Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

labas rytas,na mes nuo pirmadienio vel pradejo lankyti dazeli,vasara atostogavom,dabar pradejom eiti i peledziukus,ten misri grupe,mazge antra dien nenori visai eiti,asaru pakalnes,stresas,jau nzn ka ir daryt,ka ir galvot sad.gif zuvytese viskas buvo labai gerai thumbup.gif na guodzia tik mintis,kad kai pereis isavo grupe su savo bendraamziais viskas susitvarkys,bet ir neapleidzia kita mintis ka reikes daryti,jeigu situacija nepasikeis sad.gif
Atsakyti
Mes pradėsim eiti Šaltinėlį nuo rugsėjo 1-osios smile.gif ,įdomu,kaip ten mums seksis adaptuotis smile.gif
Atsakyti
Na va šiandieną susipažinom su grupe ir auklėtojom ax.gif Nuo Rugsėjo pirmosios žygiuosim į meškiukų grupę VAIVORYKŠTĖJE ax.gif Laaabai tikimės, kad greitai pasiseks adaptuotis wub.gif Pakolkas viskas labai patiko ir auklėtojos ir aplinka.
Atsakyti
Mes nuo vakar Rūtos Žuvytėse.... adaptuojamės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2011 08 26, 13:50)
Na va šiandieną susipažinom su grupe ir auklėtojom ax.gif  Nuo Rugsėjo pirmosios žygiuosim į meškiukų grupę VAIVORYKŠTĖJE  ax.gif Laaabai tikimės, kad greitai pasiseks adaptuotis  wub.gif Pakolkas viskas labai patiko ir auklėtojos ir aplinka.

Maniškė irgi į tą pačią grupę papuolė ax.gif Aplinka man irgi labai patiko, tik auklėtojų dar nemačiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 08 26, 15:10)
Mes nuo vakar Rūtos Žuvytėse.... adaptuojamės  ax.gif

ir kaip sekasi mazajai g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrumelis79 @ 2011 08 26, 15:17)
ir kaip sekasi mazajai g.gif

Kol kas gerai, eina noriai, be ašarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 08 26, 16:15)
Kol kas gerai, eina noriai, be ašarų  smile.gif

manau kad ir toliau seksis,nes auklytoja grazina ir auklyte kristina tai thumbup.gif thumbup.gif ypac auklyte thumbup.gif vaiku numyletine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2011 08 26, 16:12)
Maniškė irgi į tą pačią grupę papuolė  ax.gif Aplinka man irgi labai patiko, tik auklėtojų dar nemačiau..  rolleyes.gif

Na va kaip smagu. O nuo kada pradėsit irgi nuo 1 rugsėjo?
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2011 08 27, 13:26)
Na va kaip smagu. O nuo kada pradėsit irgi nuo 1 rugsėjo?

Taip, bandysim iš pradžiu palikt tik iki pietų, žiūrėsim, kaip ji ten adaptuosis. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mes atsikraustėme iš Kauno. Mums rekomendavo darželį "Linelį".Kažkodėl čia nieko apie jį neradau. Gal kas ką nors galite papasakoti?
Iš anksto ačiū. Tiesa, dar sakė, kad čia nedidelės grupės ir auklėtojos neblogos.
Atsakyti
QUOTE(Rasa1978 @ 2011 08 31, 11:29)
Sveikutės,
Mes atsikraustėme iš Kauno. Mums rekomendavo darželį "Linelį".Kažkodėl čia nieko apie jį neradau. Gal kas ką nors galite papasakoti?
Iš anksto ačiū. Tiesa, dar sakė, kad čia nedidelės grupės ir auklėtojos neblogos.

Sveikos mamytes.Noriu pasidalinti savo patirtim apie darzeli Linelis...Ryt jau rugsejo pirma,o as tik vakar suzinojau,kad mano vaikas be jokio perspejimo isbrauktas is sarasu.Ilga laika vaiko nevedem i darzeli.Esame parase prasyma,kad sustabdome lankyma ir pradesim vesti nuo rugsejo 1 d.Kadangi isvykstame ir as dar be to vaiko auginimo atostogose.Vadinasi mane apsaugo istatymas,o direktore darzelio laisva ranka eme ir izbrauke is darzelio.Ka vaikas butu patyres,nueinam o jo niekas nepriima,visai direktorei neaktualu vaiku interesai.Siandien ryte 9 val.apsilankiau,norejau issiaiskinti,kodel taip nutiko,bet neradau darbo vietoje.Aciu didelis Pasaka darzelio direktorei,kad likus vienai dienai iki rugsejo 1 d. prieme mano sunuka i darzeli.Esu patenkinta Pasaka darzelio direktores bendravimu ir supratingumu.Tokia mano istorija.
Atsakyti