Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(krisliuke @ 2011 04 09, 01:54)
Perskaičiusi daugelio eterinių aliejų aprašymus pastebėjau, kad didžioji jų dauguma nerekomenduojami nėščiosioms unsure.gif Jei planuoju greitu metu pastoti, turbūt net neverta man jų dabar pirkti, tiesa?

kodėl gi, eterinius aliejus pirkti verta, nebent esate nusižiūrėjusi labai konkrečius ir prie jų NEPARAŠYTA, kad gali naudoti nėščiosios. smile.gif paprastai prie nepavojingių nėščiosioms ir būna parašyta, kad gali naudoti besilaukiančios, vaikams, kūdikiams. jei neparašyta - tokių nepirkčiau, nes įspėjimų tokių kartais ir neįdeda. o tokių, kuriuos naudoja nėščiosios, ne taip jau ir mažai. internete paieškokit informacijos - tikrai rasit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 04 09, 01:54)
Perskaičiusi daugelio eterinių aliejų aprašymus pastebėjau, kad didžioji jų dauguma nerekomenduojami nėščiosioms unsure.gif Jei planuoju greitu metu pastoti, turbūt net neverta man jų dabar pirkti, tiesa?

Apie nėštumą ir eterinius aliejus yra informacijos KN puslapyje.
O mano aromaterapijos knygoje kaip saugūs eteriniai nėštumo metu yra išskirti:
Essential oils that are considered to be safe to use during pregnancy in a lower dilution (i.e. 1 per cent) include:
Bergamot, Chamomile (Roman and German)*, Cypress, Frankincense*, Geranium, Grapefruit, Lavender*, Lemon, Mandarin, Neroli, Orange, Patchouli, Petitgrain, Rose otto*, Sandalwood and Ylang Ylang.
* Avoid during first few months of pregnancy
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 04 09, 12:33)
Essential oils that are considered to be safe to use during pregnancy in a lower dilution (i.e. 1 per cent) include:
Bergamot, Chamomile (Roman and German)*, Cypress, Frankincense*, Geranium, Grapefruit, Lavender*, Lemon, Mandarin, Neroli, Orange, Patchouli, Petitgrain, Rose otto*, Sandalwood and Ylang Ylang.

dėl pelargonijos ypatingai suabejočiau, o ir žvaigždutės sužymėtos prie kai kurių paminėtųjų
Atsakyti

Kokią knygą turit, kur pirkot, kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 13:15)
Kokią knygą turit, kur pirkot, kiek kainavo?  4u.gif

Nepirkau blush2.gif
Turiu el. versiją, galėčiau ir čia įmesti smile.gif Aromatherapy therapy basics 4u.gif Ir dar pora panašių turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 09 balandžio 2011 - 16:45
Nusipirkau arbatmedzio EA, naudosiu plauku stiprinimui be to skalausiu burna, labai gerai stiprina dantenas bei dantukus.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 09, 20:07)
Nusipirkau arbatmedzio EA, naudosiu plauku stiprinimui be to skalausiu burna, labai gerai stiprina dantenas bei dantukus.

thumbup.gif pritariu - išbandyta. man nuolat kraujuodavo dantenas, kai pradėjau plauti su lašeliu arbatmedžio ea ant pastos - viskas susitvarkė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilita_A @ 2011 04 09, 11:56)
kodėl gi, eterinius aliejus pirkti verta, nebent esate nusižiūrėjusi labai konkrečius ir prie jų NEPARAŠYTA, kad gali naudoti nėščiosios.  smile.gif paprastai prie nepavojingių nėščiosioms ir būna parašyta, kad gali naudoti besilaukiančios, vaikams, kūdikiams. jei neparašyta - tokių nepirkčiau, nes įspėjimų tokių kartais ir neįdeda. o tokių, kuriuos naudoja nėščiosios, ne taip jau ir mažai. internete paieškokit informacijos - tikrai rasit.  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimus, nes pati, kai pamačiau, kad prie daugelio parašyta "atsargiai naudoti nėštumo metu, nusprendžiau, kad jų geriau išvis nenaudoti ax.gif Ir džiugu, kad galimi būtent tie, kurių aš noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 04 05, 19:20)
kažkada skaičiau, čia merginos rašė, kad nepavyko užmigti galvą išsitepus su rozmarinų ea. O aš tikėdamasi, kad neužmigsiu, per sesiją vakarui tepdavausi su rozmarinais galvą, bet nė velnio neveikė  blush2.gif smigdavau beskaitydama ir viskas, nuovargis ir nuobodulys stipresni už rozmarinų tonizavimą biggrin.gif

oi negaliu, prisizvengiau lotuliukas.gif as cia tokia, kuri neuzmigo po rozmarinu, nakty galva ploviau ir hemaopat zirniuku ciulpiau. vis tik kaip reikia viska ziureti pagal save, ane ? smile.gif kas vienam veikia, kitam jokoi poveikio.
Atsakyti
gal kuri galetumet parasyti 4u.gif koks EA gerai dezinfekuotu patalpas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 04 21, 14:35)
gal kuri galetumet parasyti 4u.gif koks EA gerai dezinfekuotu patalpas blush2.gif

Eukaliptų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 04 21, 14:57)
Eukaliptų 4u.gif

Dar arbatmedis, čiobrelis, kedras...
Atsakyti