Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

QUOTE(saasa @ 2008 02 02, 18:26)
as neseniai pradejau naudoti arbatmedziu eterini alieju, nes noriu kaip nors nors kiek panaikinti spuogus, nezinia ar pades g.gif

Arbatmedzio aliejus - puiki priemone nuo spuogu ax.gif Aisku, vienkart uztepus spuogai stebuklingai be pedsako nepradings smile.gif
Atsakyti
siuo metu turiu du eterinius aliejukus - arbatmedzio ir citrinzoliu.. arbatmedi naudoju kartais kai koks spuogas ruosiasi issokti ar jau issokusi vis pateplioju, dar seip jei ka padezinfekuot reikia, tikrai geras daikciukas smile.gif o citrinzoliu alieju naudoju tik zvakidej, skaniai kvepia, tik reikia nepadauginti..
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2008 02 02, 11:17)
gabenimo išlaidos tikrai nesudaro didžiosios aliejaus kainos dalies. Netolygu, kaip tie augalai buvo auginami, kaip surinkti, kokiu būdu tas aliejukas buvo iš jų išgautas.

juk niekam ne paslaptis, kad LT neretai yra beprotiski antkainiai uzdedami (ypac nedideles apyvartos parduotuvelese), net jei preke ir neatitinka savo rinkos vertes - gincytis su manim siuo klausimu neverta, nes turiu n* pvz. kaip skiriasi kaina tos pacios rusies ir kokybes prekes skirtingose parduotuvese. Juk nepaneigsi-jei tas eterinis butu parduodamas ne parduotuveje, o "is po skverno"- kaina butu mazesne rolleyes.gif, nes atkrenta patalpu islaikymas, atlyginimo mokejimas,pelno mokesciai ir t.t.
Toj pacioj Bulgarijoje, kiek teko skaityti- bulgaru roziu eterinis labai vertinamas, uz 90 lt galima butu nusipirkti 5 ml. absoliuto labai kokybisko ir sertifikuoti ax.gif
LT maciau jazminu absoliuto 1ml -apie 30 lt -tai man tikrai reali suma
Kita vertus, gincytis beprasmiska, nes galbut ta info idejai tik savo pacios parduotuvele reklamuodama ir zinoma, kad ginsi ta kaina, kaip realia
Atsakyti
Pas mane visada yra arbatmedžio aliejaus. Man jis nepakeičiamas wub.gif . Ir kvapas patinka wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 02, 21:35)
juk niekam ne paslaptis, kad LT neretai yra beprotiski antkainiai uzdedami (ypac nedideles apyvartos parduotuvelese), net jei preke ir neatitinka savo rinkos vertes - gincytis su manim siuo klausimu neverta, nes turiu n* pvz. kaip skiriasi kaina tos pacios rusies ir kokybes prekes skirtingose parduotuvese. Juk nepaneigsi-jei tas eterinis butu parduodamas ne parduotuveje, o "is po skverno"- kaina butu mazesne  rolleyes.gif, nes atkrenta patalpu islaikymas, atlyginimo mokejimas,pelno mokesciai ir t.t. 
Toj pacioj Bulgarijoje, kiek teko skaityti- bulgaru roziu eterinis labai vertinamas, uz 90 lt galima butu nusipirkti 5 ml. absoliuto labai kokybisko ir sertifikuoti  ax.gif
LT maciau jazminu absoliuto 1ml -apie 30 lt -tai man tikrai reali suma
Kita vertus, gincytis beprasmiska, nes galbut ta info idejai tik savo pacios parduotuvele reklamuodama ir zinoma, kad ginsi ta kaina, kaip realia

Ačiū tau už nuomonę. Gal ir per mažai turiu žinių, kad galėčiau realiai įvertinti kainas, tad ir neketinu su tavimi ginčytis. Tik smalsu, pas pačią iš kur tokia gera orientacija? Domiesi, ar rimčiau tuo užsiimi?
O dėl mano neva reklamos, tai čia jau stipriai persistengei su interpretacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2008 02 04, 09:21)
Tik smalsu, pas pačią iš kur tokia gera orientacija? Domiesi, ar rimčiau tuo užsiimi?
O dėl mano neva reklamos, tai čia jau stipriai persistengei su interpretacija  4u.gif

Siame forume labai daug tiesiogine ir netiesiogines reklamos - todel taip ir pamaniau ax.gif
rolleyes.gif gyvenime nieko bendro neturiu su jokia prekyba, bet daug kuo domiuosi, bendrauju su ivairiais zmonemis - is cia ir mano zinios
Atsakyti
Aš šiuo metu naudoju greipfrutų ir kadagių eterinius aliejus. Įlašinu jų į kremą, vienų tepti negalima. Greipfrutų man labai patinka, kadangi pašviesino dėmes nuo spuogų thumbup.gif šiaip jie abu tinka spuoguotai odai. Naudoju iš META firmos, pirkau maximoj. Kaina kažkur po 18lt.
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 12, 15:54)
Greipfrutų man labai patinka, kadangi pašviesino dėmes nuo spuogų thumbup.gif  šiaip jie abu tinka spuoguotai odai.

bet i saule jais pasitepus eiti negalima ax.gif, nes atsiras rudos demes ant veido

o cia ta knyga Ligitai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 12, 18:38)

o cia ta knyga Ligitai

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2008 02 12, 16:38]
bet i saule jais pasitepus eiti negalima ax.gif, nes atsiras rudos demes ant veido

Ačiū už perspėjimą 4u.gif
Šiaip aš tik namie taip vaikštau biggrin.gif ir palaikau tik kokį pusvalandį.
Atsakyti
Aš va dabar arbatmedžio aliejumi kambari dezinfekuoju nuo bacilų. Specialioj žvakidėj.
O šiaip jį vieną ir teturiu, daugiausia naudoju nuo spuogų, dar noriu mentolio, levandų, citrusinio kokio. ir iš vis noriu jų daug turėti, bet valdausi, kad neprisipirkčiau blush2.gif
Atsakyti
Jaigu noriu atsipalaiduoti tai i vonia isipilu melisu eterinio aliejaus ax.gif
Atsakyti