Turiu atsisiuntus gan idomu filma apie eterinius aliejus, rusu kalba. Tai ten greifurtu eterini alieju siulo naudoti norint numalsinti alki, uztenka ji pauostyt
Turiu atsisiuntus gan idomu filma apie eterinius aliejus, rusu kalba. Tai ten greifurtu eterini alieju siulo naudoti norint numalsinti alki, uztenka ji pauostyt
Siunciausi per rusiskus torentus . Taip ir vadinas "aromaterapia", bet tik rusiskai. Jai labai norit galiu persiust per emeila, tik parasykit adresa kur siust
Super dalykėlis
Bet kadangi mano paauglystės spuogai jau praeina,tai stovi jis ten lentynoje gerą pusmetį,naudoju tik pries mmm kai iškylas vienas kitas parazitas
Mergaitės labai reikia jūsų patarimų. Dukra suslogavo kiek teko girdėti, kad eteriniais aliejais gydosi slogą, bet kokiais ir kaip nežinau. Pasidalinkit savo žiniomis
Mergaitės labai reikia jūsų patarimų. Dukra suslogavo kiek teko girdėti, kad eteriniais aliejais gydosi slogą, bet kokiais ir kaip nežinau. Pasidalinkit savo žiniomis
o labai idomi ir aktuali tema, keliu i visrsu iskart, tuoj paskaitinesiu nuo pradziu ir pasidalinsiu savo populiariausiais ea naudojimo budais jei jie nepamineti.
O aš savo šuniui sumakliavojau eterinių aliejų mišinį nuo blusų. Poveikį dar per anksti vertinti, bet smirda stipriai Mišinys iš kedro, levandų, pačiulių, pipirinių mėtų ir apelsinų eterinių aliejų, dar česnako sulčių išspaudžiau. Kaip ir turėtų veikti. Bet gal kas žino, kiek laiko toks ea mišinys gali veikti?
O aš savo šuniui sumakliavojau eterinių aliejų mišinį nuo blusų. Poveikį dar per anksti vertinti, bet smirda stipriai Mišinys iš kedro, levandų, pačiulių, pipirinių mėtų ir apelsinų eterinių aliejų, dar česnako sulčių išspaudžiau. Kaip ir turėtų veikti.
Bet gal kas žino, kiek laiko toks ea mišinys gali veikti?