Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(@egle@ @ 2007 11 22, 12:42)
Šią vasarą "Rūta" dirbo visą, visus 3 mėn.

kaip šią vasarą dirbo tai nežinau, bet kas dėl ateinančios, tai man pati direktorė taip sakė, kad liepą jie užsidarys, nes reikia valgyklą remontuoti ax.gif
Atsakyti
o kokie jusu atsiliepimai apie darzely ruta? nors dar toloka iki rugpjucio, bet labai pergivenu ax.gif kaip ten aukletojos, aplinka,...
Atsakyti
QUOTE(taute19 @ 2007 11 27, 19:30)
o kokie jusu atsiliepimai apie darzely ruta? nors dar toloka iki rugpjucio, bet labai pergivenu  ax.gif kaip ten aukletojos, aplinka,...

Yra visokių tų aukletoju, bet maniškiai papuolė pas labai geras ir šaunias thumbup.gif thumbup.gif Nors kiekvienas vaikas irg jaučia simpatijas ir antipatijas kiekvienam žmogui. Maniškis vasarą buvo pas auklėtoją, kuri laikoma labai griežta ir pas kurią daug tėvų vaikų vesti nenori... Ir ką? Maniškiui viskas buvo gerai, ta aukėtoja patiko... Tiesiog nebijok pasiklausti pačios direktorės nuomonės, ji šiek tiek apibūdins auklėtojas, pas kurias galėtų papulti tavo vaikutis smile.gif Bet jei tiek daug norinčių papulti į šį darželį, jei tu tai žinai, tai tikrai rodo, jog darželis yra geras ir auklėtojos čia ne baubai irnesakyk.gif Gal žinai, pas ką vaikas turės eiti? Jei išeina ta amžiau grupė, stenkis papulti pas Žanetą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes tik po kaledu bandysim uzrasyt y ruta, dabar negalim, nes uzsieny esam. na tikimes viskas bus ok, kad maziukei patiks ax.gif
Atsakyti
Kaip kazkada jau rasiau - labai fainos, malonios, atsakingos aukletojos Svajokliu grupeje. Labai joms dekinga smile.gif Nes maniske truputi nedrasi buvo -aukletojos ja greitai prisipratino.
Del uzrasymo - reikia tik gimus vaikeliui uzsirasyti, nes paskui tipo vietu nera.
Atsakyti
Na man bent jau zuvyciu grupes aukletojos net labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 12 18, 00:28)
Na man bent jau zuvyciu grupes aukletojos net labai nepatiko schmoll.gif

Įdomu būtų žinoti, kurios ten dirba ax.gif Gal gali i AŽ parašyt, jei nesunku? Maža ką, gal dar kada prireiks........ blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikute visos,mano berniukas ejo i rutos darzeli,man tai labai patiko,ypac jo pagrindine aukletoja JURATE,esu jai be galo dekinga,labai atsidavusi vaikams,super 4u.gif ,nors buvo pasitaike ir nekokiu,vardais neminesiu,tiek to mirksiukas.gif as labai nesureiksminau,nes didziaja dali viso laiko jis praleido su sauniaja JURATE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
tik gaila kad musu mazoji Rusnyte pas ja nepapuls,per velai metukais gime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvis @ 2008 01 03, 18:27)
sveikute visos,mano berniukas ejo i rutos darzeli,man tai labai patiko,ypac jo pagrindine aukletoja JURATE,esu jai be galo dekinga,labai atsidavusi vaikams,super 4u.gif ,nors buvo pasitaike ir nekokiu,vardais neminesiu,tiek to mirksiukas.gif as labai nesureiksminau,nes didziaja dali viso laiko jis praleido su sauniaja JURATE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
tik gaila kad musu mazoji Rusnyte pas ja nepapuls,per velai metukais gime verysad.gif

Jūratė tikra Auklėtoja iš didžiosios raidės. Tokių mažai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai už darželį "Želmenėliai" biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai žadu savo mažių vesti į "Šypsenėlę". Bus matyt, kaip ten mums seksis. ax.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as biggrin.gif Jau antri metai dukryte lanko darzeli "Pasaka" ir jokiu nusiskundimu nei ji, nei as neturim...
Atsakyti