Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

atseit kaip tik sake per daug vaiku, o mano jau toks paauges nera ka jam veikt su maziais, tj perkele kur puse metu vyresni verysad.gif nezinau net kaip ten jam sekasi, nemaciau kaip bendrauja, bet pacia pirma diena kai gryzo is tos grupes net negaletut isivaizduot kaip vaikas valgyt norejo matyt negavo pietu nors sako kad valge, vienu zodziu nepalyginsi Marinos su sita aukletoja schmoll.gif
Atsakyti
Labas, norėjau pasiklausti, kokį darželį siūlytumės Marijampolėj lankyti. Mastau sūnelį nuo kito rudenio pradėti leisti jam bus 2.6m. galvoju leisti į "Vaivorykštę" kokių atsiliepimų jūs girdėję apie šį darželį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 09 05, 15:48)
Mes nuo antradienio keliausime y Zirniuku grupe smile.gif buvau jau apsizvalgyme,nes mano mazgis sirgo,tai ejau tik anketa uzpildyt.Tai kaip paziurejau y tuos mazylius,man net pagailo vesti savo pipiriuka.Bet tegul keliauja,kitaip nieko nebus.  ax.gif

sveika, mano mazesnis ir keliauja i "zirniuku" grupe jau apsiprato, nebeverkiam, patenkintas, ispradziu maniau, kad labai mazi ten vaikuciai mes vyriausi busim.Yra maziuku dar su soskem su pamperiais na, bet mums netrukdo dauguma vaikuciu ten virs dvieju metuku, viena mergyte yra 2009m. vasari gimusi tai ji maziusia, o tavo SINSILIUKE2 ir dar mazutis.
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 09 14, 10:54)
sveika, mano mazesnis ir keliauja i "zirniuku" grupe jau apsiprato, nebeverkiam, patenkintas, ispradziu maniau, kad labai mazi ten vaikuciai mes vyriausi busim.Yra maziuku dar su soskem su pamperiais na, bet mums netrukdo dauguma vaikuciu ten virs dvieju metuku, viena mergyte yra 2009m. vasari gimusi tai ji maziusia, o tavo SINSILIUKE2 ir dar mazutis.

Aga,mano maziausias,bet sako auklytes kad su juo bedu nera ir neverkia ir valgo,o ir pampe matyt daznai keicia,nes pakolkas sutimu nera pas jy. ax.gif Galvojau jeigu nepripras-pasiimsiu jy.Bet kad sako viskas puiku su juo,tai ir keliaujam. O jis jau ir iki vakaro lieka.Mes tik pusryciu nevalgom. ax.gif Vat mes verkiam kai likti reikia.Bet sako kad greitai nurimsta g.gif Nebent kuri mamyte uzmate jy verkiant,toky maza blondinuka-kuris nieko nesneka ir labai daznai vezimuka stumdo. bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkaip labai jau visi veržiasi į tą "Vaivorykštę", bet labai jau daug neigiamų atsiliepimų esu girdėjus. Be to, ir šitoj temoj labai daug merginos apie jį rašę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 16, 21:05)
Kažkaip labai jau visi veržiasi į tą "Vaivorykštę", bet labai jau daug neigiamų atsiliepimų esu girdėjus. Be to, ir šitoj temoj labai daug merginos apie jį rašę  ax.gif

Nu mes lankome Vaivorykste,bet pakolkas negaliu pasakyti nieko blogo. Bet ir girti negaliu,nes cia musu pirmas darzelis,ir dar mazai laiko jy lankome bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 16, 21:05)
Kažkaip labai jau visi veržiasi į tą "Vaivorykštę", bet labai jau daug neigiamų atsiliepimų esu girdėjus. Be to, ir šitoj temoj labai daug merginos apie jį rašę  ax.gif

O koki tie neigiami atsiliepimai? ax.gif

QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 09 16, 21:19)
Nu mes lankome Vaivorykste,bet pakolkas negaliu pasakyti nieko blogo. Bet ir girti negaliu,nes cia musu pirmas darzelis,ir dar mazai laiko jy lankome  bigsmile.gif

nežinau kur užrašyti mažąjį,todėl ir noriu sužinoti kuo daugia atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2010 09 17, 13:29)
O koki tie neigiami atsiliepimai?  ax.gif
nežinau kur užrašyti mažąjį,todėl ir noriu sužinoti kuo daugia atsiliepimų.

O jus dar niekur nerasete? g.gif Nes mes tai uzsiraseme kai tik gavome gimimo liudijima ax.gif Nes yspeti buvome,kad vietu nelabai yra. ax.gif
Atsakyti
Paskaitykit šitą temą nuo pradžių, tikrai buvo daug atsiliepimų smile.gif
Mes, kai norėjom užrašyti savo mažiuką, nuėjom prieš 3 dienas iki rugsėjo, tai sakė, tikrai nebus vietų, bet pasiliko prašymą. Nuo rugsėjo 1 vedėm į kitą darželį, tai po dviejų dienų paskambino iš Vaivorykštės, sako, galit nuo ryt atvesti ax.gif Tai kažkaip labai keistai atrodo tas jų "vietų nėra" ax.gif
O dėl atsiliepimų, tai mano pažįstama ten dirbo, sakė, tarp administracijos ir auklėtojų labai įtempta atmosfera, švelniai pasakius g.gif Ir paskui visa tai atsiliepia vaikučiams. Aš tai manau, čia ne nuo darželio priklauso, o pas kokią auklėtoją pateksit. Čia panašiai kaip ir brangiausias daiktas nebūtinai yra pats geriausias... schmoll.gif
Atsakyti
Na va, uzsiraseme nuo kito rugsejo i 2 lopselius g.gif Lineli ir Pasaka, mums jie arciausia blush2.gif Gal mamos kuriu mazieji lanko siuos lopselius kokiu atsiliepimu turi ax.gif butu lengviau apsispresti blush2.gif Nors laiko dar daug... Bet butu idomu isgirsti svieziu komentaru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2010 09 19, 15:25)
uzsiraseme nuo kito rugsejo i 2 lopselius g.gif Lineli ir Pasaka, mums jie arciausia blush2.gif Gal mamos kuriu mazieji lanko siuos lopselius kokiu atsiliepimu turi

Nepatingėkit ir pasiskaitykit kokia 10 psl. atgal mirksiukas.gif Manau nuomonę susidarysite vien iš komentarų 4u.gif
O nuo kada Linelis tapo lopšeliu? g.gif Visą laiką buvo darželis ir priimdavo vaikus tik nuo 3 metų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 09 17, 18:57)
O jus dar niekur nerasete?  g.gif  Nes mes tai uzsiraseme kai tik gavome gimimo liudijima  ax.gif Nes yspeti buvome,kad vietu nelabai yra.  ax.gif

Ne dar niekur nesirašėme. Na taip visos mamos bėga užsirašyti kai tik gimimo liudijimus gauna į rankas ax.gif bet aš ko tais nėjau, galvojau gal pati auginsiu iki kolei darbą susirasiu. Bet vis mastau, kad vaikui gal darželį labiau patiks ne su manim namie sėdėti. lotuliukas.gif Čia su tom vietom tai taip pat labai įdomiai gaunasi. g.gif

QUOTE(neringošiux @ 2010 09 17, 20:26)
Paskaitykit šitą temą nuo pradžių, tikrai buvo daug atsiliepimų  smile.gif
Mes, kai norėjom užrašyti savo mažiuką, nuėjom prieš 3 dienas iki rugsėjo, tai sakė, tikrai nebus vietų, bet pasiliko prašymą. Nuo rugsėjo 1 vedėm į kitą darželį, tai po dviejų dienų paskambino iš Vaivorykštės, sako, galit nuo ryt atvesti  ax.gif Tai kažkaip labai keistai atrodo tas jų "vietų nėra"  ax.gif
O dėl atsiliepimų, tai mano pažįstama ten dirbo, sakė, tarp administracijos ir auklėtojų labai įtempta atmosfera, švelniai pasakius  g.gif  Ir paskui visa tai atsiliepia vaikučiams. Aš tai manau, čia ne nuo darželio priklauso, o pas kokią auklėtoją pateksit. Čia panašiai kaip ir brangiausias daiktas nebūtinai yra pats geriausias... schmoll.gif

ačiū...

o gal kuri mamytė veda ar vedusi į VAIVORYKŠTĘ ir gali pasakyti kuri auklėtoja yra geresnė kuri nelabai. Būtų lengviau orientuotis 4u.gif
Atsakyti