Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

sveikos, su praejusiomis sventemis jus ax.gif 4u.gif
norejau paklaust kiokiu dokumentu reikia uzrasant vaikiuka. aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taute19 @ 2008 01 08, 22:21)
sveikos, su praejusiomis sventemis jus ax.gif  4u.gif
norejau paklaust kiokiu dokumentu reikia uzrasant vaikiuka. aciu ax.gif

Reikia nueiti pas darželio direktorę ir užpildyti prašymą. Kažkaip neatsimenu, kad būtų reikėję kokių nors dokumentų, na, bet gali nusinešti gimimo liudijimą - nepamaišys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 01 09, 08:53)
Reikia nueiti pas darželio direktorę ir užpildyti prašymą. gali nusinešti gimimo liudijimą - nepamaišys 

Aš tai jokio prašymo nerašiau schmoll.gif g.gif turėjau gimimo liudijimą, tai nuo jo į kažkokią knygą duomenis nurašė direktorė ir viskas g.gif

Gal galite pavardinti darželius kurie priimtų nuo dviejų metų. 4u.gif Nuo 1,5 m. kiek pamenu priima Pasaka ir Vaivorykštė ar kaip ten, na tas kur Mokoluose blush2.gif 4u.gif O nuo dviejų metų gal daugiau darželių priima mažiukus?
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 01 11, 21:38)

Gal galite pavardinti darželius kurie priimtų nuo dviejų metų.  4u.gif  Nuo 1,5 m. kiek pamenu priima Pasaka ir Vaivorykštė ar kaip ten, na tas kur Mokoluose  blush2.gif  4u.gif  O nuo dviejų metų gal daugiau darželių priima mažiukus?

Man rodos, Rūta yra lopšelis - darželis. Darželinukai nuo 3 m,. tai vaidinasi, į lopšelį turėtų priimti mažesnius. Mačiau, kaip ten tokius visai pypliukus veda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 01 14, 08:33)
Man rodos, Rūta yra lopšelis - darželis.

Ačiū 4u.gif Reikės pasidomėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 01 11, 20:38)
Aš tai jokio prašymo nerašiau  schmoll.gif  g.gif  turėjau gimimo liudijimą, tai nuo jo į kažkokią knygą duomenis nurašė direktorė ir viskas  g.gif

Gal galite pavardinti darželius kurie priimtų nuo dviejų metų.  4u.gif  Nuo 1,5 m. kiek pamenu priima Pasaka ir Vaivorykštė ar kaip ten, na tas kur Mokoluose  blush2.gif  4u.gif  O nuo dviejų metų gal daugiau darželių priima mažiukus?

Nuo 2 metukų tai nemažai kur priima - "Rūta", "Šypsenėlė", "Nykštukas" ir kt, kurie yra lopšeliai-darželiai.
Atsakyti
sveikutes, gerai kad yra kur pasiskaityti apie darzelius, tikrai radau daug naudingos informacijos. bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaiciau teigiamu atsiliepimu apie darželį "Rūta". Gal kas leidžiate arba leidote savo vaikučius į "Debesėlių" grupę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igveta: 06 vasario 2008 - 13:23
Merginos smile.gif ,o kokie Vytauto ir netoli šios gatvės darželiai yra ? bigsmile.gif
Kurie geriausi?

Ir kokie atsiliepimai apie darželį "Linelis" Vasario 16-osios g.3
Atsakyti
Tuoj bus metai, kai lankom lopšelį-darželį "Šypsenėlė". Auklėtojos thumbup.gif Buvau apie jas girdėjus tai kryžiaus kelius nukeliavom, kad papultume į būtent tą grupę biggrin.gif
Labai noriai mažoji eina į darželį. Ir kaip nenorėsi- labai su vaikais auklėtojos užsiima, daug darbelių pagamina. Kalbėt geriau pradėjo...
O fainiausia, kad auklėtojos kiekvienam vaikučiui veda dienoraštį. Idėja verta milijono thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidzhiule @ 2007 09 12, 18:26)
labukas,as savo suneli vedziau i vaivorykste lygiai 3 dienas.pats darzelis puikus,tiesiog mano maziukui buvo per sunku susitaikyti su ta mintim kad laikas pradeti eiti i darza smile.gif jis  niekaip nesusitaike,visas naktis sokinejo is baimes kad jis esa darzeli,ir dabar jau praejo savaite laiko po to kai jis nelanko darzelio,bet tu triju dienu praleistu darzeli padariniai dar jauciasi,matyt jis toks yra mamyciukas mano smile.gif

Mano dukrytei lygiai tas pats nutiko kaip pradejau leisti i sita darzeli, ir naktimis rekdavo, ir i kelnytes daryti pradejo. blink.gif Mes pasikankinom viena menesi. Jau bus puse metu kaip nebeleidziame, bet pro "Vaivorykste" ramiai dar negali praeiti, vis paklausia "ar neisim i darzeli?" sad.gif O kokioje grupeje jus buvote?
Atsakyti
QUOTE(MamaJurgita @ 2008 02 25, 14:11)
Tuoj bus metai, kai lankom lopšelį-darželį "Šypsenėlė". Auklėtojos thumbup.gif  Buvau apie jas girdėjus tai kryžiaus kelius nukeliavom, kad papultume į būtent tą grupę  biggrin.gif
Labai noriai mažoji eina į darželį. Ir kaip nenorėsi- labai su vaikais auklėtojos užsiima, daug darbelių pagamina. Kalbėt geriau pradėjo...
O fainiausia, kad auklėtojos kiekvienam vaikučiui veda dienoraštį. Idėja verta milijono  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas vakaras. Du mano sūnūs lankė šį darželį, deja teko išsikraustyti į Mokolus verysad.gif . Visada abu vaikai prisimena jiems mielą darželį thumbup.gif . Jie netturėjo savo numylėtas auklėtojas wub.gif
Įdomu būtų sužinoti, kokią grupę lanko jūsų vaikutis ? Kokie auklėtojų vardai ?
Atsakyti