif
+ apelsinų eterinio aliejaus porą lašelių padaro plaukučius blizgančiais...
+levanda nuo plaukų slinkimo,tik nepadaugint..
+arbatmedis,riebiems plaukučiams puikumas,reguliuoja riebaliukų išsiskyrimą,tačiau neišsausina plaukučių.Užtenka poros lašiukų...

smile.gifŠypt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(likija @ 2007 09 16, 20:48)
o kaip jus eterini alieju naudojate vonioje??? ar jauciate koki efekta mirksiukas.gif

Maišau su pienu,kartais su bet kuriuo aliejumi (jojobos,linu semenu,abrikosu,migdolu),nes eteriniai aliejai tirpus tik riebaluose,mat ipylus paprastai i vandenuka jie ir plaukios laseliu pavidalu smile.gif
Dažniausiai naudojami - apelsinų,levandos,eukalipto,arbatmedzio,vanilės...

Apelsinai kai truksta energijos...
Levandos kai trūksta ramybės..
Eukalipto kai sveikatėlė šlūbuoja...
Arbatmedžio kai nugarėle paberia arba imutitetas nusilpęs...
Vanilės,kai tą dieną kvepinuos vanilės kvepalais,kad aromatas geriau išsilaikytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 16 rugsėjo 2007 - 23:29
kai kurie et aliejai puikiausiai tirpsta vandeny, tik karstame, pvz salavijo
Atsakyti