Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Cashmere @ 2013 03 04, 11:19)

į kurį eisit? 4u.gif mes 2 savaitė einam dar tik,iki pietinė grupė,pratinames po 1val,siandien palikau jau 2val. schmoll.gif asarų upeliai pakolkas unsure.gif mum dar nėra 2 metų..
Atsakyti
Mes į Rūtą, pro langą matom šį darželį, tai labai patogu bus. Mums dar tik 1 metukai, iki darželio dar metai, bet jau man dabar neramu, nes dabar nelabai nori svetimų žmonių prisileist, tai kaip bus su darželiu nežinau. O jūs į kurį?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 04, 11:39)

sypsenele,deguciuose,prie sesupės smile.gif mes va tik parėjom,zadam rytoj valgyti ir pietus ten wub.gif radau zaidzianti,be asaru,smagu wub.gif grupeje 4vaikai lanko dabar thumbup.gif
na kas del adaptavimosi,tai mes uzsirasem anksciau,gerokai,bet vietu "nera",tai priprasim prie vienu vaiku o eisim pas kitus kita menesi,sunku taip,bet kadangi nera kitos iseities..
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 04, 11:39)
Mes į Rūtą, pro langą matom šį darželį, tai labai patogu bus. Mums dar tik 1 metukai, iki darželio dar metai, bet jau man dabar neramu, nes dabar nelabai nori svetimų žmonių prisileist, tai kaip bus su darželiu nežinau. O jūs į kurį?

Manoji Rutoje lopsiukyje, leidau nuo rugpjucio menesio (2 metai rudeni), na taip sake leisti, reikejo pasirinkti dienas, nes kas keleta dienu vis po kelis naujus atvesdavo. Manoji iki dabar ant ranku nesileidzia paiimama ne tik retai matomu zmoniu bet ir tu kur daznai mato, pvz mociuciu, o darzeli mielai buna aukletojai ant ranku bigsmile.gif Galiu pasakyti tik tiek, labai daug priklauso nuo aukletoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikciukee: 22 kovo 2013 - 18:32
QUOTE(Vikciukee @ 2013 03 22, 18:30)
Manoji Rutoje lopsiukyje, leidau nuo rugpjucio menesio (2 metai rudeni), na taip sake leisti, reikejo pasirinkti dienas, nes kas keleta dienu vis po kelis naujus atvesdavo. Manoji iki dabar ant ranku nesileidzia paiimama ne tik retai matomu zmoniu bet ir tu kur daznai mato, pvz mociuciu, o darzeli mielai buna aukletojai ant ranku  bigsmile.gif Galiu pasakyti tik tiek, labai daug priklauso nuo aukletoju  smile.gif

Mes kitų metų rudenį eisim į Rūtą, sakė lopšelyje yra 2 grupės, vienoj sakė nelabai maloni auklėtoja, vyresnio amžiaus, sakė gruboka su mažiukais unsure.gif Bijau pas ją papult, nes maniškis nemyli svetimų, net kalbinamas nelabai leidžiasi
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2013 03 04, 11:22)
sypsenele,deguciuose,prie sesupės smile.gif mes va tik parėjom,zadam rytoj valgyti ir pietus ten wub.gif radau zaidzianti,be asaru,smagu wub.gif grupeje 4vaikai lanko dabar thumbup.gif
na kas del adaptavimosi,tai mes uzsirasem anksciau,gerokai,bet vietu "nera",tai priprasim prie vienu vaiku o eisim pas kitus kita menesi,sunku taip,bet kadangi nera kitos iseities..

Aha, tikrai kabutėse nėra vietų " Šypsenėlėj" lotuliukas.gif Ten jų niekad nebuvo, kol piniginės neatsidarydavai
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2012 04 20, 07:47)
Gal kuri vedėt "Želmenėliuose" i darželi koki ten atsiliepimai? g.gif

parašyk man, papasakosiu lotuliukas.gif Nors mes ėjom mažai, bet buvom labai patenkinti...na gal nepatiko tik tas dalykas, kad tais metais formavo tik vieną pirmokėlių klasę ir mes likom " už borto" ( kadangi nei broliai nei sesės jo nelankė, o ir gyvenama vieta neatitiko)....Tada žiauriai supykau bash.gif ...bet dabar pyktis jau praėjo...juk čia Lietuva-švogerių kraštas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 04, 10:19)
Labas rytas, aha labai įdomu būtų pabendrauti, pasidalinti patirtinimi, mes nuo 2014 pradėsim pratinti, tik nežinau kaip geriau ar nuo kovo kai sueina 2 metukai ar nukelt rugsėjui su visais naujokais, direktorė patarė nuo kovo, sakė jau dalis bus adaptavesi, iki rugsėjo pripras

Na , jei į darželį ves sergančius vaikus, tai jums jokio skirtumo nebus schmoll.gif Mums ir sakė pradėti nuo balandžio( mes buvom 1m 2 mėn.), tai 04 mėn. ėjom 3 d. ,05 mėn. 4 d., po to pasigavom tokią ' zarazą", kad visą vasarą nėjom...bandėm rugsėjį-ėjom 2 d.....viskas, nuo tada sėdim namie. Ir nesakau, kad mano vaikas kažkoks ligoniukas, bet kai atveda vaikus kosinčius ir palieka, tai ką žinau...
Tarp kitko, jis ir valgė ir miegojo puikiai, nebuvo jokių problemų
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 07, 15:05)
Aha, tikrai kabutėse nėra vietų " Šypsenėlėj" lotuliukas.gif Ten jų niekad nebuvo, kol piniginės neatsidarydavai
Papildyta:
parašyk man, papasakosiu lotuliukas.gif Nors mes ėjom mažai, bet buvom labai patenkinti...na gal nepatiko tik tas dalykas, kad tais metais formavo tik vieną pirmokėlių klasę ir mes likom " už borto" ( kadangi nei broliai nei sesės jo nelankė, o ir gyvenama vieta neatitiko)....Tada žiauriai supykau bash.gif ...bet dabar pyktis jau praėjo...juk čia Lietuva-švogerių kraštas lotuliukas.gif
Papildyta:
Na , jei į darželį ves sergančius vaikus, tai jums jokio skirtumo nebus schmoll.gif Mums ir sakė pradėti nuo balandžio( mes buvom 1m 2 mėn.), tai 04 mėn. ėjom 3 d. ,05 mėn. 4 d., po to pasigavom tokią ' zarazą", kad visą vasarą nėjom...bandėm rugsėjį-ėjom 2 d.....viskas, nuo tada sėdim namie. Ir nesakau, kad mano vaikas kažkoks ligoniukas, bet kai atveda vaikus kosinčius ir palieka, tai ką žinau...
Tarp kitko, jis ir valgė ir miegojo puikiai, nebuvo jokių problemų

Pas mus panaši situacija "Rūtoje" doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės group.gif

Tikiuosi nesupyksite, kad įsiterpiau į Jūsų pokalbius, noriu trumpai Jus patrukdyti, kadangi man labai reikia Marijampolės mamų nuomonės smile.gif

Jei nesunku ir jei įdomu mirksiukas.gif labai paprašysiu užpildyti trumpą anketėlę, vos keli klausimėlai, ją rasite čia:

http://www.surveymonkey.com/s/NYT773W

arba

<a href="http://www.surveymonkey.com/s/NYT773W">Click here to take survey</a>

Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 07, 15:05)

tik dabar perskaičiau 4u.gif tai va pirmadienį man jau į darbą, o vietos visdar neatsirado smile.gif MB rytoj keliaus ir aiškinsis,piniginės neatvers tikrai nes užrašytas pries nemažai laiko ir + mums 4 kartus buvo garantuota jog vieta yra ir bus smile.gif ps. nunešus "lauknešėly" sekančią dieną jau nepažino ponia aukštesnioji smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, kazkuri rašėt, kad nepkliuvot į "želmenėlių" pirmą klasę, kiek žinau šįmet ten 2 pirmos klasės ir yra dar vietelių. paskubėkit ir tikrai galėsit būti ramios dėl savo atžalėles 4 metus. gerai ten: po pietų veikia grupės, būreliai. tkrai liksit patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilees @ 2013 04 22, 10:24)
Mielos mamytes, kazkuri rašėt, kad nepkliuvot į "želmenėlių" pirmą klasę, kiek žinau šįmet ten 2 pirmos klasės ir yra dar vietelių. paskubėkit ir tikrai galėsit būti ramios dėl savo atžalėles 4 metus. gerai ten: po pietų veikia grupės, būreliai. tkrai liksit patenkintos smile.gif

Aha, aš rašiau, bet tai buvo prieš 9 metus lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 22, 15:18)
Aha, aš rašiau, bet tai buvo prieš 9 metus lotuliukas.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti