nusipirkau neseniai greipfrutu ea, labai gaiviai ir maloniai kvepia pirkau masazams ir i sampuna pilti, bet dabar galvoju ir kambario kvapui labai tiktu Tik neturiu tos spec.zvakides. Gal zinot kur galeciau nusipirkti nelabai brangiai?
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 10:50)
nusipirkau neseniai greipfrutu ea, labai gaiviai ir maloniai kvepia pirkau masazams ir i sampuna pilti, bet dabar galvoju ir kambario kvapui labai tiktu Tik neturiu tos spec.zvakides. Gal zinot kur galeciau nusipirkti nelabai brangiai?
Eurokos parduotuvėje būna nebrangių, tik nežinau, koks Tavo skonis .
Aš Maximoj vakar pirkau greipfrutų eterinį, šiandien ryte pilu į žvakidę, galvoju, kažkoks kvapas keistas , neskanus, žiūriu , o ten mėtų eterinis!!
Kaip susinervinau, visas rytas sugadintas . Kažkas pasidarbavo ir apkeitė, į pigesnio pakuotę įsidėjo brangesnį ir nusipirko ,ir aš likau apgauta...
ir dar mėtos kvapas toks šlykštus man .
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 13:16)
Kažkas pasidarbavo ir apkeitė, į pigesnio pakuotę įsidėjo brangesnį ir nusipirko ,ir aš likau apgauta...
tai kokios bedos -nueini su cekiu i maxima ir paprasai pakeisti preke, nes juk cekyje matysis, kad pirkai viena, o gavai kita-nemanau, kad spyriotusi
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 29, 18:35)
tai kokios bedos -nueini su cekiu i maxima ir paprasai pakeisti preke, nes juk cekyje matysis, kad pirkai viena, o gavai kita-nemanau, kad spyriotusi
Įpakavimas buvo greipfutų, niekaip neįrodyčiau . Sakytų, kad aš pati pakeičiau. Ir aš tik atsukus buteliuką ir užuodus kvapą pamačiau, kad ne tas.
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 20:03)
Įpakavimas buvo greipfutų, niekaip neįrodyčiau . Sakytų, kad aš pati pakeičiau. Ir aš tik atsukus buteliuką ir užuodus kvapą pamačiau, kad ne tas.
Nu taigi niekas nemuš, jei pabandysi ar geriau čia raudot per forumą ir nieko nedaryt?
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 29, 20:03)
kazkaip nelogiska, kad savo noriu moketum daugiau uz pigesne preke
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 12, 18:38)
bet i saule jais pasitepus eiti negalima , nes atsiras rudos demes ant veido
niu mano ziniomis (remiantis "Aromaterapija nuo A iki Z") greipfrutu eterinis aliejus skirtinagai nei kiti citrusiniai eterniai aliejai nedidina odos jautrumo sviesai.
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 13:50)
Uz Eura
QUOTE(Dorela @ 2008 05 02, 22:41)
niu mano ziniomis (remiantis "Aromaterapija nuo A iki Z") greipfrutu eterinis aliejus skirtinagai nei kiti citrusiniai eterniai aliejai nedidina odos jautrumo sviesai.
norit tikekit, norite -ne, bet as maciau kokiom graziom didelem rudom demem "puikuojasi" tai isbandziusios
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 12, 17:54)
Aš šiuo metu naudoju greipfrutų ir kadagių eterinius aliejus. Įlašinu jų į kremą, vienų tepti negalima. Greipfrutų man labai patinka, kadangi pašviesino dėmes nuo spuogų šiaip jie abu tinka spuoguotai odai. Naudoju iš META firmos, pirkau maximoj. Kaina kažkur po 18lt.
Šiaip aš tik namie taip vaikštau ir palaikau tik kokį pusvalandį.
WASARE,o tu krema su greipfruktu EA laikai pusvalandi ir po to nuplauni ar blogai supratau? ar sitaip galima?
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 29, 13:50)
man ir reiktu tokio daikto,reiks pradet dairytis (lbj ilgai viska renkuos,visas imanomas parduotuves apziurinedama norima daikta galiu apeit )
as sian isigijau greipfruktu ir kedru EA is META. naudosiu su kavos tirsciais anticeliulitini pilinga ir darysiu "krema" su basic aliejum.
sian isipyliau greipfrukto EA 4 lasus i kauke valancia skaniai kvepejo sako,nuo inkstiru padeda.
as radau akropolio tokiam ale kioskely, prie zaros mazdaug, kaina apie 10 lt
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 09, 19:46)
as sian isigijau greipfruktu ir kedru EA is META. naudosiu su kavos tirsciais anticeliulitini pilinga ir darysiu "krema" su basic aliejum.
sian isipyliau greipfrukto EA 4 lasus i kauke valancia skaniai kvepejo sako,nuo inkstiru padeda.
as tai turiu mandarinu eterini
Eterinis mandarinų aliejus padeda palaikyti gerą savijautą trūkstant saulės, stimuliuoja vitaminų įsisavinimą, didina organizmo atsparumą.
Jo privalumas yra tai, kad jį gali naudoti nėščios moterys per visą nėštumo laiką virškinimo sutrikimams slopinti bei norėdamos išvengti odos strijų.
Kosmetikos priemonės su eteriniu mandarinų aliejumi tinka jautriai odai, masažas su juo padeda nuo celiulito ir strijų.