Įkraunama...
Įkraunama...

depo-provera

Man pries 3 dienas suleido sita "dziaugsma", kai cia pasiskaiciau vos nenugriuvau... Didziajai daliai sitas vaistas netinka ir tik vienetams nebuna salutinio poveikio. Dabar 3 men reikes vargti su siom bedelem, kurios jau pradejo kamuoti, o paskaiciau ju didziausia koncentracija buna 4 - 20 dienomis.
Keikiu save , kad nepasiskaiciau pries leidziantis, aklai pasitikejau gydytoja... doh.gif
Atsakyti
Na,nežinau kaip būtų buvę,jei aš bučiau suleidusi per trys menesius tik vieną ampulę, kaip priklauso. g.gif
Tačiau man privačioj klinikoj gydytoja paskirė leistis kas trys savaites.
Per trys menesius -7 injekcijos. fool.gif mad.gif mad.gif
Mes su vyru pusantrų metų negalejom sulaukti vaikelio.
Visą tą laiką tepliojimai, nevienos švarios dienos, mm nebuvimas...Net prisimint nesinori.
Atsakyti
Sveikos merginos , matau , kad yra kelios kurios patyre Depo Provera poveiki ( didele uzuojauta) deja as irgi jusu likimo.
Gal galetumete savo patirtimi su manimi pasidalinti , nors as jau 8 menesiai nebenaudoju vis dar jauciu jos itaka. Kada tai pasibaigs? Po kiek laiko mano organizmas bus pasiruoses pastoti? Labai prasau padekit , tokioj nevilti esu ...
Atsakyti
Žinokit Jūs mane išgąsdinot.

Aš laukiausi, deja nebuvo laiminga pabaiga ir dar būnant ligoninėj paklausė kas man geriau implantas ar ta injekcija. Paskaičiau lankstinukus ir pabandžiau injekciją, tepraėjo dar 2 savaitės, bet pašalinio poveikio dar nepajutau.

O dabar tai viskas, net plaukai ant rankų pasišiaušė kaip čia visoms viskas buvo.. Blyn, kad greičiau tie 3 mėnesiai praeitų doh.gif
Atsakyti
internete paskaiciau ir labai sudomino si injekcija, galvojau labai geras dalykas, nors keista pasirode,kad per karta suleidzia tokia doze, o ir cia paskaicius dingo betkoks noras ir galvot apie tokia injekcija schmoll.gif doh.gif jau ger doh.gif iau kt kiekviena diena gerti unsure.gif
Atsakyti
Jeigu nenorite visam laikui likti praplikusios ,geriau neprasidekit su Depo - Provera schmoll.gif . http://www.surviving...me-go-bald.html
Papildyta:
Ir is viso ,pries patekdami i rinka ,kontraceptikai isbandomi nepasiturinciose salyse - pvz ,merginai ,po aborto pasiulo rinktis viena is 2 variantu - Implantas arba injekcija ,pasakoma kad tai pacios veiksmingiausios priemones ir ji tiesiog priverciama staigiai apsispresti . O tada stengiamasi ja "ant" to preparato kuo ilgiau islaikyti ,kad suzinoti kuo daugiau apie jo veikima . Labai daug info apie tai uzsienio straipsniuose .
Atsakyti
P.s. Tas pats gamintojas ,kuris gamina Depo-Provera ,taip pat gamina ir Rogaine (preparatas nuo plauku slinkimo) doh.gif . Argi neakivaizdu ,kad daromas biznis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritukas 28: 29 kovo 2012 - 13:56
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 03 29, 14:55)
P.s. Tas pats gamintojas ,kuris gamina Depo-Provera ,taip pat gamina ir Rogaine (preparatas nuo plauku slinkimo)  doh.gif  . Argi neakivaizdu ,kad daromas biznis?

Oho, nieko sau. As soke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 03 29, 16:00)
Oho, nieko sau. As soke blink.gif

As irgi buvau soke kai suzinojau . Vat taip dirba siuolaikine medicina biggrin.gif . Stai ,tas pats gamintojas Pfizer gamina Depo-provera http://www.infomed.l...0000015259.html , ir tas pats Pfizer preparata nuo plauku slinkimo - http://www.myhair.co...il-rogaine.html
Atsakyti
Labas mergaitės. O kaip dėl svorio nuo šito preparato ar nestorėjama, nes mam tos miomos neleidžia ramiai gyventi, gydytoja siūlo bandyti šitą preparatą. Dėl plaukų slinkimo nebijau, pas mane jų sočiai, dėl frigidiškumo dar kaip nors (per kančias gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 03 29, 12:02)
Jeigu nenorite visam laikui likti praplikusios ,geriau neprasidekit su Depo - Provera


Nepraplikau g.gif net nebuvo jokio panašaus šalutinio poveikio. Naudojau du kartus t.y. pusę metų.

Ir manau, kad bet kuris vaistas gali sukelti nepalankes reakcijas priklausomai nuo kiekvieno organizmo. Kaip ir kontraceptinės tabletės vienom tinka, kitom ne.

QUOTE
P.s. Tas pats gamintojas ,kuris gamina Depo-Provera ,taip pat gamina ir Rogaine (preparatas nuo plauku slinkimo) doh.gif . Argi neakivaizdu ,kad daromas biznis?


Pfizer didžiulis gamintojas gamina labai daug vaistų. Todėl juokinga kai ieškoma kažkokių biznio apraiškų.
Tarp kitko Depo - Provera taip pat gydomas vėžys, kas neskaitė informacinio lapelio siūlau pasianalizuoti indikacijas ir pasitarti su gydytoju dėl jo naudojimo.
Atsakyti