QUOTE(lavaza @ 2011 01 19, 12:56)
Ar teisingai aš suprantu, jei jau neperku EA 1ml už 110 Lt, o pigesnį, tai tada jau tada nėra didelės reikšmės ar 10ml už 20 Lt ar 70Lt
Iš užsienio galima parsisiųsti pigiau, ir tikrai kokybiško, bet visada yra rizika. Bet net ir ten nerasite 15 ml už 200 lt , nes čia gali būti tik koks eržkėtuogių ala EA. Rožių absoliutai - tikri ir kokybiški yra brangūs ir tai nesusiję su čia nuolat mėtomais nežmoniškais antkainiais Jūs tuesiog pauostykite Kn esančius rožių absoliutus su tais, kur po 15 ml - jūms akys ant kaktos išlips - koks tai skirtumas. Aš turiu šiuo metu iš Kn nusipirkusi jų himalajinių rožių hidrolatą - kokio dieviško kvapo jis yra, niekur kitur tokio man nėra tekę uostyti.
Labai norėčiau, kad juste85 parodytų kur tos pačios firma aliejus kainuoja su 100, o kur jau su 500 proc. antkainiu. Aš tokių nemačius , kita vertus, aš iš visokių neaiškių pardžių ir neperku.
man juokinga kai viskas sumetama antkainiui, tuo paneigiant pačios kokybės kategoriją . Su tokia logika - visur yra tik antkainis, kaina yra nulinės reikšmės, nes kokybės ji visai neatspindi ir pati turbūt perka tik pačius pigiausius daiktus, nes vis tiek jokio skirtumo - visur tik gobšūs vagys - čia jau kažkokios diletantės kalba, ne kitaip
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 14:04)
Gal dabar parasysite pora e-parduotuviu, is kur perkate aliejukus.
Aš galiu kalbėti tik už Aromanatural ir internetinių ir KN, kitose nesu nieko pirkusi, nes šiais dviem pardavėjais aš turiu pagrindo pasitikėti.