Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

as nepilu i buteli ,isipilu i sauja sampuno,ir ilasinu lasa EA pamakaluoju su pirstu ir tada ant galvos
Atsakyti
aš irgi į butelį nepilu, įsipilu ant rankos šampūno, kelis lašus įlašinu ir vsio 4u.gif o šiaip jei ir sausina plauką, tai tą gerąja prasme, riebalą nuima gerai thumbup.gif
Atsakyti
vis mažiau diskusijų čia kyla, tai pasidalinsiu, ką dar gero nuveikė man EA, taigi:
su arbatmedžio EA įmaišytu į bazinį aliejų (tačiau didelė konc buvo EA) pavyko nugalėt pėdų grybelį tėčiui, tai dabar dar ir šešurui bandysim taip gydyt šią problemą.
o aš pati įsitikinau pačiulių EA liftingo efektu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 02, 14:58)

o aš pati įsitikinau pačiulių EA liftingo efektu thumbup.gif

Papasakokit plačiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 02, 20:03)
Papasakokit plačiau.  ax.gif

po visą internetą naršiau apie pačiulių EA, radau daug info, kad jis pasižymi liftingo efektu, t.y. pakelia odą, stangrina ją, labai gerai stangrina po dietų suglebusią odą. man tai labai aktualu buvo, nes pilvo oda tikrai manęs netenkino. taigi, kiekvieną vakarą truputį pamaigius/pasimasažavus pasitepu pilvuką kokosų aliejumi+pačiulių ea, nes vistiek gryno kažkaip netepsi, ir efektas super thumbup.gif tikrai sustangrino thumbup.gif
P.S. žinau kad sustangrėjo nuo pačiulių ea, o ne dėl masažiuko ar pan, jei kiltų abejonių, nes šiaip pati ir aktyviai sportuoju ir viską ir pagal įdėją sporto dėka turėjo man ten viskas sustangrėt, ir masažuodavau pilvą, alie nieko man ten nestangrėjo. o db per kelias savaites pasireiškė rezultatas thumbup.gif o pamaigau pilvą tik tam, kad kraujotaką, limfą suaktyvint, kad gal egriau tada įsisavina EA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M_A: 02 sausio 2011 - 21:41
QUOTE(M_A @ 2011 01 02, 22:38)
po visą internetą naršiau apie pačiulių EA, radau daug info, kad jis pasižymi liftingo efektu

Super bigsmile.gif
O aš turiu kitų įspūdžių apie eterinių aliejų poveikį.
Jau kelias dienas kamavo bjaurus gerklės perštėjimas dėl sauso oro, na nemenkas ji toks buvo, naktim neleisdavo užmigti doh.gif vakar beplaudama grindis sugalvojau (tiksliau prisiminiau), kad arbatmedžio ea turi dezinfekuojamą poveikį bei valo orą, įlašinau kelis lašteliusį vandenį ir išploviau su juo grindis. Dar papildomai pagarinau eukolipto ea ir ryte atsikėliau kaip ridikėlis. Gerklės perštėjimą kaip ranka nuėmė thumbup.gif negaliu atsidžiaugti savo atradimu biggrin.gif
Atsakyti
man kai gerklę skaudėjo begalo, irgi prisiminiau arbatmedžio EA, bandžiau pasidarius tirpalą skalaut, tai vajėj doh.gif skonis mane žiaaauriai nekaip paveikė lotuliukas.gif kai spjoviau viską lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 05, 15:53)
kai spjoviau viską lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skaičiau dar, kad arbatmedis nuo slogos labai gerai - reikia palašinti ant vatos gabalėlių ir tiesiai į šnerves, sako greičiau nei per savaitę sloga praeina thumbup.gif
tai galvoju gal tuo pačiu būdu ir gerklę galima pastiprinti, juk kvėpavimo takai sueina ten g.gif atsiprašau jei visiškai nusišnekėjau, bet toks jau mano mąstymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 05, 12:31)
Super  bigsmile.gif
O aš turiu kitų įspūdžių apie eterinių aliejų poveikį.
Jau kelias dienas kamavo bjaurus gerklės perštėjimas dėl sauso oro, na nemenkas ji toks buvo, naktim neleisdavo užmigti  doh.gif  vakar beplaudama grindis sugalvojau (tiksliau prisiminiau), kad arbatmedžio ea turi dezinfekuojamą poveikį bei valo orą, įlašinau kelis lašteliusį vandenį ir išploviau su juo grindis. Dar papildomai pagarinau eukolipto ea ir ryte atsikėliau kaip ridikėlis. Gerklės perštėjimą kaip ranka nuėmė  thumbup.gif  negaliu atsidžiaugti savo atradimu  biggrin.gif

O jis vandenyje juk netirpus...? Ar skiedėt dar su kuom nors?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 05, 18:03)
O jis vandenyje juk netirpus...? Ar skiedėt dar su kuom nors?

Ne-a, neskiedziau, tiesiog ilasinau i bliuda kokius 5-7 laselius ir pamakalavau su grindu plovimo sluota smile.gif
Atsakyti

kad jau visi aplink pradeda sirgt, sugalvojau toki EA panaudojima: paemiau arbatmedziu aliejaus, ilasinau i indeli su vandeniu virs zvakes (zvakide aliejam kaitinti) ir pakvepavau tais garais. super pravale kvepavimo sistema ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 01 14, 18:12)
kad jau visi aplink pradeda sirgt, sugalvojau toki EA panaudojima: paemiau arbatmedziu aliejaus, ilasinau i indeli su vandeniu virs zvakes (zvakide aliejam kaitinti) ir pakvepavau tais garais. super pravale kvepavimo sistema !  thumbup.gif

Man irgi taip patinka smile.gif bet aš nepilu vandens, kaži, gal geriau "skiesti"? Reiks pamėginti smile.gif Arbatmedis man taip eukaliptais kvepia ;D kai uždegu eukaliptus, vyras sako, kad smirda, o arbatmedis kažkaip jam patinka, sako: kvepia eukaliptu hihihi.gif
Atsakyti