oo, tai ilgai jie galioja kažkodėl galvojau, kad žymiai trumpiau nes visi tokie ekologiški, nerafinuoti ir t.t. dabar esu nusižiūrėjus tik kelis, ale laukiu kol atsiras, nes ką nusižiūriu, vis išparduota
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 23:14)
i krema dar nebandiau, bet vietiskai patepu-padeda
Arbatmedis gal labiau nr.2, nr.1 tam reikale-manukos EA kam arbatmedis nepadeda-bandykit manuka
Arbatmedis gal labiau nr.2, nr.1 tam reikale-manukos EA kam arbatmedis nepadeda-bandykit manuka
ir as nusipirkau manukos ea, tai kazkaip jis man neveikia. Pasitepu su arbatmeziu, tai iskart spuogeliai mazeja.
QUOTE(M_A @ 2010 12 03, 11:18)
nes visi tokie ekologiški, nerafinuoti ir t.t.
Eterinių aliejų niekas nerafinuoja, toks būdas tinkamas tik augaliniams - baziniams aliejams (visokiems kokosų, jojobos ir pan.)
sveikos merginos, sakykit ar kuri yra susidurusi su drumzlemis eteriniame aliejuje? isigijau va is vienos imones, ir tas aliejus visai neskaidrus ir plaukioja lyg kokios drumzlytes. kaip reiktu tai vertinti?
nusipirkau siandien ylan ylang ea - fuj kaip jis man smirda
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 20:58)
nusipirkau siandien ylan ylang ea - fuj kaip jis man smirda
Ylang ylang extra ar complete? Šiaip saldokas jis toks, bet man tai labai labai, ypač kai nusikvepia. Turiu mišinuką nuotaikai pasikelti - į migdolų aliejų įsilašinau ylang complete ir cinamono žievės CO2. Kalėdom kvepia, pasitepu suskirdusias alkūnes ir būtinai riešus - kad pakaifuočiau
O man labai patinka ylang-ylang kvapas Et aliejuka ilasinu i simondsiju,palmiu ir sezamo alieju misini ir tada tepuos ir tepuos-o jau kvepia kvepia
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 08, 20:04)
Ylang ylang extra ar complete? Šiaip saldokas jis toks, bet man tai labai labai, ypač kai nusikvepia. Turiu mišinuką nuotaikai pasikelti - į migdolų aliejų įsilašinau ylang complete ir cinamono žievės CO2. Kalėdom kvepia, pasitepu suskirdusias alkūnes ir būtinai riešus - kad pakaifuočiau
nezinau koks pas mane, neparasyta UK perkau, ne is LT man jis vaistais, zolem atsiduoda nu nezinau ka cia man su juo dayt reikes
o kas keisciausia, kad ant dezutes parasyta kad nerekomenduojama ant odos
pasitaisau: nenaudoti neatskiesto ant odos
Va kas parasyta ant dezutes:
Įspėjimai:
Tik išoriniam naudojimui.
Nenaudokite neskiesto ant odos.
Nenaudokite ant pažeistos ar sudirgusios odos.
Jei odos jautrumas pasireiškia, reikia nutraukti naudojimą.
Laikyti vaikams, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Degi.
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 21:18)
nezinau koks pas mane, neparasyta UK perkau, ne is LT man jis vaistais, zolem atsiduoda nu nezinau ka cia man su juo dayt reikes
Gal nepaslaptis iš kur pirktas? Sertifikuotas? Nes neturėtų vaistais atsiduoti Jis kaip tik saldus, jausmingas aromatas, kvepaluose galima rast, mano "jausmingose" vandens putose į sudėtį įeina
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 22:18)
Man jis kvepia, ir labai, vienas mėgstamiausių kvapų, vaistų ar žolių neprimena, toks gardžiai gėliškas. O kur pirkai? Gal jis skirtas patalpoms kvėpinti, o ne odai (nors ir vienus, ir kitus vadina eteriniais prekybininkai). Jokiu būdu netepčiau neaiškios kokybės etetinio ant odos, nes ne tik kad gali nepamatyti, bet dar ir stiprus odos sudirgimas gali būti.
Gryno tai bet kokio eterinio (išskyrus levandų ir arbatmedžio) negalima tepti ant odos, jokiu būdu, reikia skiesti su augaliniu aliejumi, koncentracija 2-2,5 %, grynas jis yra per stiprus.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 09, 01:50)
Gryno tai bet kokio eterinio (išskyrus levandų ir arbatmedžio) negalima tepti ant odos, jokiu būdu, reikia skiesti su augaliniu aliejumi, koncentracija 2-2,5 %, grynas jis yra per stiprus.
ant riešų tik grynu ir teptis Tikrai nereikia persūdyti su tuo "bet kokio negalima teptis, išskyrus levandų ir arbatmedžio" - tai nėra augalinis aliejus, todėl niekas jais nesiteplioja viso veido, ar kūno, todėl nuo to, kad pasitepsi kokį spuogelį ar dėmelę grynu EA -99, 9 proc nieko nenutiks. Yra vos keli EA, kurie tikrai gryni ant odos, net lašelis yra nerekomenduojami - tai cinamono žievės, gvaizdikėlių ir pan. Svarbiausia -saikas
Kažkur skaičiau [nežinau ar tai patikimas šaltinis], kad galima į vonią [vandenį] įpilti arbatmečio aliejaus ar levandų. Ar tai tiesa?
Ar duoda kažkokios naudos odai?
Ar duoda kažkokios naudos odai?