naudoju rozmarinu et. alieju stiprinti plauku saknims. ilasinu keleta lasu i alieju, cemeryciu vandeni, seruma..
citrinu et al naudoju ant nagu.
ylang ylang maisau su ricinos aliejum ir orgi tepu nagus.
arbatmedzio spuogelius tepu.
eukalipto galrinu jei yra gripo epidemija
citrinu et al naudoju ant nagu.
ylang ylang maisau su ricinos aliejum ir orgi tepu nagus.
arbatmedzio spuogelius tepu.
eukalipto galrinu jei yra gripo epidemija
o kam butu galima panaudoti citrinzoliu ea?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 02, 19:34)
Aš tai vonioj laikau..
QUOTE(gieruze @ 2010 02 03, 14:13)
ir as vonioje laikau, galvoju, prigaruoja po maudymosi...kazi ar gerai?
vonia nera tinkama vieta, nes jiems reiktu vesios ir sausos vietos. Geriau laikykite kambaryje, arba virtuveje, jei ten nera karsta.
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 03, 16:43)
o kam butu galima panaudoti citrinzoliu ea?
veidui - i kremus, kaukes, taciau tik maza kieka, nes ji tokia dirginanti, taip pat celiulitui -gali pagerinti koki kuno krema
as cia ne visai i tema gal zinot kur geiausia butu panaudot MACADAMIA NUT oil cia ne eterinis o bazinis ar plaukam tiktu?Aciu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 10, 14:28)
Na aš irgi galvojau, gal negerai, kai po vonios prigaruoja, bet kad išvėdinu, nes vonią atidarytą visą laiką laikau
bet faktas, kad bent 2 kartus per diena ta vonia prigaruoja, ir taip kasdien. Del manes tai laikyk ir vonioje, as tik sakau, kad tai nera tinkamos laikymo salygos. O to pasekoje EA gali ir greiciau isgaruoti ir sugesti ir pasikeisti ju savybes
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 10, 11:56)
as cia ne visai i tema gal zinot kur geiausia butu panaudot MACADAMIA NUT oil cia ne eterinis o bazinis ar plaukam tiktu?Aciu
tinka plaukams, anticeliulitiniams misiniams, veidui
O va turiu aš eterinį rozmarinų aliejų,ant jo parašyta"stiprina plaukų šaknis ir stimuliuoja jų augimą"O kaip naudoti tai neaišku? Ar trinti į plaukus ir jei trinti tai kiek Gal kas naudojat ir žinot
QUOTE(Donma @ 2010 02 10, 18:13)
O va turiu aš eterinį rozmarinų aliejų,ant jo parašyta"stiprina plaukų šaknis ir stimuliuoja jų augimą"O kaip naudoti tai neaišku? Ar trinti į plaukus ir jei trinti tai kiek Gal kas naudojat ir žinot
reikia skiesti su baziniu aliejum, pradziai nuo keliu lasu i sauksta, o veliau bus galima ir padidinti. Itrinti toki misini i galvos oda, laikymas -nuo keliu valandu iki pernakt.
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 10, 20:21)
reikia skiesti su baziniu aliejum, pradziai nuo keliu lasu i sauksta, o veliau bus galima ir padidinti. Itrinti toki misini i galvos oda, laikymas -nuo keliu valandu iki pernakt.
Ačiukas
QUOTE(Donma @ 2010 02 10, 19:13)
Aš tai rozmarinų ea palašinu į šampūną
Rozmarinu ea naudoju lasinant i sampunus - man skatina plauku augima
arbatmedzio ea - spuogams jei koks iskyla
mandarinu+rozmarinu ea misini naudoju i bazini alieju kaip anticeliulitine priemone
levandu ea man padejo issigydyti pienlige
arbatmedzio ea - spuogams jei koks iskyla
mandarinu+rozmarinu ea misini naudoju i bazini alieju kaip anticeliulitine priemone
levandu ea man padejo issigydyti pienlige