Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

As pirkau aroma-zone
dar yra:
http://www.kvapunamai.lt/
http://www.ekolinija.lt/
http://www.akamuti.co.uk/
http://materiaaromat...om/Default.aspx
[/quote]
na va, as pasiziurejau ir palyginau eukalipto kainas. Tai as zinau kur pigiau,kam ydomu rasom i AZ. PVZ: kvapunamai 5ml-kainuoja 17lt.,o kur as perku 10ml kainuoja 12.74lt. netgi 20ml kainuoja pigiau 16.56lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 07 balandžio 2011 - 10:32
Svarbu ir kokybe, ne tik kaina. Dar pamirsote pamineti www.aromanatural.lt , cia puikus kainos ir kokybes santykis.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 07, 11:03)
Svarbu ir kokybe, ne tik kaina. Dar pamirsote pamineti www.aromanatural.lt , cia puikus kainos ir kokybes santykis.

kokybe tikrai nebloga,nei eteriniu alieju nei kitokiu alieju, netgi kiti yra gydomoji kosmetika ir tikrai nepasakyciau kad brangu:))) yra ir kosmetiniai vandenys ir masaziniai aliejai, augaliniai.smile.gif)) jei kam ydomu prasom:)))
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 07, 12:03)
Svarbu ir kokybe, ne tik kaina.

drinks_cheers.gif
ne karta jau diskutuota apie kokybe. Pati irgi anksciau pigius pirkau, tik juos sunaudosiu ir daugiau nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 04 07, 11:52)
drinks_cheers.gif
ne karta jau diskutuota apie kokybe. Pati irgi anksciau pigius pirkau, tik juos sunaudosiu ir daugiau nebepirksiu.

cia pigu todel kad kainos mazai kuo skiriasi nuo gamintojo kainu,nes yra uzdetatas zmogiskas antkainis.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 04 07, 11:52)
drinks_cheers.gif

tikrai taip, vienas dalykas atsisiųsti pigesni aliejų ir visai kitas -pigu pirkti čia. LT visi tik ir rėkia kokie baisiai dideli mokesčiai, tai jei papigiai aliejus paleidžia - reiktų labai suabejoti jų kokybė doh.gif, o dar jei jie pilstomi kažkur iš po skverno ax.gif
Papildyta:
QUOTE(juskirena @ 2011 04 07, 12:16)
cia pigu todel kad kainos mazai kuo skiriasi nuo gamintojo kainu,nes yra uzdetatas zmogiskas antkainis.

o tai kas čia per verslas -tai jei vos kelis procentus užsideda - kam iš vis tuo užsiimti, juk pinigai skirti pinigus uždirbti. Aš tokiais dalykais netikiu - neįmanoma užsidėjus kelis centus ir į kokybišką produkciją investuoti ir mokesčius susimokėti ir dar pragyvenimui turėti - nekliedėkite. Aš žinau kas tokiu verslu užsiima ir žinau su kuo susiduria - todėl nereikia pasakų schmoll.gif apie žmogiškus antkainius, nes po tuo slepiasi ne itin aukšta kokybė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 01:06)
Gal pasidalinsit konspektais  ax.gif Būtų naudinga į pirmą temos puslapį įdėt  4u.gif

Tikrai galėsiu, kai visą tą info susitvarkysiu, nes kopijavau tiesiog forumiečių žinutes, tai ten toks balaganas dabar doh.gif Bet nejau man kelis wordo puslapius čia ir sukelti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 04 07, 12:24)
tikrai taip, vienas dalykas atsisiųsti pigesni aliejų ir visai kitas -pigu pirkti čia. LT visi tik ir rėkia kokie baisiai dideli mokesčiai, tai jei papigiai aliejus paleidžia - reiktų labai suabejoti jų kokybė  doh.gif, o dar jei jie pilstomi kažkur iš po skverno  ax.gif
Papildyta:

o tai kas čia per verslas -tai jei vos kelis procentus užsideda - kam iš vis tuo užsiimti, juk pinigai skirti pinigus uždirbti. Aš tokiais dalykais netikiu - neįmanoma užsidėjus kelis centus ir į kokybišką produkciją investuoti ir mokesčius susimokėti ir dar pragyvenimui turėti - nekliedėkite. Aš žinau kas tokiu verslu užsiima ir žinau su kuo susiduria - todėl nereikia pasakų  schmoll.gif apie žmogiškus antkainius, nes po tuo slepiasi ne itin aukšta kokybė  tongue.gif

ziurekit pacios http://www.aromabalt...a...n=page&id=1
Atsakyti
As zinau sita svetaine, bet tikrai ne viskas cia taip jau ir pigu.Kai kas pigiau, o kai kas tai net ir labai brangiau nei kitur (nelyginant su KN kainom aisku). Kai kurie aliejai rafinuoti cia, taigi reikia idemiai ziuret. Kas labai nepatiko, tai nerolio kaina ( apie 20Lt). Tokia kaina neimanoma, reiskia cia tiesiog maza dalis nerolio kokiam kitam aliejuje, bet jie to neraso, o tai yra nesazininga.
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 04 07, 13:25)
Tikrai galėsiu, kai visą tą info susitvarkysiu, nes kopijavau tiesiog forumiečių žinutes, tai ten toks balaganas dabar doh.gif Bet nejau man kelis wordo puslapius čia ir sukelti? rolleyes.gif

as buvau taip nusikopijavus apie naturalius aliejus. konspekta pasidarius is visu temu. Isitikinau, kad patirtis individuali, nes pas mane reakcija i aliejus vos ne 60% nesutampa su kitu zmoniu patirtimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2011 04 07, 12:53)

siaubas, ten pagrindas rafinuoti aliejai, brangiausi aliejai parduodami po 5 -10 ml už centus - nu nejuokinkite, pamenu aš šitą produkciją. Ji buvo aptarinėjama jau prieš daug metų kaip dėmesio neverta tongue.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 07, 13:50)
As zinau sita svetaine, bet tikrai ne viskas cia taip jau ir pigu.Kai kas pigiau, o kai kas tai net ir labai brangiau nei kitur (nelyginant su KN kainom aisku). Kai kurie aliejai rafinuoti cia, taigi reikia idemiai ziuret. Kas labai  nepatiko, tai nerolio kaina ( apie 20Lt). Tokia kaina neimanoma, reiskia cia tiesiog maza dalis nerolio kokiam kitam aliejuje, bet jie to neraso, o tai yra nesazininga.

ten nerolio net nėra, greičiausiai ir geriausiu atveju petitgrainas doh.gif
Apie ką ir sakau- jai jau nerolis už centus parduodamas - ten net neverta daugiau žiūrėti schmoll.gif
Atsakyti
Su EA kokybe tai cia tikrai pagalvot reikia, jei gaut kazkoki alieju reikia keliu tonu zaliavos, ar gali jis kainuot 4 lt. Net kam ir sunku su matematika, supras kad neimanoma.
yra sintetiniai, yra maisyti aliejai, yra naturalus, bet ne iki gali isdirbti ir yra 100% aliejai. kam reikia tik pakvepint kai grindis plauna, uztenka ir uz 4 lt. Bet pvz as megstu kai aliejus atlieka kazkokia funkcija, tai renkuos tik gerus.
Atsakyti