Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 26, 13:05)
Arbatmedis normalizuoja riebaliniu liauku veikla, ir balina dantis, tiksliau atstato naturalu ju baltuma.

o tinka tik jis, ar galima vartoti dar koki nors?
Atsakyti
QUOTE(hochia @ 2009 10 26, 11:52)
tiek plaukai, tiek oda riebus.

plaukams aš dažniausiai naudoju rozmarinų, arbatmedžio, levandų EA smile.gif Veidui arbatmedį, levandas, pelargonijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 25, 21:32)
Aliejui galima padaryt testuka, uzlasinti lasa ant svaraus popieriaus lapo , po kurio laiko jis turetu isgaruoti nepalikdamas jokios demes, jei visgi liko koia demele, reiskia aliejus nera grynas ir turi priemaisu, jei demes neliko aliejus svarus ir grynas

pabandyk uzlasinti kakavos absoliuto, ar vaniles, abejoju, ar po ju neliktu jokios demes (abu pirkti KN, tad ju kokybe neabejotina), nes jie net aliejinius kvepalus nudazo rudai ir niekaip neistirpsta schmoll.gif -nuosedos taip ir lieka
Dar nebuciau tikra del paciules ar kokios miros g.gif, o kiti aliejai, taip -paprastai isgaruoja nepalike demes
Atsakyti
o kaip vartoti? uztepti, o nuplauti reikia?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 13:31)
plaukams aš dažniausiai naudoju rozmarinų, arbatmedžio, levandų EA smile.gif  Veidui arbatmedį, levandas, pelargonijas smile.gif

O ka veidui daro levandos, pelargonijos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manse* @ 2009 10 16, 01:10)
Sveikos aliejuku zinoves  4u.gif  perskaiciau puse temeles ir nekantrauju pasisakyti. zodziu perskaiciau kad arbatmedzio aliejs tinka nuo plauku slinkimo. tai neisigilinus paemiau ir issitryniau juo grynu galvos oda doh.gif . ir palaikiau apie 1,5 val. ar labai blogo ko nepridirbau? ar veiks man kitus sykius kai nuo db naudosiu tik po kelis lasiukus?

As planuoju arbatini sauksteli arbatmedzio aliejau isipilti i sampuno buteliuka. Padeda nuo pleiskanu, slinkimo, gerina kraujotaka.
Zurnale radau visa straipsi kur galima panauduoti ir kuo naudingas arbatmedzio aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 10 27, 01:24)
As planuoju arbatini sauksteli arbatmedzio aliejau isipilti i sampuno buteliuka. Padeda nuo pleiskanu, slinkimo, gerina kraujotaka.
Zurnale radau visa straipsi kur galima panauduoti ir kuo naudingas arbatmedzio aliejus.

I koki kieki sampuno pilsi sauksteli? ax.gif
Atsakyti
Palaikyt stangria krutine mirksiukas.gif (is labai patikinu saltiniu), veikia lastteliniam lygyje: i vonia po ppora lasu Ilang-Ilang, Sandalo, Vaniles (ne eterinio aliejaus, o kur kepimui skystis buteliukuose) ir 100ml ozkos pieno.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 10 27, 00:51)
Vaniles (ne eterinio aliejaus, o kur kepimui skystis buteliukuose) ir 100ml ozkos pieno.

tik su salyga, kad jis is kokio mark &spenser, o ne is prekybos centru, nes ten sintetinis kvapas -tai toks tik zalos gali padaryti krutinei, o ne naudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hochia @ 2009 10 26, 20:46)
o kaip vartoti? uztepti, o nuplauti reikia?

jei turi omenyje tuos, kuriuos galima ant veido, tai nuplauti jų nereikia - jie ir taip greitai nugaruoja patys smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 21:52)
O ka veidui daro levandos, pelargonijos?  mirksiukas.gif

tą, ką ir arbatmedis smile.gif Levandos man dar skaniai kvepia ramina, o pelargonijos - balansuoja hormoninę sistemą, padeda mažinti plaukuotumą, kam aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 16:07)
tą, ką ir arbatmedis smile.gif Levandos man dar skaniai kvepia ramina, o pelargonijos - balansuoja hormoninę sistemą, padeda mažinti plaukuotumą, kam aktualu smile.gif

Aciu mirksiukas.gif as dar nezinau ar man sutapimas toks, ar nuo arbatmedzio ne taip greitai plaukai susiriebalavo, ryte issiplovus vakare dar graziai atrode, o siaip jau antroje dienos puseje susiriebaluoja doh.gif
Atsakyti
aistuliaa, visai gali būti, kad nuo jo drinks_cheers.gif
Atsakyti