Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(fuksė @ 2010 12 25, 11:16)
Ir koks poveikis is asmenines patirties?

Man nuo jo daug naujų plaukų priauga.
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 12 23, 12:32)
o kur patartumete  ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje)  g.gif

paprastu yra Jyske, Droge, Senukuose 5-10Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 12 23, 12:32)
o kur patartumete  ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje)  g.gif

Aš Maximoj radau, bet kiek pamenu, tai ten kiek brangiau buvo.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 25, 11:16)
Ir koks poveikis is asmenines patirties?

nors neseniai naudoju, ale rimtai pradėjo naujų plaukų dygt thumbup.gif buvau labai susigadinus plaukus, tai lyg ir stipresni atauginėja, o ir netaip plaukai riebaluojasi. tik nežinau, ar čia viskas rozmarinų EA nuopelnas, nes naudoju dar ir pačiulių EA plaukams+ kokosų aliejus
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 26, 17:44)
nors neseniai naudoju, ale rimtai pradėjo naujų plaukų dygt thumbup.gif buvau labai susigadinus plaukus, tai lyg ir stipresni atauginėja, o ir netaip plaukai riebaluojasi. tik nežinau, ar čia viskas rozmarinų EA nuopelnas, nes naudoju dar ir pačiulių EA plaukams+ kokosų aliejus

o jus i sampuna lasinat EA?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 12 26, 20:14)
o jus i sampuna lasinat EA?

rozmarinų ir į šampūną ir į plaukų kaukę, t.y. kokosų aliejų šiuo metu, o pačiulių EA tik į plaukų kaukę ax.gif (plaukų kaukė tokia man daro stebuklus, po jos plaukai švelnučiai, minkštučiai, lengvučiai ir blizga)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M_A: 26 gruodžio 2010 - 19:35
Norejau paklausti, ar kas uzmatet MUKO eterini alieju?? g.gif Salathai salone dare masaza, fantastiskas kvapas wub.gif bet niekur tokio neuzmatau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2010 12 27, 10:26)
Norejau paklausti, ar kas uzmatet MUKO eterini alieju??  g.gif Salathai salone dare masaza, fantastiskas kvapas  wub.gif bet niekur tokio neuzmatau  unsure.gif

manukos gal?
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 26, 20:33)
rozmarinų ir į šampūną ir į plaukų kaukę, t.y. kokosų aliejų šiuo metu, o pačiulių EA tik į plaukų kaukę  ax.gif (plaukų kaukė tokia man daro stebuklus, po jos plaukai švelnučiai, minkštučiai, lengvučiai ir blizga)

Aciu, man rozmarino kvapas niiilabai patinka, teks pakentet.
Atsakyti
kokie EA patys tinkamiausi
1) skatinti plauku augima??
2)stiprinti plaukus??

vis neissirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 28, 22:23)
kokie EA patys tinkamiausi
1) skatinti plauku augima??
2)stiprinti plaukus??

vis neissirenku doh.gif

Man rozmarinu labiausiai patikes.
O siaip cia visai naudinga perskaityti: http://www.aromanatu...smetini-poveiki
Atsakyti
sakykit, merginos, o rozmarinu EA nesausina plauku? g.gif g.gif kiek jo reikia pilti i 250 ml sampuno buteli?
Atsakyti