Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(lavaza @ 2011 01 19, 12:56)
Ar teisingai aš suprantu, jei jau neperku EA 1ml už 110 Lt, o pigesnį, tai tada jau tada nėra didelės reikšmės ar 10ml už 20 Lt ar 70Lt g.gif

Iš užsienio galima parsisiųsti pigiau, ir tikrai kokybiško, bet visada yra rizika. Bet net ir ten nerasite 15 ml už 200 lt schmoll.gif, nes čia gali būti tik koks eržkėtuogių ala EA. Rožių absoliutai - tikri ir kokybiški yra brangūs ir tai nesusiję su čia nuolat mėtomais nežmoniškais antkainiais doh.gif Jūs tuesiog pauostykite Kn esančius rožių absoliutus su tais, kur po 15 ml - jūms akys ant kaktos išlips - koks tai skirtumas. Aš turiu šiuo metu iš Kn nusipirkusi jų himalajinių rožių hidrolatą - kokio dieviško kvapo jis yra, niekur kitur tokio man nėra tekę uostyti.
Labai norėčiau, kad juste85 parodytų kur tos pačios firma aliejus kainuoja su 100, o kur jau su 500 proc. antkainiu. Aš tokių nemačius schmoll.gif, kita vertus, aš iš visokių neaiškių pardžių ir neperku.
man juokinga kai viskas sumetama antkainiui, tuo paneigiant pačios kokybės kategoriją doh.gif. Su tokia logika - visur yra tik antkainis, kaina yra nulinės reikšmės, nes kokybės ji visai neatspindi ir pati turbūt perka tik pačius pigiausius daiktus, nes vis tiek jokio skirtumo - visur tik gobšūs vagys - čia jau kažkokios diletantės kalba, ne kitaip g.gif

QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 14:04)
Gal dabar parasysite pora e-parduotuviu, is kur perkate aliejukus. blush2.gif

Aš galiu kalbėti tik už Aromanatural ir internetinių ir KN, kitose nesu nieko pirkusi, nes šiais dviem pardavėjais aš turiu pagrindo pasitikėti.
Atsakyti
kunigunda78 aciu labai uz atsakyma.

O kokie butu atsiliepimai apie Naturalus aliejai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pallada: 19 sausio 2011 - 16:42
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 16:39)

Nerekomenduojami, nekokybiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 16:39)

Veido kūno priežiūrai nea, garinimui, žvakėms galima -visokie citrusai, kadagiai, net ir čiobrelisjų yra ganėtinai malonaus kvapo.
man jų EA puikiai suėjo, kai reikėjo atpratinti katinėlį nuo darymo ne vietoje, jau kaip jam dvokia jų cinamonas ir gvaizdikėliai - tai gražu žiūrėti buvo. Beje, čia galiu pasakyti, kad mano katinas supranta kur kokybė, nes nuo KN tų pačių EA jis nesibaido ax.gif

Nepatariu pirkti melisų EA, nes ten neaišku kas yra, tikras melisų EA yra labai brangus.
Atsakyti
kokybe galima suzinoti, tikriausiai, nusipirkus is ivairiu parduotuviu ta pati kvapa ir pagal uosle jau...Gal tirstuma dar. Ar ne?
Papildyta:
Ir dar klausimas, ar eterinius aliejus galima lasinti i kremas kunui, veidui, gal i sampuna, kauke? Ar yta tam kokiu taisykliu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimą apie citrinų EA. taigi, odai jis turi balinamąjį poveikį, o kaip su plaukais? mano juodai dažytų plaukų neblukintų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 19, 16:45)
Nerekomenduojami, nekokybiški smile.gif

Va kaip g.gif naudoju juos skalbiniams, pilu į bekvapius minkštiklius, ypač patinka čiobrelių. Levandų naudoju voniai.
Labai įdomu, kas su jais netaip, kame jų nekokybė. Ar nekokybiški lyginant kvapą su kitų gamintojų EA, ar dėl kokių kitų priežasčių?

Ieškau mėtų EA; šiaip mėtų yra daug rūšių, kiek esu radusi, visi EA buvo padaryti iš pipirmėčių (mentha piperita), o aš norėčiau šaltmėčių- (mentha spicata), jų kvapas visai kitoks, daug švelnesnis, "saldesnis", be "šaltuko".. na, ne dantų pastos kvapo.. ax.gif gal žinote ar būna tokio aplamai?? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 19 sausio 2011 - 21:26
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 19, 21:14)
Va kaip  g.gif naudoju juos skalbiniams, pilu į bekvapius minkštiklius, ypač patinka čiobrelių. Levandų naudoju voniai.
Labai įdomu, kas su jais netaip, kame jų nekokybė. Ar nekokybiški lyginant kvapą su kitų gamintojų EA, ar dėl kokių kitų priežasčių?

Po mano atsakymu yra kunigundos atsakymas - paskaitykit smile.gif O aš rašydama atsakymą omeny turėjau Naująją Barmunę doh.gif Apie Mėtos produkciją nekomentuosiu, neturiu žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 19, 21:25)
Po mano atsakymu yra kunigundos atsakymas - paskaitykit smile.gif O aš rašydama atsakymą omeny turėjau Naująją Barmunę  doh.gif Apie Mėtos produkciją nekomentuosiu, neturiu žinių smile.gif

Aš klausiau ne apie firmą "Mėta", o aplamai apie mėtų (augalo) EA.. jei čia atsakėt į mano papildytą žinutę (Ieškau mėtų EA; šiaip mėtų yra daug rūšių, kiek esu radusi, visi EA buvo padaryti iš pipirmėčių (mentha piperita), o aš norėčiau šaltmėčių- (mentha spicata), jų kvapas visai kitoks, daug švelnesnis, "saldesnis", be "šaltuko".. na, ne dantų pastos kvapo.. ax.gif gal žinote ar būna tokio aplamai?? ax.gif)
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 19, 21:31)
Aš klausiau ne apie firmą "Mėta", o aplamai apie mėtų (augalo) EA.. jei čia atsakėt į mano papildytą žinutę (Ieškau mėtų EA; šiaip mėtų yra daug rūšių, kiek esu radusi, visi EA buvo padaryti iš pipirmėčių (mentha piperita), o aš norėčiau šaltmėčių- (mentha spicata), jų kvapas visai kitoks, daug švelnesnis, "saldesnis", be "šaltuko".. na, ne dantų pastos kvapo.. ax.gif gal žinote ar būna tokio aplamai?? ax.gif)

Turi visokių mėtų Kvapų namai. Tik prie šaltmėčių pavadinimo jie rašo ne menta spicata, o kažkokia kitokia menta g.gif Bet šaltmėtė, tai tikėkimės ji turi du lotyniškus pavadinimus doh.gif Aš pati nemėgstu mėtų, tai tikrai nesu jų bandžiusi, bet jums patarčiau ten nueiti ir pratestuoti visas jų turimas mėtas, nes jie turi ne tik pipirmėtes , bet dar visokių kitokių mėtų rūšių, ir dėl visa ko dar citrinžolių eterinius aliejus, kartais jie atrodo kaip švelnutis mėtų variantas.
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 17:52)
Ir dar klausimas, ar eterinius aliejus galima lasinti i kremas kunui, veidui, gal i sampuna, kauke? Ar yta tam kokiu taisykliu. ax.gif  4u.gif

Aš lašinu į šampūną, į kaukes (aliejines), į balzamą kartais. Porą lašiukų tiesiai į saują. Į kremus žinau merginos deda gamindamos, aš į pirktinius nesu dėjus, tik į molio kaukes palašinu. Bet ne daugiau 4-5 lašiukų į kaukę smile.gif

QUOTE(M_A @ 2011 01 19, 19:28)
turiu klausimą apie citrinų EA. taigi, odai jis turi balinamąjį poveikį, o kaip su plaukais? mano juodai dažytų plaukų neblukintų? g.gif

Mano nejuodi, bet irgi tamsūs - nepastebėjau jokio šviesinimo, o būtent citrusinius labiausiai ir mėgstu plaukams.

QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 19, 21:31)

Na, nesupratau, nes nuoroda atsidarė į bendrą "Mėtos" EA sąrašą smile.gif
Yra ir Jūsų norimas eterinis - kad ir čia, love-eco mačiau, Google padės wink.gif
Atsakyti
Aš galvoju EA lašinti į ledo kubelius (aišku kol dar nesušalę biggrin.gif ). Tik kaži kiek lašiukų reiktų vienam kubeliui? naudočiau veidui g.gif
Atsakyti