6 Lt.? Už 100 ml.? Kažkas neįtikėtino. Aš pirkau natūralų kviečių aliejų (nes būna kiti aliejai kurių sudėtyje yra kviečių aliejus) 30 ml. už 29 Lt. Pasiskaitinėjus kitų mamyčių pasisakymus, jos taip pat nurodė panašią kainą. Tad 6 Lt........Na nežinau......
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 20:54)
6 Lt.? Už 100 ml.? Kažkas neįtikėtino. Aš pirkau natūralų kviečių aliejų (nes būna kiti aliejai kurių sudėtyje yra kviečių aliejus) 30 ml. už 29 Lt. Pasiskaitinėjus kitų mamyčių pasisakymus, jos taip pat nurodė panašią kainą. Tad 6 Lt........Na nežinau......
kur pirkai ? aš akropolye niekur neradau
Kaip čia tau paaiškinus Viename už tų skyrelių esančių Akropolyje, ne ten kur pagrindinis maistas. Aš ėjau į visus skyrelius kur prekiaujama įvairiais aliejais ir klausiau pardavėjų, tai viename iš tų skyrelių man ir davė
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 21:32)
Kaip čia tau paaiškinus Viename už tų skyrelių esančių Akropolyje, ne ten kur pagrindinis maistas. Aš ėjau į visus skyrelius kur prekiaujama įvairiais aliejais ir klausiau pardavėjų, tai viename iš tų skyrelių man ir davė
čia pačioj maximoj ?
Ne. Dabar aš tiksliai ir nepamenu kokiame skyriuje pirkau. Įėjau pro centrinį įėjimą ir ėjau pro stovinčius automobilius, pro mob. telefonų pardavimus, pro bižuteriją link čiuožyklos, ten kažkokiame skyriuje ir buvo. Bet gali eiti ir link pačios maximos (didžiosios). Vienoje pusėje yra maxima, o kitoje pusėje - skyreliai: rankinės, bižuterija, arbatos ir yra aliejų skyrelis. Ten labai faina pardavėja, viską paaiškina. Gal ir ten bus to kviečių aliejaus. Tik ne pačioj maximoj kur yra maistas, o šalia jos.
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 21:39)
Ne. Dabar aš tiksliai ir nepamenu kokiame skyriuje pirkau. Įėjau pro centrinį įėjimą ir ėjau pro stovinčius automobilius, pro mob. telefonų pardavimus, pro bižuteriją link čiuožyklos, ten kažkokiame skyriuje ir buvo. Bet gali eiti ir link pačios maximos (didžiosios). Vienoje pusėje yra maxima, o kitoje pusėje - skyreliai: rankinės, bižuterija, arbatos ir yra aliejų skyrelis. Ten labai faina pardavėja, viską paaiškina. Gal ir ten bus to kviečių aliejaus. Tik ne pačioj maximoj kur yra maistas, o šalia jos.
supratau, ačiū Ar pajutai kokį to aliejaus poveikį ?
Matai, aš nenaudoju kremų, nes labai riebaluojas veidas. Aliejus geriau susigeria, bet ant veido dėk tik po kelis lašus. Tiesą pasakius net nežinau ar kažką man tas aliejus padėjo, mat prie aliejaus aš tuo pačiu metu pradėjau valyti veidą su kava, garinu, vartojau fenkselį su medum (tai panašūs į krapus, bet saldesni), tad šioks toks rezultatas matosi, bet nežinau nuo ko jis Blogiau tikrai nebus, pabandyk.
QUOTE(Sonrisita @ 2006 05 20, 17:16)
As turiu aliejuku tik i aromatines lempas, noreciau isbandyti ir veidukui pagrazinti turiu problematiska oda
Gal gali patarti, kurie aliejai tikrai geri, t.y. kuriu firmu geriau pirkti? Gal neblogi is Naujosios barmumes ar Eco metos?
Gal gali patarti, kurie aliejai tikrai geri, t.y. kuriu firmu geriau pirkti? Gal neblogi is Naujosios barmumes ar Eco metos?
Konkreciai apie arbetmedzio alieju ir galvoju
Uz keliu savaiteliu kulniuosiu pas dermatologe, tai reiks nepamirst pasiklausinet apie kvieciu daigu alieju problematiniai odai
Gal zinot, kur galima rasti informacijos apie fenkseli ir kur jo isigyt?
Aš fenkselio sėklas pirkau Rusijoj ir jas pasėjau pas save sode. Ten rašo, kad daugemetės, tačiau nežinau kodėl man jos iš po žiemos kažkaip neišsikala, nors iš sėklų pernai jos buvo labai gerai išaugusios. Gal nušalo O šiaip apie fenkselį aš skaičiau rusiškuose failuose, per rusišką google užduok klausimą fenkselis (jis taip ir vadinasi rusiškai) ir tau išmes keletą adresų, tai ir galėsi pasiskaitinėti.
As lavandos aiejuka ilasiau i kauke plaukams. Galiukai po kaukes super. Citrinu aliejuka anudojau nagams, dariau voneles. Arbatmiedziu nuo spuogu. Persiku kaululiuku naudojau tam, kad isvalyti Maxfactor vandens atspru tusu. su nieko kitua nepavykdavo Zozobos naudojau kai dariu naminies kaukie palukams.
Atsiminiau, kad uzsienyje populiaru naudoti eterinius aliejus vietoj kvepalu. paemiau is dezutes mieliones aliejuka. rytoj pabandysiu. nes stovi jis pas mane ir nieko as su jo nedarau. o kvepia skaniai.
Atsiminiau, kad uzsienyje populiaru naudoti eterinius aliejus vietoj kvepalu. paemiau is dezutes mieliones aliejuka. rytoj pabandysiu. nes stovi jis pas mane ir nieko as su jo nedarau. o kvepia skaniai.
QUOTE(Luandra @ 2006 05 21, 23:04)
As lavandos aiejuka ilasiau i kauke plaukams. Galiukai po kaukes super.
O perskalaut plaukus po to reikia? Nes pas mane yra kaukė plaukams, po kurios nereikia perskalauti plaukus