o mazdaug nuo kokio amziaus vaikus geriausia leisti i darzeli? mano sunui dabar 1,5 metu. kazkaip baisu toki maza atiduoti globoti svetimiems zmonems vienaip ar kitaip vaikui tai bus stresas, o be to girdejau, kad tokiems maziems labai sunku buna. jie vos istempia laika iki miegelio, o pasitaiko, kad uzmiega valgydinami
QUOTE(irmosius @ 2007 05 04, 11:55)
o mazdaug nuo kokio amziaus vaikus geriausia leisti i darzeli? mano sunui dabar 1,5 metu. kazkaip baisu toki maza atiduoti globoti svetimiems zmonems vienaip ar kitaip vaikui tai bus stresas, o be to girdejau, kad tokiems maziems labai sunku buna. jie vos istempia laika iki miegelio, o pasitaiko, kad uzmiega valgydinami
Daug pažystamų pradėjo leist vaikučius mažus į darželį.Sunku tik pradžioje. Kuo mažesnis,tuo greičiau pripranta.Svabu,kad vaikutis būtų ten mylimas.Vaikams įdomu žaisti su vaikais. Todėl,kartai su mažiuku skirtis būna sunkiau mamai.
na ko gera mamai tikrai sunkiau skirtis, nei vaikiukui
O tai, tikrai sunku maziuka leist i darzeli, sirdis atrodo plyste plysta, bet vaikaui daug geriau... Tik kita problema, vaikas pradeda eit i darzeli ir ligos prasideda.
o aš užrašius Roką į "Šaltinėlį",jis arti mūs namų ir daug gerų atsiliepimų apie jį esu gurdėjus,tik labai bijau aš tų ligų kai pradėsiu leist,jei išvis pradėsiu
Mano mergina jau 3 metus i Ruta eina ir jokiu nusiskundimu Aukletojos liuks pasitaike O del kitu aukletoju tai nezinau - juk visur visko pasitaiko...Nors jei suzinociau, kad mano vaika skriaudzia - iskart pas direktore kreipciausi Kas daugiau uz vaika pastoves, jei ne pati mama?
QUOTE(l.buz @ 2007 04 29, 18:42)
Sveikos mamos,
Noriu paklausti gal kuri vedat vaikučius į "Želmenėlius"? Labai noriu leisti į šitą darželį savo paneles, bet kai paskambinau, tai pasakė, kad šansų nėra, net prašymo nei šiems, nei kitiems metams nepriima. Tai įdomu, ar taip iš tikrųjų ten neįmanoma papulti, ar reikia kyšio ar pan? Man taip pasirodė, kad gal reikia, nes telefonu užsiminė, kad atsiranda kartais kokia vietelė, nes vyksta emigracijos ir t.t.
Noriu paklausti gal kuri vedat vaikučius į "Želmenėlius"? Labai noriu leisti į šitą darželį savo paneles, bet kai paskambinau, tai pasakė, kad šansų nėra, net prašymo nei šiems, nei kitiems metams nepriima. Tai įdomu, ar taip iš tikrųjų ten neįmanoma papulti, ar reikia kyšio ar pan? Man taip pasirodė, kad gal reikia, nes telefonu užsiminė, kad atsiranda kartais kokia vietelė, nes vyksta emigracijos ir t.t.
As jau du metai kaip stoviu eileje Pernai buvau nuejus tai sake ateit po metu tikriausia jau bus vieta,siemet nuejau tai pareiske,kad dar musu eile neatejo.Siaip mano drauge ejo ir pas direktore,kad jos sunu priimtu ir pinigu siule,bet neeme.Pareiske kad pirmumas tiems vaikams kuriu brolis arba sesuo jau eina i ta darzeli.Nors zinau atveju is kuriu paeme kysi ir prieme vaika.Tikriausia reikia zinot su kuo eit pas ja.
maniske lanke Nykstuka buvo superinis darzelis ir aukletojos geros ir maistas bet savivaldybes valdzia pasikeite apkarpe lesas ir i pabaiga viskas suprastejo
O aš tiek vyresnį leidau į Rūtą , tiek mažiuką leidžiu. Pirmojo auklėtojos tai iš viso nerealios buvo, norėjau, kad ir antrasis pas jas papultų, tik kad amžius netiko... Bet vis tiek papuolė pas geras, nors dabar vasara, tai grupės sujungtos, auklėtojos keičiasi, o maniškiui vis tiek visos geros (Beje, dirba dar ir tos auklėtojos, pas kurias aš ėjau, labai fainos, ir aš vaikystėj jas mylėjau ) O į eilę šitam daržely kai kurios mamos dar besilaukdamos užsirašo. Aš pati tik pagimdžius užsirašiau, taigi prie 3 metus iki pradedant lankyti. Tik va, susirgo mazgis po savaitės ir sunkiai, kapstėmės pusę metų, tiek laiko darželio nelenkė. Bet dabar, tpfu tpfu tpfu, nuo balandžio viskas gerai kol kas.....
Aš jau gal 2metai kaip užrašius y eilę Šalitinėlyje, bet labai bijau leist, ir vien tik dėl ligų. Apsirgs šis, tai paskui ir mažaji grįžęs užkrės tai net nežinau ką daryti
QUOTE(Gintareja @ 2007 08 12, 14:53)
Aš jau gal 2metai kaip užrašius y eilę Šalitinėlyje, bet labai bijau leist, ir vien tik dėl ligų. Apsirgs šis, tai paskui ir mažaji grįžęs užkrės tai net nežinau ką daryti
Na, per daug bijot nereikia, dažniausiai vaikai ir išsiserga darželyje būdami, nes naminukai mokykloje visas ligas "susirankioja" į kolektyvą papuolę. Be to, tos ligos ligoms nelygios. Kartais tik sloga ar gerklė parausta, dar ir virusas koks prikimba. Svarbu, kad kokios bjaurasties nepasigautų (mano mažiukas po pirmos savaitės darželyje slapta plaučių uždegimo forma susirgo, po jos sanatorijoje gydėmės - o ten mononukleozę dovanų gavo ). Gasdinu gal, bet ne visi vaikai vienodi, ne prie visų brudas kimba . Net ir parsinešęs kokį virusą mažiukų namie gali neužkrėsti.... Be to manau, kad su tais visais kolektyviniais pasnargliojimais imunitetas stiprėja, todėl vis rečiau sirgti ima
Užrašiau vakar savo sūnutį į lopšelį Pasaka Man labai patiko direktorė, labai maloni moteris. Kelis kartus pasakė, kad laiku susigriebiau ateiti ir užsirašyti iš anksto ir tikrai mums vieta darželį atsiras nes mes į jį tik po metų eisim