Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(Pallada @ 2011 02 07, 06:07)
hidrolatus - o kur pirkti ir kas cia?
Noreciau uzsirasytis i seminara. Gal kas zino kada ir kur? ax.gif

Čia tema apie eterinius aliejus
Kitus klausimus užduokite čia
Atsakyti
Ką dar rekomenduotumėt garinti namuose siekiant apsisaugoti nuo virusų (be arbatmedžio ir citrinų EA)? Noriu kito kvapo, bet to paties efekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 07, 12:33)
Ką dar rekomenduotumėt garinti namuose siekiant apsisaugoti nuo virusų (be arbatmedžio ir citrinų EA)? Noriu kito kvapo, bet to paties efekto smile.gif

visi spygliuočiai, citrusai, gerai čiobrelis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 07, 13:07)
visi spygliuočiai, citrusai, gerai čiobrelis ir pan.

Ačiū, Kunigunda.
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 07, 12:33)

Man patinka spindulinio eukalipto ea, malonus kvapas
Atsakyti
Gal galit patart kur Kaune arba LT internetinej parduotuvej galima butu nusipirkti nebrangiai ylang-ylang exstra virgin, visur randu tik complete spaudimo (Aroma Natural irgi siuo metu nelike extra).
Kaip manot ar complete atliktu savo funkcijas tiek aromaterapijos tiek ant kuno naudojant?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 22, 03:17)
Gal galit patart kur Kaune arba LT internetinej parduotuvej galima butu nusipirkti nebrangiai ylang-ylang exstra virgin, visur randu tik complete spaudimo (Aroma Natural irgi siuo metu nelike extra).
Kaip manot ar complete atliktu savo funkcijas tiek aromaterapijos tiek ant kuno naudojant?

extra naudojama daugiau kvepalams, o kosmetinėms reikmėms complete. Aš kai turiu tik ekstra tai labai sėkmingai naudoju ir jį į visokius kremus ir kitas priemones.
AN ylang tikrai kokybiškas, todėl nevertėtų jo ieškoti pigiau, nes gali tekti labai nusivilti kvapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 22, 08:40)
extra naudojama daugiau kvepalams, o kosmetinėms reikmėms complete. Aš kai turiu tik ekstra tai labai sėkmingai naudoju ir jį į visokius kremus ir kitas priemones.
AN ylang tikrai kokybiškas, todėl nevertėtų jo ieškoti pigiau, nes gali tekti labai nusivilti kvapu  ax.gif

AN kaina mane tenkina, tik kad suabejojau ar pirkt ta complete, bet db pagalvojau kad gal jau geriau kokybiskas complete negu neaiskus koks extra
Atsakyti
Noriu paklausti dėl Styx eterinių aliejų, konkrečiai dėl šio ala nerolio. Na dėl kainos akivaizdu, kad ne nerolis, juo labiau rašo, kad citrus dulcis rūšis. Tai čia apelsinų eterinis? kvapas ne apelsinų, man nelabai žinomas. Nors nelabai daug esu teuosčiusi. Šeip ši firma maniau yra tokia rimtesnė, juo labiau kitų aliejų kainos tikrai nemažos.
Nežadu jo pirkti, tiesiog teta jį ir dar kelis Styx firmos ea gavusi dovanų. Reikia padaryti masažinio aliejaus mišinuką paaugliui berniukui pakelti apetitą ir paraminti nervus.. tai nė nežinau ar man jį lašinti jei rasiu receptuose kažką pan? Ir šeip kur tada galima tą ea naudoti?
Gal kuri turite receptukų tokiam atvejui? šeip žadu per AZ psl gerai prasieiti, ten nemažai esu mačiusi..
Atsakyti
Daug nesigilinus į EA naudojimą apturėjau gerą nuotykį. Čia kartelį, įlašinau kelis lašus pušų EA į vonia (a lia relaksui). Tai pasėdėjus, jaučiu kažko užpakalį žnaibo. Be jokių ceremonijų išlipau iš vonios, tai ojej kiek dar ilgai atsisėst negalėjau, taip kuteno ir žnaibė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupu_mama @ 2011 02 28, 13:57)
Daug nesigilinus į EA naudojimą apturėjau gerą nuotykį. Čia kartelį, įlašinau kelis lašus pušų EA į vonia (a lia relaksui). Tai pasėdėjus, jaučiu kažko užpakalį žnaibo. Be jokių ceremonijų išlipau iš vonios, tai ojej kiek dar ilgai atsisėst negalėjau, taip kuteno ir žnaibė  biggrin.gif

Sudirgino. vandenyje EA nepasiskirsto, nekartokit kitos tos klaidos
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 28, 21:12)
Sudirgino. vandenyje EA nepasiskirsto, nekartokit kitos tos klaidos

nieko nebesuprantu, siandien kaip tik apsilankiau viejoe pardeje, nusipirkau EA, tai pardavejos to pacio klausimo uzklausiau, sakau EA netirpsta vandenyje, kaip su aromaterapine lempa namus pakvepinti g.gif tai ji man sake viskas yra ok, pilkite i vandeni blink.gif , ir apie vonia ta pati kabejo mol jei nori relaxo atsigulkite i levandu vonia tai zodziu...tai jus pasakykit kaip juos naudoti, kad jie pasiskirtytu doh.gif
Atsakyti