sakykit ar yra koks EA kur storintu plauka,na bent didintu apimti plauku, ir kazin ar galima arbatmeti tepti ant odos ligu pvz. kokiu egzemu
labas visoms. perskaiciau tikrai labai daug puslapiu apie eterinius aliejus ir susidariau nuomone, kad Lietuvoje patikimiausia eterinus aliejus pirkti Kvapu Namuose, ar as teisingai supratau?
turiu jau visa sarasa ko noriu, bet manau tik per kokius tris kartus ipirksiu
Dideli ispudi paliko Neurolio aprasymas, gal kas naudojate, kokie atsiliepimai?
QUOTE(sindirela @ 2011 01 21, 11:32)
sakykit ar yra koks EA kur storintu plauka,na bent didintu apimti plauku, ir kazin ar galima arbatmeti tepti ant odos ligu pvz. kokiu egzemu
Ea nelabai skirti plaukų purinimui, čia jau fitokeratinai turi galią
Aišku galima bandyti tokius kaip petitgrainą, kadagius, rozmariną, iš augalinių man labai patinka camelijų aliejus, o šiaip, kaip purinantis laikomas brokolių aliejus, tik jo kvapas, sako, toks nelabai. pati turiu miniuką, bet niekaip neprisiverčiu jo pradėti
Suvisais EA reiktų pradėti nuo mažo plotelio, kad nesuerzintų, kita vertus, jei egzamos ploteliai dideli - tuomet tikrai nepatarčiau tepti gryno, geriau maišyto su kokosu ar sviestmedžiu.
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 21, 13:46)
labas visoms. perskaiciau tikrai labai daug puslapiu apie eterinius aliejus ir susidariau nuomone, kad Lietuvoje patikimiausia eterinus aliejus pirkti Kvapu Namuose, ar as teisingai supratau?
na, mes ir ne per vieną dieną viską supirkom
Nerolis jėga, ypač, jei piniginė leidžia tai tikrai nuostabus augalas. Pati esu turėjusi jų hidrolaus, vasarai jis man buvo pati nuostabiausia kada nors gyvenime turėta priemonė. Dar turiu su neroliu pasidaryto aliejuko mišinio veidui - tobulas , tik blogiausia, kad nebeatsimenu ką į jį dėjau dar be nerolio absoliuto
merginos labai giria nerolio eliksyrą, tik jo kvapas labai skiriasi nuo hidrolato, todėl gali nelabai patikti
QUOTE(Satura @ 2011 01 20, 18:28)
vertėtų nusipirkti kokį pigų ir brangų EA tiesiog palyginimui, jei pinigų ir laiko negaila. Vat tada akivaizdžiau pasimatys skirtumas
as turiu nusipirkusi roziu absoliuto is aroma naturals (1 ml. 45 lt) ir is coastal scents (5 ml. 10 dol.). Nepalyginsi ju. Is AN tai tok svaiginantis kvapas, tikros rozes,. Nuo coastal scents roziu kvapo mane pykina, ten net nepanasu i rozes. Net toleto su juo kvepinti negaliu Va ir kainos skirtumas.
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 21, 15:16)
Nerolis jėga, ypač, jei piniginė leidžia tai tikrai nuostabus augalas. Pati esu turėjusi jų hidrolaus, vasarai jis man buvo pati nuostabiausia kada nors gyvenime turėta priemonė. Dar turiu su neroliu pasidaryto aliejuko mišinio veidui - tobulas , tik blogiausia, kad nebeatsimenu ką į jį dėjau dar be nerolio absoliuto
merginos labai giria nerolio eliksyrą, tik jo kvapas labai skiriasi nuo hidrolato, todėl gali nelabai patikti
aciu uz atsakyma. reikes pabandyti pradziai butent Nerolio hidroliatas, kaina ikandama 50ml-26Lt. ir mano riebiai odai parasyta, kad turetu puikiai tikti
labai jau susidomejau aliejais, eteriniais aliejais, juo labiau, kai visos laidos tik ir skanduoja apie nuodus visame kame
ka manote apie si puslapi http://www.ekokolekc...eriniai-aliejai . gyvenu kaune, tai iki centro kvapu namu nelabai iseis artimiausiu metu nuvykti, tai is cia 3 eterinius aliejukus siandien nusipirkau, labai reikejo arbatmedzio, nes pilna visokiu epidemiju, gal truputi pagelbes.
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 21, 13:46)
Aš turiu Barmunės Neroli 10proc. tirpalą simondsijų aliejuje. (tuoj visos sakys kad nekokybiškas š.. ), tai man kvapas nepatiko, negaivus toksai, ilgainiui erzinantis
Lietuviškų Barmunės ir Mėtos turiu nemažai EA, bet naudoju ne kosmetikai, dedu jų į skystą bekvapį muilą ir skalbinių minkštiklius dėl kvapo.
Atradau sau labiausiai patinkantį EA kvapų derinį,- levandos su greipfrutais gal skamba keistai, bet man kažkas nepakartojamo, jau net nustojau eksperimentuoti su kitais kvapais.. nežinau ar atsibos kada man šitas derinukas
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 21, 16:06)
aciu uz atsakyma. reikes pabandyti pradziai butent Nerolio hidroliatas, kaina ikandama 50ml-26Lt. ir mano riebiai odai parasyta, kad turetu puikiai tikti
labai jau susidomejau aliejais, eteriniais aliejais, juo labiau, kai visos laidos tik ir skanduoja apie nuodus visame kame
deja, bet jo nėra pirkti, aš jau kuris laikas laukiu kokios nors naujos partijos
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 24, 11:34)
deja, bet jo nėra pirkti, aš jau kuris laikas laukiu kokios nors naujos partijos
Jus man paaiskinkit, neurolis ir apelsinu ziedai, tai tas pats nes internete raso apelsinu ziedu (neurolio). tai ir pasimeciau.
Aromanatura puslapyje irgi parasyta, kad turi, idomu...
ej, o kaip jum ylang-ylang kvapas? man truputi sermeninem gelem trenkia, o ir nevienas zmogus taip sake, pauostes mano buteliuka? cia toks turi but ar vel koks pusiau sudukas pirktas is AZ
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 25, 20:20)
ej, o kaip jum ylang-ylang kvapas? man truputi sermeninem gelem trenkia, o ir nevienas zmogus taip sake, pauostes mano buteliuka? cia toks turi but ar vel koks pusiau sudukas pirktas is AZ
Nuostabus kvapas nei is tolo neprimena sermeniniu geliu As pirkus is KN.
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 24, 10:42)
Jus man paaiskinkit, neurolis ir apelsinu ziedai, tai tas pats nes internete raso apelsinu ziedu (neurolio). tai ir pasimeciau.
Karčiojo citrinmedžio žiedų (bot. Citrus aurantium var. amara) hidroliatas, Grasas, Prancūzija - nerolis. Šitas man baisulingai patiko
100 % natūralus produktas, gautas mažame Provanso Alpių ūkyje vandens garais distiliuojant apelsinų žiedus (Citrus aurantium)- apelsino žiedų.
Kaip matai - skirtingi augalai
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 25, 19:20)
Turiu iš KN -tai labai fainas man. AZ per pigus, kad taip kvepėtų