o tokio neteko naudoti? jis kimba prie radiatoriaus, isipila et aliejukas ir garuoja nuo silumos..
QUOTE(gintarule @ 2010 08 22, 22:02)
pabandysiu dabar arbatmedžio aliejaus į kremą ilašinti. gal bandė kas? pasakytu ar padėjo. čia dėl spuogų ir pan.
Nr.1 nuo spuogų daugeliui, kas bandė. Tik visada pabandymui geriau lašinti į mažą kremo kiekį.
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 27, 22:48)
merginos, koks rozmarinų eterinio aliejaus kvapas? girdėjau daug atsiliepimų, kad skaniai kvepia.. nusipirkau, jis man smirda sovietų laikų tepalu "žvaigždutė'
Man irgi nieko gero bet jau apsipratau su visais tais specifiniais kvapais, nebeerzina dauguma
Gal kas galėtų patarti eterinį aliejuką, ar jų mišinuką odos stangrinimui. Konkrečiau būtu krūtinės stangrinimui Kaip kažkas rašė, geriausiai išbandytą receptą, kad jau tikrai veiksminga
QUOTE(gintarule @ 2010 08 22, 22:02)
pabandysiu dabar arbatmedžio aliejaus į kremą ilašinti. gal bandė kas? pasakytu ar padėjo. čia dėl spuogų ir pan.
i krema dar nebandiau, bet vietiskai patepu-padedaQUOTE(Evut @ 2010 08 27, 23:25)
Nr.1 nuo spuogų daugeliui, kas bandė. Tik visada pabandymui geriau lašinti į mažą kremo kiekį.
Arbatmedis gal labiau nr.2, nr.1 tam reikale-manukos EA kam arbatmedis nepadeda-bandykit manukaPerskaiciau visa tema
buvo uzvirus idomi diskusija del EA kokybes ir pan. Ar NB ir TUB metos EA pakankamai geri? kokios kainos ju, kiekiai?
dabar perku kazkokius vokiskus, ant kai kuriu parasyta ätherisches Öl, ant kai kuriu kazkas is D raides pardaveja sake pirmieji-eteriniai, o tie D...-labiau patalpu kvepinimui kaip supratau. Perku tik eterinius, kaip pvz. ikelsiu buteliuko foto, gal kuri pakomentuosit ar naudotini jie? pagrinde plaukams naudoju, arbatmedziu vietiskai patepu koki spuogeli, veikia siaip, nieko negaliu sakyti planuoju ir i veido kremus pradeti deti, ar geriau nereikia? nuo situ pereiciau tik prie paryskintuju kogero, tikrai dar nepribrendau EA pirkimui uz 50lt, o ir netaupiai naudoju, tai jei yra pusetina pigesne alternatyva-ja ir pasinaudosiu. Dabar paziurejau, AN kai kurie EA beveik tokia pat kaina, kaip kad mano perkamoje vietoje, o kokybe bent uztikrinta. kai kurie ir gerokai brangesni nezinau kokius cia toliau naudoti
Mano EA:
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 23:14)
i krema dar nebandiau, bet vietiskai patepu-padeda
Arbatmedis gal labiau nr.2, nr.1 tam reikale-manukos EA kam arbatmedis nepadeda-bandykit manuka
Perskaiciau visa tema
buvo uzvirus idomi diskusija del EA kokybes ir pan. Ar NB ir TUB metos EA pakankamai geri? kokios kainos ju, kiekiai?
dabar perku kazkokius vokiskus, ant kai kuriu parasyta ätherisches Öl, ant kai kuriu kazkas is D raides pardaveja sake pirmieji-eteriniai, o tie D...-labiau patalpu kvepinimui kaip supratau. Perku tik eterinius, kaip pvz. ikelsiu buteliuko foto, gal kuri pakomentuosit ar naudotini jie? pagrinde plaukams naudoju, arbatmedziu vietiskai patepu koki spuogeli, veikia siaip, nieko negaliu sakyti planuoju ir i veido kremus pradeti deti, ar geriau nereikia? nuo situ pereiciau tik prie paryskintuju kogero, tikrai dar nepribrendau EA pirkimui uz 50lt, o ir netaupiai naudoju, tai jei yra pusetina pigesne alternatyva-ja ir pasinaudosiu. Dabar paziurejau, AN kai kurie EA beveik tokia pat kaina, kaip kad mano perkamoje vietoje, o kokybe bent uztikrinta. kai kurie ir gerokai brangesni nezinau kokius cia toliau naudoti
Mano EA:
Arbatmedis gal labiau nr.2, nr.1 tam reikale-manukos EA kam arbatmedis nepadeda-bandykit manuka
Perskaiciau visa tema
Mano EA:
Kazkodel tai nerodo paveiksliuku?
Ka patartumete plaukams?
gal kuri nors galimates tonika su EA?
QUOTE(fuksė @ 2010 11 19, 20:49)
Tai kad jau seniai isimti
Plauku saknims ar visam ilgiui?
o sakykit, koks maždaug būna galiojima laikas kokybiškų gerų EA? noriu užsisakyti kelis iš AN, bet neapsisprendžiu kokį kiekį imt
QUOTE(M_A @ 2010 12 02, 22:38)
o sakykit, koks maždaug būna galiojima laikas kokybiškų gerų EA? noriu užsisakyti kelis iš AN, bet neapsisprendžiu kokį kiekį imt
maniskiai dar galioja ir metus, ir du tiksliai gali paklausti pacios Monicos, kurie EA tave domina, tu galiojimo ir perklausk