Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

Gali pasakyti, kad tokia pati tvarka yra ir Kaune. Jeigu vaikas nrlanko be pateisinamos priežasties, jis yra išbraukiamas, kadangi už jį niekas neduoda pinigėlių. O jiems jų labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(tukas00 @ 2010 10 07, 18:15)
Geriausios auklėtojos "PASAKOS" darželyje yra 2gr. Vilma ir Aurelija. Labai rūpinasi vaikais, labai daug skiria dėmesio lavinimui. Mano sūnus labai patenkintas... thumbup.gif

Kaip tik mes symet su jomis atsisveikinom (pas jas tris metus lanke dukra, paskui sunus, nes sukeite grupes), taip gaila, kad negaliu. Tik patys geriausi atsiliepimai apie sitas aukletojas.
Dabar abu vaikai lankys Mokolu darzeli-mokykla, labai tikiuosi, kad viskas ten bus gerai, kaip Pasakoje. Del vyresneles neabejoju, nes ji jau paruosiamuke bus, bet maziukas nezinau. Aukletojas "Pasakoje" perskejau, kad jeigu ilgai ten nepritaps mes grisim biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,gal kas zinot kaip aukletojos darzelio Pasaka 5 grupes?
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 08 25, 11:48)
Mes pradėsim eiti Šaltinėlį nuo rugsėjo 1-osios smile.gif ,įdomu,kaip ten mums seksis adaptuotis smile.gif

mano dukra lanke si darzeli 5metus,per tuos metus paksikeite tris kartus grupes nes is pradziu lankem lopseli,paskui darzeli,o baigem paruosemukais ir visose grupese be problemu adaptavosi,fainos aukletojos ir auklytes ten thumbup.gif
sekmes jums
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 09 01, 22:33)
mano dukra lanke si darzeli 5metus,per tuos metus paksikeite tris kartus grupes nes is pradziu lankem lopseli,paskui darzeli,o baigem paruosemukais ir visose grupese be problemu adaptavosi,fainos aukletojos ir auklytes ten thumbup.gif
sekmes jums

ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituka @ 2008 07 04, 18:46)
Laba,
Ir aš norėčiau pasisakyti apie darželius. Mano abu sūnukai lanko "Želmenėlius". Vaikai labai noriai eina į darželį, nei vieną dieną nebuvo jokių ašarų. O mama tik džiaugiasi, kai jos vaikais nuoširdžiai rūpinasi auklėtojos.

Sveikutes mamytes. Na perskaičiau visa tema atrodo bet apie Želmenėliu darželį radau tik šia viena žinute ir tai prieš 3 metus rašyta biggrin.gif Nejau niekas daugiau nelanko šio darželio? Nes apart Vaivorykštės, Nykštuko, Rūtos ir Linelio jau kaip ir nelabai ką radau čia 4u.gif Pradėjom lankyti šita darželi dar tik antra diena, butu įdomu jai atsirastu daugiau mamyčių su atsiliepimais apie si "Želmenelius" 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Gal kas turit atsiliepimų apie darželio "Rūta" auklėtojas Rasą Kalėdienę ir Danutę Šilingienę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 09 19, 10:40)
Sveiki

Gal kas turit atsiliepimų apie darželio "Rūta" auklėtojas Rasą Kalėdienę ir Danutę Šilingienę  4u.gif

Danutė Šilingienė ar kartais ji ne keramikos bureli veda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 09 19, 12:43)

Taip, ta pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 09 19, 13:43)

Mhm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė***: 19 rugsėjo 2011 - 15:29
QUOTE(.Juodukė. @ 2011 09 19, 13:39)
Taip, ta pati 4u.gif

teko stebeti jos vedama keramikos pamokele - patiko.Prieina prie kiekvieno vaikucio, parodo, paaiskina.
Atsakyti
o kaip rasa kalediene g.gif gal kas pas ja lanket g.gif
Atsakyti