Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

sveikutes,gal cia biski neitema,bet gal kuri susiduret,.kaip sala -20 ar daugiau,vedat ar nevedat idarzelius vaikus,ir ar reikia moketi uz tas dienas g.gif dabar mb kaip tik atostogauja,masina uzsalo,nesikuria,lauke salta,tai galetu sau tupet namie siltai g.gif gal kuri buvot pns situacijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2010 12 15, 14:05)
kaip sala -20 ar daugiau,vedat ar nevedat idarzelius vaikus,ir ar reikia moketi uz tas dienas

Už tą dieną jei vaikučio nevedat mokėt nereikia 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,uzrasiau snd savo maziuka i Lineli,nzn kaip ten jam bus,bet man yra arciausiai jis,ir priima vaikus nuo 2 m.ten.saviski uzrasiau tik rudeniui,bet eiliu kaip ir nebera...
Jei kuri mama turit neigiamos ar teigiamos patirties pasidalinkite,lb buciau dekinga,o cia del to meniu pasisakymus jau skaiciau,viskas kas is bulviu,mano mazuliui labai skanu,tj meniu manau mums tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2011 01 21, 03:13)
Sveikos,uzrasiau snd savo maziuka i Lineli,nzn kaip ten jam bus,bet man yra arciausiai jis,ir priima vaikus nuo 2 m.ten.saviski uzrasiau tik rudeniui,bet eiliu kaip ir nebera...
Jei kuri mama turit neigiamos ar teigiamos patirties pasidalinkite,lb buciau dekinga,o cia del to meniu pasisakymus jau skaiciau,viskas kas is bulviu,mano mazuliui labai skanu,tj meniu manau mums tiks biggrin.gif

Labuka, mano mergaite i Lineli eina jau antrus metus. LAbai patenkinta, noriai eina. NAmuose labai isranki maistui, nelabai ka eina isiulyti, o darzelyje valgo beveik viska ir giria, kad skanu. Tikriausiai smagiau valgyti su draugais. biggrin.gif Zodziu as galiu tik pagirti sio darzelio aukletojas, nes maniske kitame darzely visai nepritapo, teko po menesio atsiimti. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Mes "Varpeliu" labai dziaugemes mirksiukas.gif

Man idomu ar daznai i darzelius atvaziuoja spektakliukai? Varpli nuo rugsejo buvo tik vienas. Cia kazin nuo vadovybes priklauso ar nuo kazko kito?
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2011 01 25, 14:41)
Man idomu ar daznai i darzelius atvaziuoja spektakliukai?

Nežinau nuo ko tai priklauso, bet pas mus (Pasakoj) kas mėnesį būna spektaklis arba koncertas 4u.gif
Atsakyti
sveikos.planuoju vaikucius vest i lopseli-darzeli Nykstukas.jis mums prie pat namu,todel butu labai patogu.bet vis pasiekia tokios kalbos,kad sis darzelis labai prastas,o del ko taip ir nezinau g.gif ar nepriziuri vaiku,ar maistas prastas,ar aukletojos ne kokios,ar uzsieminu,lavinimu jokiu nera...tad kurios turi ka blogo ar gero pasakyt apie Nykstuka,labai lauksiu atsiliepimu.aciu 4u.gif
Atsakyti
Na mano mergina pries pora metu lankesi darzelyje ,,Nykstukas,, smile.gif na kazinau, kazkokiu nusiskundimu neturiu... labai jai ten patikdavo, visada likdavo su noru, niekada nebuvo jokiu problemu.. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2011 01 31, 14:32)
sveikos.planuoju vaikucius vest i lopseli-darzeli Nykstukas.jis mums prie pat namu,todel butu labai patogu.bet vis pasiekia tokios kalbos,kad sis darzelis labai prastas,o del ko taip ir nezinau g.gif ar nepriziuri vaiku,ar maistas prastas,ar aukletojos ne kokios,ar uzsieminu,lavinimu jokiu nera...tad kurios turi ka blogo ar gero pasakyt apie Nykstuka,labai lauksiu atsiliepimu.aciu 4u.gif

Mano vyresnėlis du metus lankė Nykštuką, nežinau kaip pasakyti, gal dar per mažas buvo... pradėjo lankyti nuo metukų ir keturių menesių. Prasirgo tuos du metus žiauriai. Na, bet čia ne darželio kaltė. Šiaip yra labai jautrus vaikas, tai buvo kažkoks užspeistas, kiekvieną kartą einant į darželį isterika. blink.gif Keitėm grupę, tada šiek tiek reikalai pasitaisė. O kai suėjo trys metukai pervedžiau aš jį į mokolų mokyklą darželį. Vaikas pasikeitė kardinaliai. Pasidarė savim pasitikintis, tarsi atsitiesė viduj. Akys sužibo. Nustojo sirgti. Na, bent jau sirgo ne daugiau nei visi kiti. Po metų lankymo pradėjo sakyti eilėraščius, prieš tai nors ir mokėdavo, bet niekada nesakė, o buvo tarpas kategoriškai atsisakydavo mokintis... schmoll.gif Tapo vienas iš grupės lyderių. Labai dėkoju už tai jo dabartinėm auklėtojom. Net dainuoti ir šokti šiek tiek pradėjo (čia jau muzikos mokytoja rado priėjimą) Gaila, kad rudenį mums jau reikės į paruošiamukus eiti.

O štai tokio pat amžiaus mano sūnėnas ir dabar lanko Nykštuką. Jokių problemų, jam ten tinka. Na bet jis visai kitoks vaikas.

O mano jaunėlis nuo kito mėnesio irgi eis į Nykštuką. Bent jau vienus metus, kol sueis trys, tada pervesiu į mokolų mokyklą darželį. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Šiaip Nykštuko direktorė labai faina. O aukėltojos, kaip visur - yra visokių ir labai gerų ir nelabai. Tikiuosi, kad mums paiseks.
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2011 03 01, 16:05)

aciu kad taip issamiai 4u.gif na manau pabandyt verta,o jei jau labai nepritaps,keliausim kitur laimes ieskot smile.gif
Atsakyti

Aš tai jums siūlyčiau nueiti ir kitur pasižiūrėti. Mano mažius eina i "PASAKA" labai patenkintas ir jis ir aš. Darželis randasi Vaičaičio g. 24, jis nelabai toli nuo Linelio. Darželis didesnis tai ir auklėtojų pasirinkimas geresnis. Ten vaikučius priima nuo 1 metukų, tai galit ir anksčiau atvesti pasižiūrėti savo lelių. Kaip tik su mažais dabar labai geros auklėtojos dirba. Labai gera darželio direktorė, muzikos pedagogė, logopedė.
Papildyta:

Aš tai jums siūlyčiau nueiti ir kitur pasižiūrėti. Mano mažius eina i "PASAKA" labai patenkintas ir jis ir aš. Darželis randasi Vaičaičio g. 24, jis nelabai toli nuo Linelio. Darželis didesnis tai ir auklėtojų pasirinkimas geresnis. Ten vaikučius priima nuo 1 metukų, tai galit ir anksčiau atvesti pasižiūrėti savo lelių. Kaip tik su mažais dabar labai geros auklėtojos dirba. Labai gera darželio direktorė, muzikos pedagogė, logopedė.
Atsakyti
Mes keliaujama nuo šių metų Kovo mėnesio į darželį PASAKA pakolkas esame patenkinti, auklėtojos labai geros, mažasis lengvai priprato.
Atsakyti