Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

sveikutės,

mes savo merginą užrašę į ,,Šypsenėlės" darželį Degučiuose. panašu, kad dar ne greitai pradėsim jį lankyti, nes greitu laiku bus broliukas/sesytė, tai planuoju kariauti su abiem vaikučiais kartu namuose, kad paskui viresnėlė neparneštų kokių bacilų ir mažiui doh.gif ... tik va nežinau, ar ir mažių reikės užrašyti į tą patį darželį...
žodžiu, norėčiau atsiliepimų apie šį darželį (kaip skaičiau šio forumo pirmuose psl., tai radau nemažai gerų atsiliepimų), nes mums jis kaip ir patogiau, nors ir toli nuo namų, bet tėvelis pravažiuodamas į darbą nuvežtų, o paksui arba jis spėtų pasiimti, arba aš jau kaip nors pati... o aš nevairuojanti, vat tame didžiausia bėda doh.gif doh.gif

į ,,pasaką" užrašė kaimynai savo dukrą... būtų gerai, tuo atžvilgiu, jei vieni kitų vaikus nuvežtume ar paimtume, bet ... kad mums visai nepakeliui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 17 kovo 2011 - 21:48
QUOTE(***Saulyte*** @ 2011 01 21, 04:13)
Sveikos,uzrasiau snd savo maziuka i Lineli,nzn kaip ten jam bus,bet man yra arciausiai jis,ir priima vaikus nuo 2 m.ten.saviski uzrasiau tik rudeniui,bet eiliu kaip ir nebera...
Jei kuri mama turit neigiamos ar teigiamos patirties pasidalinkite,lb buciau dekinga,o cia del to meniu pasisakymus jau skaiciau,viskas kas is bulviu,mano mazuliui labai skanu,tj meniu manau mums tiks biggrin.gif

Sveikos, as vedu savo mazaji i si darzeli ir esu labai patenkinta. Darzelyje dirba puiki logopede, kuri labai uzsiima su vaikuciais. Darzelyje buna daug svenciu, renginiu, labai smagiai pasibuvome Mamyciu sventeje, pasiziurejome puikiai paruosta vaikuciu spektakli. Aukletojos tikrai puikios, gerai ismanancios savo darba. Darzelyje yra priesmokykline grupe, kas man aktualu. Vaikuciams irengta zaidimu aikstele, supynes. Maistas vaikui taip pat patinka, maistas ivairus , skanus. Direktore nuolat pasiteirauja kaip sekasi, tad manau kad tikrai nenusivilsit smile.gif
Atsakyti
Na o mes nuo Rugsejo keliausim y Vaivorykste. Po apsilankymo labai malonu yspudy paliko 4u.gif Patirtim galesiu pasidalinti veliau smile.gif
Atsakyti
O man asmeniškai vaivorykštėj visai nepatiko, ypač aplinka viduje.
Atsakyti
mes ruta,lankom,labai dziaugiams,grupe zuvyciu,auklytojos,o ypac auklyte thumbup.gif thumbup.gif nuo vakar mazge isejo atostogu,tai taip gaila buvo atsisveikinti su auklyte,su asarom akyse as isejau pasiemus mergaite,jauciu kad ir mano mazajai jos truks,pripratus ji buvo wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės! Norėčiau sužinoti, gal kas iš jūsų vedat vaikučius į Rūtos Valdorfo grupę? Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus, ar lengva ten papulti, ar jaučiat skirtumą nuo įprastinio darželio?
Mes su dukryte persikraustėm iš Kauno, buvau ją ten užrašiusi į Valdorfo darželį, nes labai žaviuosi ta metodika. Tad įdomu pasidarė, kaip čia yra
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2011 05 18, 11:33)
O man asmeniškai vaivorykštėj visai nepatiko, ypač aplinka viduje.

Turbut nebuve kituose darzeliuose g.gif atostogu metu lankom Nykstuka doh.gif lovos spintose, aptriuse sienos priverstinai nukelia i tarybinius laikus.
Jei neramina Vaivorykstes aplinka viduje, tai ji kardinaliai keisis nuo 09.01 smile.gif Siuo metu vyksta europiniai remontai darziuky, labai laukiam rudenelio, kai isvysim grazius rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(giedrumelis79 @ 2011 07 01, 12:10)
mes ruta,lankom,labai dziaugiams,grupe zuvyciu,auklytojos,o ypac auklyte thumbup.gif  thumbup.gif nuo vakar mazge isejo atostogu,tai taip gaila buvo atsisveikinti su auklyte,su asarom akyse as isejau pasiemus mergaite,jauciu kad ir mano mazajai jos truks,pripratus ji buvo wub.gif

Mes pernai lankėm "Žuvytes" wub.gif
Labai labai ir auklėtojos fainos ir auklytė labai rūpestinga, maniškė dar ilgai norėjo "savo Kristinos" wub.gif

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 10, 14:35)
Sveikos mamytės! Norėčiau sužinoti, gal kas iš jūsų vedat vaikučius į Rūtos Valdorfo grupę? Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus, ar lengva ten papulti, ar jaučiat skirtumą nuo įprastinio darželio?
Mes su dukryte persikraustėm iš Kauno, buvau ją ten užrašiusi į Valdorfo darželį, nes labai žaviuosi ta metodika. Tad įdomu pasidarė, kaip čia yra

Valdorfo grupė yra, labai fainos auklėtojos: jaunoji Živilė (superinė, su atrakcijom, su idėjom, liuks thumbup.gif ) antroji lygtais Jūratė ir faina. Auklytė ir maloni moteris. Tiesiog turit eiti pas direktorė ar paskambinti sekretorei. Tiklsiai nežinau ar priima bet ten brangesnė grupė, tad gal ir vietų joje gali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2011 07 13, 15:54)
Valdorfo grupė yra, labai fainos auklėtojos: jaunoji Živilė (superinė, su atrakcijom, su idėjom, liuks  thumbup.gif ) antroji lygtais Jūratė ir faina. Auklytė ir maloni moteris. Tiesiog turit eiti pas direktorė ar paskambinti sekretorei. Tiklsiai nežinau ar priima bet ten brangesnė grupė, tad gal ir vietų joje gali būti  4u.gif

buvom, pabendravom su direktore, užrašė į eilę, deja, mes eilėje virš 90, na o kitais metais kai komplektuos grupes, max priims 40... verysad.gif bent jau tokia oficiali versija g.gif Gal daugiau yra mamyčių iš Rūtos Valdorfo grupės, kaip jūs patekot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2011 07 13, 14:54)
Valdorfo grupė yra, labai fainos auklėtojos: jaunoji Živilė (superinė, su atrakcijom, su idėjom, liuks  thumbup.gif ) antroji lygtais Jūratė ir faina.

mirksiukas.gif laba,
Man tai jau tų atrakcijų ypatingai nesinori, nes po to vaikai iš visko tikisi tiktai pramogų ir atrakcijų. Šitą tai jau pastebėjau. Leidau sūnų į darželį, kur buvo daug atrakcijų, bet visiškai neparuošė mokyklai. Atėjom į pirmą klasę pas griežtą mokytoją ir patyrėme didžiulį šoką.
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 07 13, 15:08)
Turbut nebuve kituose darzeliuose  g.gif  atostogu metu lankom Nykstuka  doh.gif  lovos spintose, aptriuse sienos priverstinai nukelia i tarybinius laikus. 
Jei neramina Vaivorykstes aplinka viduje, tai ji kardinaliai keisis nuo 09.01  smile.gif  Siuo metu vyksta europiniai remontai darziuky, labai laukiam rudenelio, kai isvysim grazius rezultatus.

Kažin spės pabaigti renovaciją iki rugsėjo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2011 07 27, 10:40)
Kažin spės pabaigti renovaciją iki rugsėjo?  ax.gif

Žinau tik tiek, kad musu Boruziuku grupe pirmaja pradejo renovuot, tai tikrai suspes pabaigt iki 09.01, o ar visa pabaigs - tikekimes ax.gif
Atsakyti