Kaip manot, ką galima daryt su mėtų eteriniu aliejumi? Labai daug jo turiu, garinu namie, naudoju kūnui, veidui, bet jau taip nusibodo. Kiek žinau, jo poveikis odai neypatingas? Koks jo poveikis plaukams?
Dar vienas klausimas. Koks eterinis aliejus, be rozmarino, čiobrelio ir kitų tradicinių gerai plaukų augimui (ne nuo slinkimo)? Norisi kažkuo pakeist panašia kaina, tik nesugalvoju kas galėtų turėt tokį pat efektą.
Tie eteriniai krūtinei stangrinti veikia komplekse ar kiekvienas atskirai?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 27, 00:45)
I koki kieki sampuno pilsi sauksteli?
Zurnale buvo duotas pvz. i 250ml buteliuka reikia ipilti 1 arbat. sauksteli aliejuko.
Tik reikes kvapa kenteti, nes arbatmedzio kvapas astrokas
QUOTE(Lena.lt @ 2009 10 29, 14:30)
Zurnale buvo duotas pvz. i 250ml buteliuka reikia ipilti 1 arbat. sauksteli aliejuko.
Na as tada gal biski daugiau pripyliau, nes ipyliau i sampuna mazdaug po saukstuka arbatmedzio ir rozmarinu na bet gal nieko
Tepenat ant veido man kvapas irgi astrus, o sampune as jo nejauciu beveik
Man labai patinka ilag-ilag kvapas, tai aš ir plaunant drindis įpiliu pora lašiukų į kibirą, kvepia visą dieną. taip pat skaičiau, kad plaukams jis padeda, bet dar nespejau išbandyt su plaukais
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 12, 11:34)
Mergaites, gal kuri naudojate levandu ea? Pasiziurejau, kad spuogams gerai levandu actas, tai gal ir es panasiais veiktu
as naudoju levandu EA (is kvapu namu) veidui - spuogeliams, tepu grynu spuogelius arba laseli EA sumaisau su toniku ir tepu visa veida, man labai patinka, spuogelius padziovina, lyginant su eteriniais, tinkanciais spuogeliams - arbatmedziu, rozmarinu, man levandu patinka labiau, nes kavapas daug malonesnes ir veido nedziovina
Sakykit, o kur jus laikote savo eterinius aliejukus? Kazkur skaiciau, kad jie kieteja nuo sviesos, silumos ir deguonies...tad juos reikia labai rupestingai laikyti
kur Vilniuj geriausia pirkti Lazdynu riesutu alieju?
QUOTE(sliver @ 2009 10 28, 18:24)
Kaip manot, ką galima daryt su mėtų eteriniu aliejumi? Labai daug jo turiu, garinu namie, naudoju kūnui, veidui, bet jau taip nusibodo. Kiek žinau, jo poveikis odai neypatingas? Koks jo poveikis plaukams?
Dar vienas klausimas. Koks eterinis aliejus, be rozmarino, čiobrelio ir kitų tradicinių gerai plaukų augimui (ne nuo slinkimo)? Norisi kažkuo pakeist panašia kaina, tik nesugalvoju kas galėtų turėt tokį pat efektą.
as plauku augima skatinti naudoju cinamono eterini.ilasinu kelis lasus i basini alieju as naudoju kanapiu seklu ir itrinu i galvos oda ir plaukus.cinamonas stimuliuoja kraujotaka.kvapas nelabai bet nieko ir dar kas turi padidinta kraujospudi nepatarina
QUOTE(gieruze @ 2010 02 02, 13:54)
Sakykit, o kur jus laikote savo eterinius aliejukus? Kazkur skaiciau, kad jie kieteja nuo sviesos, silumos ir deguonies...tad juos reikia labai rupestingai laikyti
tikrai nekietėja Bet jei neuždengtas patikimai, tai gali nugaruoti. Laikau paprastai, kambario temperatūroje
QUOTE(gieruze @ 2010 02 02, 14:54)
Aš tai vonioj laikau..
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 02, 17:34)
Aš tai vonioj laikau..
ir as vonioje laikau, galvoju, prigaruoja po maudymosi...kazi ar gerai?