Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

labukas,as savo suneli vedziau i vaivorykste lygiai 3 dienas.pats darzelis puikus,tiesiog mano maziukui buvo per sunku susitaikyti su ta mintim kad laikas pradeti eiti i darza smile.gif jis niekaip nesusitaike,visas naktis sokinejo is baimes kad jis esa darzeli,ir dabar jau praejo savaite laiko po to kai jis nelanko darzelio,bet tu triju dienu praleistu darzeli padariniai dar jauciasi,matyt jis toks yra mamyciukas mano smile.gif
Atsakyti
Aš vedu sūnelį į darželį " šypsenėlė" esu labai patenkinta, o gal mums labai pasisekė gauti puikias thumbup.gif auklėtojas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 14 rugsėjo 2007 - 11:55
Pasirodo dar ir dabar Marijampolėje problema su priėmimu į darželį, o aš naivuolė tikėjausi, kad tie laikai jau praėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violal @ 2007 10 04, 13:00)
Pasirodo dar ir dabar Marijampolėje problema su priėmimu į darželį, o aš naivuolė tikėjausi, kad tie laikai jau praėjo  blush2.gif

ax.gif Į kai kuriuos darželius besilaukiant leliuko jau reikia prašymus parašyt, kad vėliau problemų nekiltų... Ne į visus, žinoma, bet....... ax.gif
Atsakyti
Daina, manau, kad neapsirikai mirksiukas.gif

Aš labai patenkinta darželiu "Pasaka". Direktorė labai maloni, paprasta, miela. Auklėtojos rūpestingos ir geros. Maniškis net veržiasi kiekvieną rytą į darželį, o man nuo tik smagiau wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes užsirašėm į "Vaivorykštę". pasirinkimą nulėmė tai, kad ten baseinas yra ir priima nuo 1,5m. Tikimės kad patiks. Buvom nuėję apsidairyti tai aplinka tikrai patiko. Auklėtojos ir simpatiškos pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 10 05, 13:56)
Daina, manau, kad neapsirikai mirksiukas.gif 
Maniškis net veržiasi kiekvieną rytą į darželį
drinks_cheers.gif Tikiuosi ir mano zuikučiui taip patiks bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(irenele @ 2007 10 07, 16:50)
Mes užsirašėm į "Vaivorykštę" ten baseinas yra ir priima nuo 1,5m.
O kur ta "Vaivorykštė" yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2007 10 07, 16:50)
Sveikos.  Mes užsirašėm į "Vaivorykštę". pasirinkimą nulėmė tai, kad ten baseinas yra ir priima nuo 1,5m. Tikimės kad patiks. Buvom nuėję apsidairyti tai aplinka tikrai patiko. Auklėtojos ir simpatiškos pasirodė.

mes irgi eisim i "Vaivorykste", manau mums ten patiks... nes vandenukas mano maziu labai traukia tai manau ir baseinas nepamaisys thumbup.gif o aukletojos tikri ten fainos, nes musu mociute ten dirba, tai mes biski jas pazistam 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamyte, smile.gif nors esu is vilniaus dukryte vesiu y lopsely marijampolej, nes reik pabaigt marijampolej mokslus. noreciau jusu paklaust ar lopselis - darzelis RUTA vasara dirba? nes bandysim vest nuo rugpjucio kad priprastu ir ar priima ten vaikucius nuo 2 metuku. smile.gif isanksto labai dekoju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o pries kiek laiko reikia uzrasyt y darzely?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(taute19 @ 2007 11 19, 17:23)
noreciau jusu paklaust ar lopselis - darzelis RUTA vasara dirba? nes bandysim vest nuo rugpjucio kad priprastu ir ar priima ten vaikucius nuo 2 metuku. smile.gif isanksto labai dekoju ax.gif  4u.gif

kiek žinau vieną mėnesį, man atrodo liepą, RŪTA nedirba. Ten priima nuo 2 metukų vaikučius. mirksiukas.gif

QUOTE(taute19 @ 2007 11 20, 12:04)
o pries kiek laiko reikia uzrasyt y darzely?

kuo anksčiau užrašysi tuo geriau, nes ten eilės didelės.Tad nedelsk, gali jau dabar užrašyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2007 11 20, 17:16)
kiek žinau vieną mėnesį, man atrodo liepą, RŪTA nedirba. Ten priima nuo 2 metukų vaikučius. mirksiukas.gif
kuo anksčiau užrašysi tuo geriau, nes ten eilės didelės.Tad nedelsk, gali jau dabar užrašyti. ax.gif

Šią vasarą "Rūta" dirbo visą, visus 3 mėn.
Atsakyti