QUOTE(Mo_Mo @ 2011 01 16, 21:45)
Sveikos! Noriu pradeti bandyti tiek bazinius aliejus, tiek EA, bet iskilo klausimelis kur pirkti? Ar patikimais laikote tikkvapu namus, aromanatural? O pvz ekolinija? Ten pasirode pigesni kiek ziurejau aliejai, kaip manote ar patikima ten? Raso, kad sertifikuota (Soil Association).
Bent jau dalis aliejų Ekolinijoj - būtent iš Aromanatural
QUOTE(anille @ 2011 01 14, 18:12)
kad jau visi aplink pradeda sirgt, sugalvojau toki EA panaudojima: paemiau arbatmedziu aliejaus, ilasinau i indeli su vandeniu virs zvakes (zvakide aliejam kaitinti) ir pakvepavau tais garais. super pravale kvepavimo sistema !
Aš išbandžiau arbatmedžio inhaliacijas, sloga per tris dienas "išgaravo" tuo pačiu ir gerklę susitvarkiau
Noriu užsisakyti aliejaus, prierašas ant etiketės - Expeller-pressed. tai čia būtų rafinuotas dalinai? kas padėtų?
QUOTE(successful3 @ 2011 01 17, 21:00)
Noriu užsisakyti aliejaus, prierašas ant etiketės - Expeller-pressed. tai čia būtų rafinuotas dalinai? kas padėtų?
Čia ant eterinių aliejų toks užrašas?
ne, ant bazinių, bet manau kad galite padėti kuri nors,nes vistiek domitės aliejais rašiau anoje temoje apie aliejus, deja, negaunu atsakymo
Mergaites,
Kas gali atsakyti man i klausima. Kodel eteriniai ir baziniai aliejai 100%, nerafinuoti skirtingai kainuoja. Pvz: apelsinu eterinis aliejus 100%, nerafinuotas, 15 ml kainuoja kainuoja labai skirtinga, kaip ir roziu eterinis aliejukas. Kaip issirinkti geriausios kokybes? Nes maciau kad roziu nerafinuotas eterinis aliejus 15 ml kainuoja 70 Lt, kitam parduotuve tas pats aliejus, tik kitoks buteliukas, jau kainuoja 200 Lt.
Kas gali atsakyti man i klausima. Kodel eteriniai ir baziniai aliejai 100%, nerafinuoti skirtingai kainuoja. Pvz: apelsinu eterinis aliejus 100%, nerafinuotas, 15 ml kainuoja kainuoja labai skirtinga, kaip ir roziu eterinis aliejukas. Kaip issirinkti geriausios kokybes? Nes maciau kad roziu nerafinuotas eterinis aliejus 15 ml kainuoja 70 Lt, kitam parduotuve tas pats aliejus, tik kitoks buteliukas, jau kainuoja 200 Lt.
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 11:33)
Mergaites,
pirma, EA niekada nebūna rafinuojamas. Antra, kainą iš dalies apsprendžia kokybę, kita dalis antkainis, trečia, internetinėse pardėse pigiau, bet proto ribose, ketvirta, maistiniai aliejai visada pigiau už kosmetinius. Reziumė - rožių 15 ml už 70 lt niekada nepirkčiau, kaip ir 15 ml už 200 lt, nes tai jokios kokybės nerodo. Aš 1ml už 110 lt turiu - čia kokybė. Taip, galima rasti 1 ml ir pigiau, bet ne 5 ar 10 už tokią kainą
QUOTE(successful3 @ 2011 01 17, 22:15)
ne, ant bazinių, bet manau kad galite padėti kuri nors,nes vistiek domitės aliejais rašiau anoje temoje apie aliejus, deja, negaunu atsakymo
expeller pressed tiesiog reiskia mechanini pirmini spaudima. salto spaudimo aliejai visi yra expeller pressed bet ne visi expeller pressed yra salto spaudimo.sis budas kompanijoms leidzia spausti alieju be cheminiu medziagu pagalbos, taciau tai reiskia kad ir aliejaus iseiga bus zymiai mazesne,todel aliejus brangesnis.remiausi siais straipsniais siuo ir siuo
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 11:50)
pirma, EA niekada nebūna rafinuojamas. Antra, kainą iš dalies apsprendžia kokybę, kita dalis antkainis, trečia, internetinėse pardėse pigiau, bet proto ribose, ketvirta, maistiniai aliejai visada pigiau už kosmetinius. Reziumė - rožių 15 ml už 70 lt niekada nepirkčiau, kaip ir 15 ml už 200 lt, nes tai jokios kokybės nerodo. Aš 1ml už 110 lt turiu - čia kokybė. Taip, galima rasti 1 ml ir pigiau, bet ne 5 ar 10 už tokią kainą
Ar teisingai aš suprantu, jei jau neperku EA 1ml už 110 Lt, o pigesnį, tai tada jau tada nėra didelės reikšmės ar 10ml už 20 Lt ar 70Lt
QUOTE(lavaza @ 2011 01 19, 13:56)
Ar teisingai aš suprantu, jei jau neperku EA 1ml už 110 Lt, o pigesnį, tai tada jau tada nėra didelės reikšmės ar 10ml už 20 Lt ar 70Lt
labiausiai, kas lemia prekes kaina, tai yra uzsidetas antkainis, uz ta pacia preke vienur mokesi 300 Lt, kitur 150 Lt, o prekes pati savikaina bus kad ir 80 Lt. kaina nera pagrindinis rodiklis merginos. tai yra be galo vaikiska, kai manoma, kad jei jau nusipirkai uz 100 lt kazka, tai jau turi tikrai kokybiska produkta, gal ir kokybiskas per perdetai sumoketa.
Aciu visoms uz atsakymus.
Jus nuostabios ir protingos
Gal dabar parasysite pora e-parduotuviu, is kur perkate aliejukus.
Jus nuostabios ir protingos
Gal dabar parasysite pora e-parduotuviu, is kur perkate aliejukus.