Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

As naudoja kakuke Gaia, kuria reikia nuskalauti. Galima i sampunus irgi pora ml. Bet reikia sunaudoti ta kauke ar sampuna per menesi. todel as pilu mazesni kieki i kita inda
Atsakyti
kiek laiko tie aliejai galioja atidaryti ? nes jei tik po porą lašiukų į kaukę įlašint, tai kada jį visą išnaudoti reik doh.gif
Atsakyti
Galiojimas eteriniu alieju 1 metai
Atsakyti
Aš tai į patį šampūną nepilu. Parduotuvėj man patarė, plaunant galvą įsipilti šampūno kiek tau reikia į ranką, ten įlašini 1-2 lašus eterinio aliejaus, bet ne daugiau, įtrini plaukus ir palaikai porą minučių, paskui išplauni galvą. Tad aš taip ir darau. Galvojau įlašinsiu ir į kaukę, bet jei reikia perskalaut, tai....Ech biggrin.gif
Atsakyti
tai pasirodo et.aliejus ilasintas i kauke dar galiukus pamyli? g.gif ir smagesni plaukai negu tik kauke panaudojus? ir man reiks isbandyt bigsmile.gif o tai koki alieju tada rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 05 23, 13:54)
tai pasirodo et.aliejus ilasintas i kauke dar galiukus pamyli? g.gif ir smagesni plaukai negu tik kauke panaudojus? ir man reiks isbandyt bigsmile.gif o tai koki alieju tada rinktis?

Labai nuotaikingi Tavo klausimai apie pamyletus galiukus lotuliukas.gif Man irgi rupi. Pati naudoju alyvu, semenu alieju plaukam. Kazkodel abejoju, ar tokie mazi kiekiai eterinio aliejaus ir dar taip trumpai laikomi, ypac ilgiems plaukams, gali padaryti realu poveiki... Cia galbut pats tikejimas, kad va rupinuosi plaukais, naudoju eterini alieju...
Atsakyti
siandieb ziurinejau visokius aliejus...o kaip zinot koki kam naudot blush-anim-cl.gif ?
Atsakyti
Sveikos,
Zinokit roziu aliejus buvo eurovaistineje kainavo 48lt.Nusipirkau, naudojau labai ilgai, ir dabar dairausi vel. Reikia atkreipti demesi kad Bodyshop maciau roziu eterinis aliejus tik 10proc. koncentracijos, t.y. skiestas kitame baziniame aliejuje, toki maciau ir vaistinese, tad neapsirikit, cia ne grynas, o skiestas , ir tai ne tas pats.

Perskaiciau kad jojoba aliejus yra naturalus konservantas, taigi ipulus jo i kitus aliejus galima pratesti naudojimo laika. As darau misini su migdolu, abrikosu ir jojoba aliejais kur ipilu eteriniu, esu isbandzius daug misiniu ir galiu pasakyti, kad svelnesnius kvapus labai permusa levandu, arbatmedziu ir ylang ylang aliejai.
Mano vyrui po darbo daznai skauda galva, ypac kai stresas. tai pasidariau misnuka:
i bazini 50 ml alieju buteliuka ilasinau 2 lasus levandu,1 lasa ylan ylang, 4 lasus roziu. Gavosi toks saldokai astrus kvapas, suvilgini pirstu galiukus ir msazuoji smilkinius, kakla,po nosim bakst viena kart blush2.gif kad kvepetu, nuo kvapo ir masaziuko viskas praeina, net ir man thumbup.gif
zodziu tikrai patarciau naudoti kur galima tik pritaikyt, net nuo to jausmo kad naudoji naturalu kazkaip jautiesi geriau.

Del sintetiniu alieju patalpoms kvepinti, zinokti cia tikras slamstas. Net ir brangus.
Pirmiausia ju sudetyje yra medziagu, sintenitiu kvapu kurie gali sukelti uosles allergija (skaiciau) ir galvos skausma. As turejau mangu, zinokit net vienas lasas kvepia taip, kad galima is kambario iseit, ir tas kvapas laikos ilgai ir jis toks ikyrus,nzn.

Ypac atsargiai reikia naudoti ten, kur yra vaikai.
Vaikuciams tinka kvepinti kambari su apelsinu aliejum, maziau verkia, gydo nuo depresijos ir nervines itampos.

Ziurint koks nusimato vakaras, toki ir naudoju, yra ir erotiniu misiniu wub.gif
Beje nerealiai gerai yra cinamonu (apie 20-24lt), ziema gerem kasta vyna ir visur kvepejo cinamonu, nerealus nepamirstamas jausmas, kaip kvepiantis pyragas smile.gif
bet be jokiu kaloriju drinks_cheers.gif

Ir siaip viskas kas naturalu, ypatingai dabar populiareja, nes patikeit, as naudojau viena tos pacios firmos kosmetika 4 metus ir uzsidirbau alergija ant odos nuo metalo, kurios gyvenime nesu turejus.(tyre dermatologe)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif naudokit ir dziaukites kvapais sielai smile.gif
beje turiu 3 atliekamus aliejus migdolu ir abrikosu, kas norit i AZ wub.gif

IR DAR:
radau toki puslapi http://www.aromatera...t/katalogas.php
siap is parasymu tai net stebulkinga kosmetika smile.gif gal kas bande? parduoda salonuose ar universiteto vaistinei, yra ir kituose miestuose.Idomu butu jei kas bandet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 24 gegužės 2006 - 08:46
QUOTE(Dzijanka @ 2006 05 24, 09:26)

Labai naudingas puslapis, reikės gerai išsianalizuoti thumbup.gif
Atsakyti
Prisikaičiau čia jūsų visokių patarimų ir šiandien nulėkusi iki vaistinės nusipirkau jojobos alieju ax.gif vaistininkė sake, kad turėčiau tikrai pajusti poveikį-jis gelbsti tiek suskilinėjusius plaukų galiukus, tiek pristabdo pačių plaukų slinkimą blush2.gif Ypač efektyviai veikia sausus plonus ir silpnus plaukus. Na ką kai išbandysiu pasakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pabandyk.Man tikrai faina, ypac nakcia,pasitepi veiduka ir miegot.Nu super jasumas. tik nedaug
beje o kokios firmos aliejus? Original atok?
Ir siaip kiek ml ir kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 25 gegužės 2006 - 13:59
Pirkau Aromatika firmos 20 ml kainavo 11 litukų. Rašo kad 100 proc.natūralus, o kas jį žino kaip iš tikro g.gif
O tu nakčiai tiesiog gryną aliejuką ant veiduko tepi ax.gif
Atsakyti