Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(noisy-B @ 2010 12 11, 19:01)
Kažkur skaičiau [nežinau ar tai patikimas šaltinis], kad galima į vonią [vandenį] įpilti arbatmečio aliejaus ar levandų. Ar tai tiesa?
Ar duoda kažkokios naudos odai?  smile.gif

Galima, bet pirmiau reikia ištirpint piene arba sumaišyt su vonios druska, nes ea vandenyje netirpus
Atsakyti
kokių eterinių aliejų parekomenduotumėt dėl į plaukų kaukę, kad stiprintų, skatintų augimą, blizgesio suteiktų ar panašiai? dabar naudoju rozmarinų ir pačiulių, bet dar dviejų kokių norėčiau, kad pakaitom naudot. nusižiūrėjau ylang-ylang ir greipfrutų, bet gal ką kito pasiūlytumėt 4u.gif
Atsakyti
Augimą skatina rozmarinų, o blizgėjimą suteikia daugelis citrusinių aliejų - citrinų, apelsinų, petitgreinų.
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 15, 22:23)
kokių eterinių aliejų parekomenduotumėt dėl į plaukų kaukę, kad stiprintų, skatintų augimą, blizgesio suteiktų ar panašiai? dabar naudoju rozmarinų ir pačiulių, bet dar dviejų kokių norėčiau, kad pakaitom naudot. nusižiūrėjau ylang-ylang ir greipfrutų, bet gal ką kito pasiūlytumėt 4u.gif

Man augimo skatinimui be rozmarinų labiausiai ir patinka ylang-ylang bei greifrutai.
Dėl blizgėsio jau atsakė, man iš tų trijų apelsinai efektingiausi.
Atsakyti
Straipsnis apie eterinius aliejus neblogas, bet patys aliejai labai jau brangūs...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 01:42)
Straipsnis apie eterinius aliejus neblogas, bet patys aliejai labai jau brangūs...

tačiau natūralūs. Ne 100% pigesni, tačiau poveikis(aplamai negalima lyginti) irgi skiriasi. Kaina dar ir nuo ml kiekio priklauso. Be to 10ml sudaro apie 200 lašų. Jei 1 lašą prilyginsime 1 tabletei? O dar atsižvelgiant į tai, kad vienos rūšies eterinio aliejaus veikimo ir panaudojimo spektras labai platus. Sutinku, kad iš karto nemaža suma atrodo, bet rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(spygluze @ 2010 12 18, 15:41)
Sutinku, kad iš karto nemaža suma atrodo, bet rezultatai?

nevarykit propagandos, turbut tik jusu siulomi EA suteikia rezultatus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygluze @ 2010 12 18, 16:41)
tačiau natūralūs. Ne 100% pigesni, tačiau poveikis(aplamai negalima lyginti) irgi skiriasi. Kaina dar ir nuo ml kiekio priklauso. Be to 10ml sudaro apie 200 lašų. Jei 1 lašą prilyginsime 1 tabletei? O dar atsižvelgiant į tai, kad vienos rūšies eterinio aliejaus veikimo ir panaudojimo spektras labai platus. Sutinku, kad iš karto nemaža suma atrodo, bet rezultatai?

Aš kalbu apie konkrečiai šiuos aliejus, o ne apskritai apie eterinius aliejus. Aš žinau, kiek lašų turi 10 ml ir kam jie naudojami. ax.gif Pati perku perpus mažesnėm kainom ir taipogi natūralius.

P.S. Kaip gali būti ylang ylang eterinio aliejaus ar "egipto snapučių", "prancūzijos levandų" eterinių aliejų kilmės šalis ta pati - Šveicarija? Tai verčia suabejoti natūralumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 18 gruodžio 2010 - 16:26
micefee, nera cia net ko gilintis ir dometis tokiom "turgavietem".
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 17:23)
Aš kalbu apie konkrečiai šiuos aliejus, o ne apskritai apie eterinius aliejus. Aš žinau, kiek lašų turi 10 ml ir kam jie naudojami.  ax.gif Pati perku perpus mažesnėm kainom ir taipogi natūralius.

P.S. Kaip gali būti ylang ylang eterinio aliejaus ar "egipto snapučių", "prancūzijos levandų" eterinių aliejų kilmės šalis ta pati - Šveicarija? Tai verčia suabejoti natūralumu.

Kilmės šalis šiuo atveju - kurioje šalyje pagamintas\išpilstytas\supakuotas produktas.

Etama nevarykit propagandos, turbut tik jusu siulomi EA suteikia rezultatus?

Ne, rezultatus ir naudą suteikia ne tik mano siūlomi EA. Rezultatus ir naudą duoda nesvarbu kurio rimto gamintojo EA, svarbu 100% natūralūs. Tačiau dauguma tokie nėra. Paieškokite apie tai info internete.
Atsakyti
QUOTE(spygluze @ 2010 12 18, 19:49)
Kilmės šalis šiuo atveju - kurioje šalyje pagamintas\išpilstytas\supakuotas produktas.

Kilmės šalis yra ta, iš kurios produktas yra kilęs. Šuo atveju Šveicarija tėra tarpinė stotelė. Aš turiu daug eterinių aliejų, kurie išpilstyti Prancūzijoje, bet ant kiekvieno buteliuko nurodyta skirtinga aliejaus kilmės šalis.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 20:09)
Kilmės šalis yra ta, iš kurios produktas yra kilęs. Šuo atveju Šveicarija tėra tarpinė stotelė. Aš turiu daug eterinių aliejų, kurie išpilstyti Prancūzijoje, bet ant kiekvieno buteliuko nurodyta skirtinga aliejaus kilmės šalis.

micefee, mes abi kalbame apie tą patį.
Atsakyti