Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

nusipirkau neseniai greipfrutu ea, labai gaiviai ir maloniai kvepia wub.gif pirkau masazams ir i sampuna pilti, bet dabar galvoju ir kambario kvapui labai tiktu smile.gif Tik neturiu tos spec.zvakides. Gal zinot kur galeciau nusipirkti nelabai brangiai?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 10:50)
nusipirkau neseniai greipfrutu ea, labai gaiviai ir maloniai kvepia  wub.gif pirkau masazams ir i sampuna pilti, bet dabar galvoju ir kambario kvapui labai tiktu  smile.gif  Tik neturiu tos spec.zvakides. Gal zinot kur galeciau nusipirkti nelabai brangiai?

Eurokos parduotuvėje būna nebrangių, tik nežinau, koks Tavo skonis ax.gif .
Aš Maximoj vakar pirkau greipfrutų eterinį, šiandien ryte pilu į žvakidę, galvoju, kažkoks kvapas keistas g.gif , neskanus, žiūriu blink.gif , o ten mėtų eterinis!!
Kaip susinervinau, visas rytas sugadintas doh.gif . Kažkas pasidarbavo ir apkeitė, į pigesnio pakuotę įsidėjo brangesnį ir nusipirko ,ir aš likau apgauta... verysad.gif verysad.gif
ir dar mėtos kvapas toks šlykštus man doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 13:16)
Kažkas pasidarbavo ir apkeitė, į pigesnio pakuotę įsidėjo brangesnį ir nusipirko ,ir aš likau apgauta... verysad.gif  verysad.gif
ir dar mėtos kvapas toks šlykštus man doh.gif .

tai kokios bedos -nueini su cekiu i maxima ir paprasai pakeisti preke, nes juk cekyje matysis, kad pirkai viena, o gavai kita-nemanau, kad spyriotusi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 29, 18:35)
tai kokios bedos -nueini su cekiu i maxima ir paprasai pakeisti preke, nes juk cekyje matysis, kad pirkai viena, o gavai kita-nemanau, kad spyriotusi

Įpakavimas buvo greipfutų, niekaip neįrodyčiau verysad.gif . Sakytų, kad aš pati pakeičiau. Ir aš tik atsukus buteliuką ir užuodus kvapą pamačiau, kad ne tas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 20:03)
Įpakavimas  buvo greipfutų, niekaip neįrodyčiau verysad.gif . Sakytų, kad aš pati pakeičiau. Ir aš tik atsukus buteliuką ir užuodus kvapą pamačiau, kad ne tas. doh.gif

Nu taigi niekas nemuš, jei pabandysi umn.gif ar geriau čia raudot per forumą ir nieko nedaryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 20:03)
Įpakavimas  buvo greipfutų, niekaip neįrodyčiau verysad.gif . Sakytų, kad aš pati pakeičiau. Ir aš tik atsukus buteliuką ir užuodus kvapą pamačiau, kad ne tas. doh.gif

g.gif kazkaip nelogiska, kad savo noriu moketum daugiau uz pigesne preke
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 12, 18:38)
bet i saule jais pasitepus eiti negalima  ax.gif, nes atsiras rudos demes ant veido

niu mano ziniomis (remiantis "Aromaterapija nuo A iki Z") greipfrutu eterinis aliejus skirtinagai nei kiti citrusiniai eterniai aliejai nedidina odos jautrumo sviesai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 02 gegužės 2008 - 22:42
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 13:50)
nusipirkau neseniai greipfrutu ea, labai gaiviai ir maloniai kvepia  wub.gif pirkau masazams ir i sampuna pilti, bet dabar galvoju ir kambario kvapui labai tiktu  smile.gif  Tik neturiu tos spec.zvakides. Gal zinot kur galeciau nusipirkti nelabai brangiai?

Uz Eura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 05 02, 22:41)
niu mano ziniomis (remiantis "Aromaterapija nuo A iki Z") greipfrutu eterinis aliejus skirtinagai nei kiti citrusiniai eterniai aliejai nedidina odos jautrumo sviesai.  g.gif

norit tikekit, norite -ne, bet as maciau kokiom graziom didelem rudom demem "puikuojasi" tai isbandziusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 12, 17:54)
Aš šiuo metu naudoju greipfrutų ir kadagių eterinius aliejus. Įlašinu jų į kremą, vienų tepti negalima. Greipfrutų man labai patinka, kadangi pašviesino dėmes nuo spuogų thumbup.gif  šiaip jie abu tinka spuoguotai odai. Naudoju iš META firmos, pirkau maximoj. Kaina kažkur po 18lt.

Šiaip aš tik namie taip vaikštau biggrin.gif ir palaikau tik kokį pusvalandį.

WASARE,o tu krema su greipfruktu EA laikai pusvalandi ir po to nuplauni ar blogai supratau? ar sitaip galima?
g.gif

QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 13:50)

man ir reiktu tokio daikto,reiks pradet dairytis (lbj ilgai viska renkuos,visas imanomas parduotuves apziurinedama norima daikta galiu apeit doh.gif ) biggrin.gif

as sian isigijau greipfruktu ir kedru EA is META. naudosiu su kavos tirsciais anticeliulitini pilinga wink.gif ir darysiu "krema" su basic aliejum.

sian isipyliau greipfrukto EA 4 lasus i kauke valancia ax.gif skaniai kvepejo wink.gif sako,nuo inkstiru padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 09 gegužės 2008 - 18:49
as radau akropolio tokiam ale kioskely, prie zaros mazdaug, kaina apie 10 lt
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 09, 19:46)
as sian isigijau greipfruktu ir kedru EA is META. naudosiu su kavos tirsciais anticeliulitini pilinga wink.gif ir darysiu "krema" su basic aliejum.

sian isipyliau greipfrukto EA 4 lasus i kauke valancia  ax.gif skaniai kvepejo wink.gif sako,nuo inkstiru padeda.

as tai turiu mandarinu eterini ax.gif
Eterinis mandarinų aliejus padeda palaikyti gerą savijautą trūkstant saulės, stimuliuoja vitaminų įsisavinimą, didina organizmo atsparumą.
Jo privalumas yra tai, kad jį gali naudoti nėščios moterys per visą nėštumo laiką virškinimo sutrikimams slopinti bei norėdamos išvengti odos strijų.
Kosmetikos priemonės su eteriniu mandarinų aliejumi tinka jautriai odai, masažas su juo padeda nuo celiulito ir strijų.
Atsakyti